Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sigara bırakma dönemi çok riskli Allah yardımcın olsun. Eşini ikna edemiyormusun karataya, sigarayı bırakmış ama kilo aldıkça kalp hastalığı riski vs. yine azalmayacak. bir de karşında birileri ekmekleri götürse daha zor insanın boğazına hakim olması....son cümle süper olmuş yaaaaa gül abla kurtar bizi bu kilolardaaaaaaaannnnnnnnn

ilk günden gözünü korkutmuşum helal olsun bana aylardır aynı kg da debelenip duruyorsun yakında eşinede kızacağım sana yardımcı olması gerekirken baştan çıkarıyor
çiğ kaju serbest ama aralarda değil yemek yanında ben kahvaltıda yiyorum biraz kaju ,biraz fındık, badem, ceviz hepsi bir bardak dolusuna denk geliyor ,,kahvaltıda yiyemediysen akşam yemek yanında yiyebilirsin ama doğrusu sabah yemek ,,KKK de ne yazıyorsa hepsi aynı anda yenmeliki metabolizma %30 fazla çalışsın eksik yeninse normal çalışırmış,,ben akşam yemekte kükürt yoksa 3-5 badem yiyorum kükürt olsun diye
bu yulaf ezmesi için yulafı atlar yermiş hoca öyle söylüyor siz atmışınız yulaf yiyorsunuz diyede kızıyor....
beyne ne verirsen onu alırsın içemem dersen içemezsin...sabah kahvaltıda süt içmek zorunda değilsinki çay serbest (akşam yemekten 2 saat sonra) yumurta yok hemen acıkırsın, kuruyemiş yok tok tutacak bişey yememişsin illa süt içeceksen kuruyemişlerlede güzel oluyor ben öyle yapıyorum ..
tatlım kendine karatayı bozacak fikirler bulmak yerine ben bunu uygulamak için neler yapabilirim neyi neyin yanına yakıştırabilirim diye düşünerek yeni fikirler oluştur kendine ..önce beynine bir format at geçmiş geçmişte kaldı bugünden sonra yeni bir düzene başlıyorum dee...eskiden yaptığın düzen sana kg dan başka ne getirdi ...ben karşımda fıstık gibi bir kaania görmek istiyorum fıstık gibi oluncada mavi gözlü kız bebek doğuracak bizde onu seveceğiz......ben mavi gözlü sarı bukle saçlı kız çocuklarına bayılıyorum eski eşimim sülalesi hep mavi ve yeşil gözlüydü, torunlarının hepsi mavi gözlüydü bende çok istedim ama 3 üde kahverengi gözlü oldu...2.si 8 ay mavi gözlüydü sonra yeşile,1.5 yaşındada bal rengine döndü..inşallah senin istediğin olur canım...
bu arada sohbete dalıp mandalina ve muzu unuttum sanma... kahvaltıda yumurta yerine muz sayılıyor oda yerli olacak...

Hemmen katıldım abla guruba ve hepinizi gördüm...seni yazilarindan tanidim zaten hemen
cok hos bi gurup olmus menulere yorumlar yapilmis daha sık takip edicem..
Yaa sorunun bulunmasina cok sevindim ben cozerim o sorunu daa aksam yemegini gec saate cekmem zor
Esim cok aç geliyor öğlen yemek yemedigi için hemen sofraya oturuyoruz..ben yine yemegimi saatimde yiyip saat 20.00'de ayranla kapatsam günü nasil olur..eger olmaz diyorsan abla evdekiler yiyecek ben sonra yiyeceğim artik

canım sabahki muzu yumurtaya sayarsak 2 mandalina ve KKK yapmamanın cezası
KKK yi eksiksiz yapınki 5-6 saat acıkmayın....hemde fazla yağ yakın...5 km koşmuş kadar yağ yakıyormuş KKK...onun için kahvaltı çok önemli...keten tohumu günlük bir tatlı kaşığını geçmeyecek biliyorsundur belki ama bilmeyenlere fikir olsun.

bayılıyorum burda ki muhabbetlere, hoş takılmalara... gülümsemekten kendimi alamıyorum :) gerçekten gül hanım iyi ki açmışsınız bu topiği, sayenizde gerçekten çok dikkatli davranıyorum bi tek bende oluyor zannediyordum yasak olanları yersem nasıl söylerim diye meğer herkeste varmış bu
ben ara ara okuyodum diğer topikleri ama hiç yazmamıştım.. bu sohbetlere dahil olmakta çok güzelmiş
bu arada gül hanım beni de uyarabilirsiniz yptığım her yanlışta istediğiniz gibi :)

