• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

doktor olunca daha kötü yaaaa hep kötü şeyler insanın aklına geliyor..Allahım hepsini korusun.
bir önceki mesajda iddiamı belirtmiştim:3::3:

canım genelde cepten okuyunca mesajları görmemişim yukarıda yazdıklarını, hadi bakalımmm rakibelerim iyi olan kazansın

bu gün günüm var.ilk imtihanım başlıyor bu haftakiii

genelde 8-10 çeşit ikram hazırlanır ve diyet yapanda yok hiç içlerinde:14::52:

ama ben yemicimm Allahın izniyle:nazar:

sevgili doktorum aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah tez zamanda..tedbiri alıp takdiri allah bırakalım inş

olur tabiii :7::32:çok ihtiyacımız var yarışmaya.... zaten bizim arkadaşlar bir rekabet başlatmışlar ki kilo vermemek mümkün değil.
süper ozaman ben kendimi tanıtayım hemen 29 yaşındayım 165 boy 83 kgyum
evliyim bebeğim yok (Allah bağışlasın senin bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun)
spor yapamıyorum ama evde koşu bandım var başlamayı düşünüyorum
3 öğün yapıyorum karatayı ama pek uyamıyorum kaçamaklarım çok oluyor beraber üstesinden geliriz özel msj atarız arada birbirimize :)

canım genelde cepten okuyunca mesajları görmemişim yukarıda yazdıklarını, hadi bakalımmm rakibelerim iyi olan kazansın

sevgili doktorum aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah tez zamanda..tedbiri alıp takdiri allah bırakalım inş

eşim de doktor o bendende kötü sürekli çocuk doktoru arkadaşlarla irtibattaydık şükür geçti. senin bebişine de geçmiş olsun. Rabbime emanet hepsi bizim elimizden sadece tevekkül etmek gelir.

bu rekabet olayı senin günde kaçamak yapmana süper engel olacak inşallah. aslında rica etsen gün arkadaşlarına senin için bir çeşit kısır tarzında bişeyler hazırlasınlar???

3 öğün yapıyorum karatayı ama pek uyamıyorum kaçamaklarım çok oluyor beraber üstesinden geliriz özel msj atarız arada birbirimize :)

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim.

ben de koşu bandında yürüyorum ama hergün değil. kaçamak bir kez aşure yedim, dayanamadım çoook severim ,başka kaçamak yapmadım çok hızlı vermedim ama 1 ayda 5kg verdim ideal bence.bazıları ayda 7-8 kg veriyo ama 5 kg verebilmek benim için hayaldi sürekli aburcubur yiyordum sürekli acıkıyordm ama karatay tipi beslenmeyle acıkma hissim ortadan kalktı. birbirimize destek oluruz.
özel mesaj nasıl atılıyoo

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim.

Ben de koşu bandında yürüyorum ama hergün değil. Kaçamak bir kez aşure yedim, dayanamadım çoook severim ,başka kaçamak yapmadım çok hızlı vermedim ama 1 ayda 5kg verdim ideal bence.bazıları ayda 7-8 kg veriyo ama 5 kg verebilmek benim için hayaldi sürekli aburcubur yiyordum sürekli acıkıyordm ama karatay tipi beslenmeyle acıkma hissim ortadan kalktı. Birbirimize destek oluruz.
özel mesaj nasıl atılıyoo

benim ismmim üzerine tıklayınca özel mesj at yazısı çıkıyor ben sana attım cevap yzabilirsin sanırım ilk meajın bana mı olcak şimdi heyecanlandım:))

eşim de doktor o bendende kötü sürekli çocuk doktoru arkadaşlarla irtibattaydık şükür geçti. senin bebişine de geçmiş olsun. Rabbime emanet hepsi bizim elimizden sadece tevekkül etmek gelir.

bu rekabet olayı senin günde kaçamak yapmana süper engel olacak inşallah. aslında rica etsen gün arkadaşlarına senin için bir çeşit kısır tarzında bişeyler hazırlasınlar???

canım kaçamak yaptıkça insanın yapası geliyor..bu diyete ilk başladığımda yaptım ve ipin ucu kaçtı..o yüzden artık kaçamak yokkkkk diye kendime telkinde bulunuyorum sürekli..bu şekilde de beslenince kaçamak yapma istegim yok oldu zaten çok şükür:21::21:

sadece aylardır diyet al-ver durumu olduğu için hızlı gitmiyor artık olsun napayım tek gitsindee..bu gün giittiğimde soyleyim artık.önümüzdeki güne bana 1 çeşit uygun yapmalarını..hatta onlarıda organize edeyim duruma göre:34:

teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin içinde:16:

memnun oldukkk canım hoşgeldin..aklın kaçamak yapmakta olunca yapıyorsun..ben de başta yaptım ama sonu yok sürekli arttı içimdeki istekk..beyne format atmak lazım ben şu an onun için çabalıyorum..sen de sürekli telkinde buluna buluna kendine başarabilirsin.. bende de koşu bandı var ve ben resmen tepe tepe kullanıyorum..:1:mümkünse tv karşısına koy ya da bilgisayr..yada hem kitap oku hem yürü (bu biraz zor oluyor) o zaman üşenmeden sürekli çıkarsın tepesine
bol şans:nazar:

memnun oldukkk canım hoşgeldin..aklın kaçamak yapmakta olunca yapıyorsun..ben de başta yaptım ama sonu yok sürekli arttı içimdeki istekk..beyne format atmak lazım ben şu an onun için çabalıyorum..sen de sürekli telkinde buluna buluna kendine başarabilirsin.. bende de koşu bandı var ve ben resmen tepe tepe kullanıyorum..:1:mümkünse tv karşısına koy ya da bilgisayr..yada hem kitap oku hem yürü (bu biraz zor oluyor) o zaman üşenmeden sürekli çıkarsın tepesine
bol şans:nazar:
çok haklsın canım bitaneden ne olacak diyenlerenim sonra kaç bitane oluyor disiplin lazım bana annem hep ilkokul öğretmenim yüzünden olduğunu söylüyor çok severmiş beni kızı gibi, hiçbir yaptığıma kızmazmış ondan böle olmuşum :))))

