• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok takma kafana benim de üç beş gün üstüste aynı çıkıyor kilom yada +200 +300 çıkıyor ama inatla devam edince birden -600, -700 oluveriyor. motivasyonunu bozma:16::16::16:

bi de ben eksileri görsem ne güzel olur iyice motive olurum :)

Canim hoşgeldin Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin..cuma bekliyoruz hayırlı haberlerini:))

Teşekkür ederim,yarın mutlaka dr.dan geldikten sonra sizlerle paylaşıcam :)

canım meyvenin yanında yoğurt gibi protein yeseydin meyvenin Gİ si düşermiş...
omega 3 ün yanında mutlaka antioksidan alınmalıymış ...ben hap olarak alıyorum...seninde benim gibiymiş çocukların baba ttarafı hep mavi ve yeşil gözlüydü babaları yeşil gözlü, benim babam ve erkek kardeşim yeşil gözlü sonuç...2 kahverengi bir ela gözlü mavi gözlü çocuk hayallerim suya düştü inşallah öyle bir torunum olur artık....allah seninde gönlüne göre versin canım...7 kuşaktan birine benzermiş bakarsın olur...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah kızdır...:emir_bebek:

Gün içerisinde ayran da içiyorum aslında bundan sonra meyvenin yanında yoğurt veya ayran tüketirim..
Antioksidanı hap olarak alabilirmiyim bilmiyorum ,yarın dr.uma mutlaka sorarım..Vitamin,Mineral ve demir hapı kullanıyorum şuan.
Belkide doğal yoldan bakalım ne uygunsa beraberinde alayım..Hapların çoğu hamilelik dönemlerinde şişkinlik yapıyor,kabızlık yapıyor özellikle demir hapı..Folik asiti bıraktım mesela bütün şişim rahatlığım geçti..Ben doğal olanı araştırayım..

İnşallah gönlümden geçen kız zaten,ama erkek de olursa evlat evlattır.Kız gibi hissediyorum önceki hamileliğimde yaşadıklarımın tersini yaşıyorum çünkü..Hayırlısı olsun artık,sağlıklı olsun..

Akşam;
Kuru fasülye-turşu -brokoli -yoğurt
Aşure 4-5 kaşık(annem getirdi kıyamıyorum atmaya çokda güzel yapıyor,başkasının yaptığını yiyemiyorum zaten)

Sabah ;
2 yumurta
14 zeytin(bu hamileliğimde zeytin manyağı oldum,bitmeden sipariş veriyorum ::)))
Ceviz(tereyağını üzerine sürüyorum)
Peynir
Domates-salatalık-yeşil biber
Siyah çay(asla vazgeçemiyorum)

Bol su ...

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI
Kahvaltı öncesi hurma. :)

12:00
DOMATES, GÖBEK MARUL
ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
2 YUMURTA, TEREYAĞINDA PİŞİRİLMİŞ.
fındık
Beyaz peynir

TÜRK KAHVESİ
ÇAY
SU

Akşam Yemeği
18:00
Salatalık
Ciğer (dışarıdan aldım, patatesleri ayırttım, unla yapılmış olabilir, ama sonradan aklıma geldi)
Beyaz peynir
Fındık

19:56 gibi eve koşarak geldim ve yoğurt yiyebildim. 8 olunca yoğurdu yemeyi bıraktım. :)

Akşam 8'den sonra
Su
Siyah çay
Kekik Çayı

Evde spor, 20-25 dk kadar.

bu hurma için...:57:
dışardan aldığım kızarmıştır...:(

GÜNAYDIN çok güzel bi sabaha uyandım bugün :)
sabah mükemmel bir kkk yaptım perşembe pazarı var bol yeşillik yedim
öğleye mercimek köftesi ve yoğurt yemeyi düşünüyorum biraz geç yemeliyim 14:00 gibi çünkü akşam yemeğinide 19:00 gibi yemeye karar verdim gece çok acıkıyorum 20:00 den sonra da hiçbişey yemicemmm..

günaydın canım
doğru yoldasın hadi bakalım....:16:

günaydınnn herkese..
gül abla şimdi baktım ben karıştırmışım demir i, d vitaminini :37: o benim demir değerimmiş :30: ama olsun bu sayede d vitamini takviyesi yapmış oldum :52: en kısa zamanda gidimde bi de d vitamin değerime baktırayım

:52: hemen anladım orada bir karışıklık olduğunu çözmeye çalıştım...
D heryerde bakılmıyor sorarak git...

bu hurma için...:57:
dışardan aldığım kızarmıştır...:(

:1: :1::1: Hurma bugün bitti.
Yiyebileceğim hiçbirşey yoktu. Aklıma D vitamini geldi, galiba ciğerde oluyordu, onu alayım bari dedim, sonra pişman oldum. Ama yemeseydim de aç kalırdım.