Son düzenleme:

ağzına sağlık canım güzel yazmışsın , ben uzun cevap yazdım dahada uzamasın diye bunları yazmamıştım..
kitapta pekmez le ilgili açıklama vardı ama şu an hatırlayamadım....balığın yanında mutlaka tahin yenilmesi gerekiyor siz incir marmelatı yemişsiniz tabiiki lezzetli olur ama karataya uymaz hemde tahinle alakası yok omega 3 e faydası olmamıştır canım...
aferim canım iyi öğrenmişsin kaçamaklar bitince dört dörtlük olacaksın

Koccccaman tebriklerrrr tüm tebrik smile'larini gonderiyorum...bayiliyorum sigara denen illetten kurtulabilen iraadelere..bunu yenen kilolari hayli hayli yener..umarım son birakişiniz olur..büyük ferahlik büyük temizlik bizde 2 yıli gecti kurtulali çok şükür. .

sen memurlar gibi herşeyi takside bağlamışsın canım
bunda sonra taksit yok herşey peşin
lokantada balık yerken de nasıl yapıldığını sormamız lazım sadece balık değil her yediğimizin nasıl piştiğini içinde neler olduğunu sormamız lazım ...ben eskiden hiç sormazdım şimdi devamlı soruyorum ne zaman sormayı unutsam karşıma hep karataya uymayan yemek geliyor...iğne adada balık yiyecektik kalabalıktı sormayı unuttum kızarmış balık geldi salatayla geçiştirdim, çoğu yerde çorbalara kıvam versin diye un katıyorlar bir seferin dede ona denk geldim yedim acıkmaya başladım sonradan sordum ki içinde un varmış...
Çok şükür bugün bebeğim tamamen iyileşti gülüyor oynuyor
ben öyle acıktığım gecelerde suyla karnımı doyuruyorum
gözün aydın canım

sende bu irade varken istediğin kg ya gelirsin canım..
karataya devam edersen kg almazsın hemde verirsin...sen bunu da başarırsın canım..ben menopoza giriyorum menopozda en az 5 kg alınırmış karatay yaptığım için almıyorum ama 2 aydır da vermiyorum, hormonlar aldırmaya çalışıyor karatay verdirmeye çalışıyor şimdilik başa baş gidiyorlar ...sonuçta almıyorum ya o güzel sende sigara dan kaynaklanan kg almayı karatayla çözersin..
eşinede sabah KKK mutlaka tam yaptırmaya çalış yanında reçel ıvır zıvır koymaki gözü görmesin doymazsa yumurtayı çoğalt tok kaldığını hissettikçe karatay kafasına yatar zamanla oda başlar, gece karatay videolarından birini izledim hamileler, emzikliler herkes günde 10 tane yumurta yiyebilirsiniz yeterki gezen tavuk yumurtası olsun diyor...

bişi öğrenmek istiyorum acaba d vitaminini nasıl alıyorsunuz ? ben bugün eczaneden ampulünü aldim ama danışmak istedim sizede kullanmadan önce. geçen haftalarda kanda baktırmıştım değerlerim nrmal çıkmıştı ama yinede kullanmak istiyorum malum kış aylarınada giriyoruz hem kilo vermede de sıkıntı oluyormuş d vitamini eksikliği

Çok şükür bugün bebeğim tamamen iyileşti gülüyor oynuyor
ben öyle acıktığım gecelerde suyla karnımı doyuruyorum
çok sevindim canım bebeğinle bol bol oyna çok hızlı büyüyolar ne güzel kokuyodur şimdi o ben yeğenimin çorabını 3 ay saklamıştım sonra kayboldu kokusu :)))

oradada kendimi belli etmişim tam karataycı olarak dimi...şu eksik bu böyle olmamalı diye yazmışım...
orayı takip et ama sağlıklı yaşıyoruz u daha çok takip et okan bey ve hanımı çok bilgili , hoca ile Tv ye çıkıyorlar ya görüşüyorlar kafalarına takılanları bire bir soruyorlar...ben onlara sora sora bu kadar çok şey öğrendim bıkmadan usanmadan binlerce kişiye tek tek cevap yazıyorlar...

