Neyse canım hepimiz Gül abla sayesinde yavaş yavaş öğreniyoruz. Zaten burda paylaşmanın amacı o yanlışlarımız öğrenip birbirimizi gaza getirmek. Yoksa herkes kendini kandırır değil mi? Kimse kimseye zorla diyet yaptıramaz.
Eşim de benim öyle. 1-1,5 ay önce sigarayı bıraktık. Eşim ilaçla bıraktı ben irade gücüyle. Eşimin ilaçları geçen hafta bitti. Akşam yemekten sonra dağları götürüyor valla. Ben erkenden uyuyorum bazen sabah bir kalkıyorum ortalık boş tabak dolu ne bulduysa götürmüş bizimki. Sonra gelmiş geçen gün ben kilo alıyorum yaaa dedi. Hadi ya çok şaşırdım dedim bende. Bunu dediğinin akşamında saat 10 felan akşam yemeğini yiyeli 3,5 saat olmuş bizimki gitti mutfağa sessiz sessiz bi geldi geri ekmek arası sucuk kocaman. Hah dedim tam olmuş o Şu sigarayı bırakma dönemi çok önemli. Karatay diyetiyle en azından kilomu kontrol altında tutmam lazım. Geçen bıraktığımızda 15 er kilo aldık kaldı o kilolar Gül abla kurtar bizi bu kilolardannnnnnnnnnnnnnnnnnn
sigara bırakma dönemi çok riskli Allah yardımcın olsun. Eşini ikna edemiyormusun karataya, sigarayı bırakmış ama kilo aldıkça kalp hastalığı riski vs. yine azalmayacak. bir de karşında birileri ekmekleri götürse daha zor insanın boğazına hakim olması....son cümle süper olmuş yaaaaa gül abla kurtar bizi bu kilolardaaaaaaaannnnnnnnn