İyi akşamlar,
Ben bugün öğlen ;
Mercimek çorbası,5 tane ızgara köfte,salata-ayran yedim..
Saat 4 gibi yarım portakal-yarım ayva yedim..
Bu arada ben omega-3 alıyorum hergün bir tane,yanında antioksidan alıyorsunuz siz...Hap olarak mı alıyorsunuz..??
Ben hamile olduğumdan beri balıktan tiskintim,karşımızda balık lokantası var sağolsun o tiskindirdi beni(
Akşama kuru fasülye -dolma var ama ben brokoli haşlayıp yoğurtlamak istiyorum :))
Mavi gözlü bebek kim istiyorsa dua edeyim,inşallah Allah gönlünüze göre verir..
Benimde olurmu acaba...dede mavi göz,baba yeşil göz,eşim yeşil,halalar yeşil göz -hala kızı mavi göz..tabi eşimin tarafı bunlar..Ama benim oğlum benim gibi esmer ve kapkara gözlü ..belki ikincisi onlara benzer..Cuma günü sabah cinsiyeti öğrenicez,sizinle de paylaşırım..
Valla eşimi ikna ediyorum diyete tamam yapalım diyor ama o dayanamıyor. Kahvaltıda kendim ne yiyorsam onu hazırlıyorum ona da ama 13:30 oldu mu yine öğle yemeğini yiyor o. Eşimle aynı ofiste çalıştığımız için takip sıkı. Akşam da yemekten sonra ikidebir mutfağa gidip geliyor. Onu tutamıyorum maalesef. Gül abla da demiş eşine de kk yaptır diye ellerimle hazırlıyorum valla.sigara bırakma dönemi çok riskli Allah yardımcın olsun. Eşini ikna edemiyormusun karataya, sigarayı bırakmış ama kilo aldıkça kalp hastalığı riski vs. yine azalmayacak. bir de karşında birileri ekmekleri götürse daha zor insanın boğazına hakim olması....son cümle süper olmuş yaaaaa gül abla kurtar bizi bu kilolardaaaaaaaannnnnnnnn
İyi akşamlar,
Ben bugün öğlen ;
Bu arada ben omega-3 alıyorum hergün bir tane,yanında antioksidan alıyorsunuz siz...Hap olarak mı alıyorsunuz..??
Ben hamile olduğumdan beri balıktan tiskintim,karşımızda balık lokantası var sağolsun o tiskindirdi beni(
Akşama kuru fasülye -dolma var ama ben brokoli haşlayıp yoğurtlamak istiyorum :))
Benimde olurmu acaba...dede mavi göz,baba yeşil göz,eşim yeşil,halalar yeşil göz -hala kızı mavi göz..tabi eşimin tarafı bunlar..Ama benim oğlum benim gibi esmer ve kapkara gözlü ..belki ikincisi onlara benzer..Cuma günü sabah cinsiyeti öğrenicez,sizinle de paylaşırım..
tabiki canım diyebilirsin ben hepinizin ablasıyım ...ben de size abla diyebilir miyimbenim 25/10/2013 tarihinde baktırdığım kan değerlerinde demir 25,61 çıkmış bende ayda bi kez iğne olarak vurdursam 3 ay boyunca herhalde 80 i bulur. b12 de 353,80 bununda 800 olması gerekiyor demi karatay hoca ya göre yanlış hatırlıyosam kusura bakmayın.
dolmada kıymalı ve bulgurlu çok lezzetli oluyor onuda deneyebilirsin canım...İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah kkk (başlarda bu kadar doymuyodum sanki ,aynı şeylerle şimdi tıka basa doyuyorum)
Öğlen bir portakal yoğurtla birlikte
Akşam bulgurlu lahana sarması ilk defa bulgurlu yedim çok hoşuma gitti, salata turp soğan ve acı biber
Şimdide çay vakti
Bide aldığım d vitamini ampulunü iğne olarak kullandım
İyi akşamlar,
Ben bugün öğlen ;
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bu sabah bi umut yine tartıldım malesef düne göre +200 gram daha fazla çıktım..rakibelerim bu hafta ben birinci olacağım dedim ya sanırım sondan birinci olacağım
akşam menümü paylaşmıştım sabaha kadar 1 lokma bile koymadım ağzıma...en son sekizde sütlü türk kahvesi içtim o kadar.akşamıda hafif yedim pilav falan yoktu uff anlamadım
regl olacağım 3-5 gün içinde o mu bu kadar artı çıkarttı bilemedim.hesabıma göre 4 gün var..daha önce regl haftasında kilo bile veriyordum bu nasıl metabolizma yavvvv
GÜNAYDIN çok güzel bi sabaha uyandım bugün :)
sabah mükemmel bir kkk yaptım perşembe pazarı var bol yeşillik yedim
öğleye mercimek köftesi ve yoğurt yemeyi düşünüyorum biraz geç yemeliyim 14:00 gibi çünkü akşam yemeğinide 19:00 gibi yemeye karar verdim gece çok acıkıyorum 20:00 den sonra da hiçbişey yemicemmm..
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bu sabah bi umut yine tartıldım malesef düne göre +200 gram daha fazla çıktım..rakibelerim bu hafta ben birinci olacağım dedim ya sanırım sondan birinci olacağım
akşam menümü paylaşmıştım sabaha kadar 1 lokma bile koymadım ağzıma...en son sekizde sütlü türk kahvesi içtim o kadar.akşamıda hafif yedim pilav falan yoktu uff anlamadım
regl olacağım 3-5 gün içinde o mu bu kadar artı çıkarttı bilemedim.hesabıma göre 4 gün var..daha önce regl haftasında kilo bile veriyordum bu nasıl metabolizma yavvvv
tabiki canım diyebilirsin ben hepinizin ablasıyım ...
25.61 demir değerinmi D vitamini değerinmi....? iğne D vitamini iğnesi sen buraya demir yazmışsın yanlışmı yazdın acaba karıştırmayalım da.....B12 de 800 demiş hoca ,çok yüksek bu değer nasıl ulaşacağız bakalım...ben eskiden iğneyle 400 ü zor görüyordum, karataya başladığımda 300 lerdeydi şimdi 450 ye yükselmiş sadece beslenmeyle
dolmada kıymalı ve bulgurlu çok lezzetli oluyor onuda deneyebilirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?