8 gibi yoğurt yersen daha tok tutar..eşinle ayrı yeme canım hiç tadı olmuyor ayrı yemenin...ben sabah 9-10 gibi kahvaltı yaptığım için akşam işten gelene kadar acıkıyorum kızım 7.30 dan sonra okuldan geliyor sofraya oturması 8 oluyor ben o zaman yersem kg almaya başlıyorum mecburen en geç 6.30 da yemeye çalışıyorum ki veremiyorum birde almayayım diye..ama o ayrı ben ayrı yemeğin tadı çıkmıyor

canan karatay hoca ampul kırılıp içildiği zaman yeterince emilmediğini bu yüzden enjeksiyon yapılmasını öneriyor. aslında ben de kullanmayı düşünüyorum

canan karatay hoca ampul kırılıp içildiği zaman yeterince emilmediğini bu yüzden enjeksiyon yapılmasını öneriyor. aslında ben de kullanmayı düşünüyorum

çok texşekkür ederim bende enjeksiyon yaptırayım o zaman hocamız ne diyosa o

ne güzel yazmışsın abla yaa bizim dede mavi gözlüydü eşimin babası Allah rahmet eylesin çok özlüyoruz gözleri bizimle olsun istiyorum hep dua ediyorum önce sağlıklı tabii, ama kız olmasını da kendim için istiyorum hastasıyım kız çocuklarının bende 3 tane istiyorumm inşallah Allah nasip eder geç kaldım biraz ama olsun
tüm mesajlar yerine ulaştı bu akşam daha dikkatli olucam hatta eşime de ileticem mesajını :))) biz birlikte aldık zaten biaraya gelince sinerji oluyo

çok texşekkür ederim bende enjeksiyon yaptırayım o zaman hocamız ne diyosa o

ama hangi sıklıkta yaptırmamız gerektiğini araştıralım hocanın kitaplarından ya da belki gül abla biliyodur o da kullanıyor sanırım.

gül ablaaaaa devit ampul hangi sıklıkta kullanmalıyız???

bugünkü menümü de yazayım:
sabah 8.00 kkk
12.30 2 kaşık yeşil mercimek yemeği, 1 parça tavuk, salata yoğurt
akşama inşallah kurufasulye , turşu, yoğurt

derdini söylemeyen derman bulamazmış....sizler yediklerinizi yazacaksınız ben size kızacağım abla kardeş götüreceğiz karatayı :52
ben olmayınca da siz birbirinizi uyarabilirsiniz ...2 sabahtır geç giriyorum bir okuyorumki herkes birbirinin yanlışını doğrusunu yazmış hoşuma gidiyor bu sayedede kaynaşma oluyor topik neşeleniyor...

ben 3 ay doktor tavsiyesine göre ağızdan aldım değerler 8.8 den 12 zor çıktı hoca 80 olması lazım diyor ..
sonra karatay hocanın iğne olarak önerdiğini okudum doktora iğne olmak istiyorum dedim sen bilirsin dedi artık iğne oluyorum canım...

canım senin cevabını görmeden bende aynı şeyi yazmıştım kusura bakma ..bugün o kadar çok yazmışsınız ki cevap yetiştiremiyorum sırayla okuyorum siz cevaplamamışsanız cevaplıyorum...
inşallah allah gönlüne göre veriri canım...
eşinede selam söyle canım ...

benim çok çok çok düşük olduğu için 10 günde bir bir tane 3 sefer, sonraki ay bir, sonraki ay bir tane daha sonra kontrole gideceğim...sonrada kafama göre her ay olacağım ayda 1 değer artmış 12 ye çıkmış 12 den 80 e çıkması için 68 ay olmam lazım zayıflamak için 68 aymı bekleyeceğimmmmmmmmmmm

normal olanlar ayda bir yaptırıyorlar canım

ben de size abla diyebilir miyim benim 25/10/2013 tarihinde baktırdığım kan değerlerinde demir 25,61 çıkmış bende ayda bi kez iğne olarak vurdursam 3 ay boyunca herhalde 80 i bulur. b12 de 353,80 bununda 800 olması gerekiyor demi karatay hoca ya göre yanlış hatırlıyosam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…