Son düzenleme:
Herkese selamalar. Dün sabah, 8:30'da 2 mandalina 1 muz ve bir bardak süt içmiştim. Ve akşam saat 5:30'a kadar hiçbirşey yemedim. Akşam 5'de 1 tabak etli şevketibostan, z.yağ, nar ekşisi, nar sirkesi ve limonlu turp havuç kırmızı pancar salatası ve keten tohumuyla yoğurt yedim 1 kase. Sonra komşu çağırdı aşure koydu önüme kırılmasın diye 1 tatlı kaşığı aldım sadece, sonra kek koydu önüme yemedim :45: Ama azıcık kuruyemiş yedim çekirdek, fıstık, ve leblebi ve birsürü şekersiz çay :17:

Öğlen;
1 adet lahmacun,yayla çorbası ,salata-ayran (işyerimize bir bayan evde bizim için yapıyor,bugün karışık kızartma yapmış o yüzden lahmacun söyledim)
1 tane Omega-3

dünki egitimim
sabah tereyağlı 2 yumurta
domates
bolca zeytin
peynir

öğle
taze fasulye
yoğurt
bulgurlu lahana sarma

akşam
sarma
pırasa
yoğurt
havu. turp

bu sabah
fındık , peynir , domates . turp, 2 haşlama yumurta bolca zeytin

öğle yoğurt içine fındık ve yaban mersini

akşama yemeğim yok napcam bilmiyorum.

bu arada pazartesi jillian yaptım çok ağır bitirdim ama zorla
dünde leslie 3 mile yaptım bana daha uygun

gül abla menülerim nasıl gidıyor sence bu hafat verebilecelmiyim. bu gün tam bir ay oldu 4 verip 2 geri aldım...:(((

Herkese selamalar. Dün sabah, 8:30'da 2 mandalina 1 muz ve bir bardak süt içmiştim. Ve akşam saat 5:30'a kadar hiçbirşey yemedim. Akşam 5'de 1 tabak etli şevketibostan, z.yağ, nar ekşisi, nar sirkesi ve limonlu turp havuç kırmızı pancar salatası ve keten tohumuyla yoğurt yedim 1 kase. Sonra komşu çağırdı aşure koydu önüme kırılmasın diye 1 tatlı kaşığı aldım sadece, sonra kek koydu önüme yemedim :45: Ama azıcık kuruyemiş yedim çekirdek, fıstık, ve leblebi ve birsürü şekersiz çay :17:

sabah, KKK yapmayıp 2 tane mandalina ve 1 muz yediğin için...:57:
8 den öncemi yedin kuruyemişi..)?

dünki egitimim
sabah tereyağlı 2 yumurta
domates
bolca zeytin
peynir

öğle
taze fasulye
yoğurt
bulgurlu lahana sarma

akşam
sarma
pırasa
yoğurt
havu. turp

bu sabah
fındık , peynir , domates . turp, 2 haşlama yumurta bolca zeytin

öğle yoğurt içine fındık ve yaban mersini

akşama yemeğim yok napcam bilmiyorum.

bu arada pazartesi jillian yaptım çok ağır bitirdim ama zorla
dünde leslie 3 mile yaptım bana daha uygun

gül abla menülerim nasıl gidıyor sence bu hafat verebilecelmiyim. bu gün tam bir ay oldu 4 verip 2 geri aldım...:(((

iyi gidiyorsun canım,spor yapman da iyi oluyor,:46:
böyle gider arada kaçamak yapmazsan verirsin canım..

30-40 dk.kadar yürüdüm geldim..

Gül ablacım ben baktım ama göremedim sağlıklı yaşıyoruz da :)

30-40 dk.kadar yürüdüm geldim..

Gül ablacım ben baktım ama göremedim sağlıklı yaşıyoruz da :)

canım sucukların resmi hem ilk sayfada var hemde sağda başkalarının yakınlardaki gönderileri yazan yerde tümünü göre basınca açılan sayfada 5-6 kişi aşağıda.. :1:

Gül ablacım gördüm sucukları ellerine sağlık Çok güzel görünüyorlar..
Bugünkü menüme gelince sabah geç kalıyodum işe bir yumurta yarım çb cevizli azıcık peynir 10tane yeşil zeytin yedim bide mandalina
Öğlen bir portakal doğradım yoğurdun içine yanındada kalan yarım çb cevizimi yedim( evden çıkarken yanıma almıştım)
Akşamda eşimin annesi urfalı oranın yumurtalı köftesi var ( çiğ köfte gibi oluyor ama içine et değil bol z.yağı ve tereyağında pişirilen yumurta koyuluyor) ondan yedim yannda börülce salatası bi kaç tanede dünden kalan lahana sarmasından yedim

Iyi aksamlar ogle mercimekli kofte yumurtali karnabahar yogurt yedim aksam 1 muz ve yaninda sut ictim

Back