Kaçamak yok bu hafta :20:
Dün sabah 9:00 KK
Akşam 18:30 etli şevketibostan, 4-5 kaşık yeşil mercimek bol kök salata(havuç, turp ve pancardan limon z.yağ ve nar sirkesiyle) ve yeşillik tere roka.

Aldım elime tığı ipi hababam örgü ördüm birşey yemeyim diye akşam yemeğinden sonra. Eşimse yanımda, sucuk ekmek, aşure, ayva ne bulduysa götürdü valla. Bu hafta kaçamak yok!!! :41:

Ne kadar çok benzer yönlerimiz var :D Evliyim bebeğim yok boyum 165 29 yaşındayım evimde koşu bandım var ama kullanmıyorum. Kilom birazcık seninkinden farklı ama yakın sayılır 78-77 arası birşey. :1: Kaçamaklarım yüzünden son iki haftanın ilkinde kilo veremedim ikincisinde 1 kilo aldım. İlk 2 hafta 3 kilo vermiştim oysaki :17:

hoşgeldiniz aramıza :34::34:

merhaba bende 83 kgyum boyumuz yaşımız herşeyimiz benziyor benimle karatay body olurmusun birbirimzi kontrol ederiz kim daha çok vericek yarışırız falan olur mu?? ben diğer karatay sayfasındayım buraya transfer olucam gül abla benii kabul ederse :)))

Kaania'cığım hoş geldin canım..:71:
seni burada görmek ne güzel
sen benim diğer topikten arkadaşımsın seni kabul etmeyeceğim de kimi edeceğim

aranıza kaania da katıldı yarışmacı sayısı arttı:21:hepinizden ümitliyim hadi bakalım en çok kim verecek

benimde pazar günü günüm vardı 14 kişiyiz benden başka yapan yok en küçükte benim içlerinde (ben 50 oluyorum perşembe günü onları düşünün :) ..) bana gülerek ballandıra ballandıra yiyorlar bende yeyin yeyin sonrada ben size güleceğim diyorum..:36:çorbamı,lahana yemeğimi ve yoğurt'umu götürdüm gecen günde ac kalmıştım bu sefer tedbirli gittim, arkadaş sağolsun bana göre mercimek köftesi,fırında domatesli biber falan yapmış...
onlar bir iki ayda vazgeçerim sandılar 6 ay olunca azmime şaşırıyorlar, bu zamana kadar ne dediysen hepsini yaptın kararından hiç vazgeçmedin bunda da aynısını yaptın seni takdir edip her konuda örnek alıyoruz ama bunda alamayacağız biz hamurişsiz yapamayız diyorlar ...:33: kendileri kaybederler :36::36::36:

kaania' çığım burada kaçamak yapmak yok..abla olarak sana kızacağım başladığından beri aynı kilodasın :20: emeklerine yazık değilmi bundan sonra karataya uyacak ve yaza kadar incecik bir bayan olacaksın eşin sana yeniden aşık olacak ve mavi gözlü bir bebeğin olacak..:emir_bebek: diğer topiktede arasıra çanta gönderip yediklerini eleştiriyordum sonrada alınırsın diye vazgeçiyordum
sen benim çocuğum yaşındasın oğlum 26 yaşında ...bundan sonra sıkı sıkı yapıyorsun ve ben seni senin iyiliğin için eleştireceğim ki karataya uyup fazla kg taşımaktan kurtul..tamammı ablacığım

SADECE SEBZE YİYEREK KARATAY DİYETİ YAPILAMAZ!

Pek çok arkadaşımız sadece ekmeği, pilavı, makarnayı, pastayı vb karbonhidrat sanıyor. Sebzenin, salatanın ve meyvenin karbonhidrat olduğunun farkında bile değiller. Diyetisyen diyetlerindeki gibi sadece sebze ve/veya salata yiyerek Karatay Diyeti yaptıklarını sanıyorlar.

YAĞ VE PROTEİN ALINMADAN SAĞLIKLI BESLENİLEMEZ!

Özellikle beyin hücrelerini bazı hastalıklardan (Alzheimer, demans vb) korumak, beyinin daha iyi çalışmasını sağlamak için DÜŞÜK KARBONHİDRAT, ORTA MİKTAR PROTEİN, YÜKSEK MİKTAR YAĞ ile beslenmemiz gerektiğini biliyor musunuz? (Bkz: David Perlmutter, "Grain Brain")

Canan Hocanın son kitabı (Karatay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi) bu nedenle çok önemli. Okumadıysanız mutlaka okuyun.

Kaçamak yok bu hafta :20:
Dün sabah 9:00 KK
Akşam 18:30 etli şevketibostan, 4-5 kaşık yeşil mercimek bol kök salata(havuç, turp ve pancardan limon z.yağ ve nar sirkesiyle) ve yeşillik tere roka.

Aldım elime tığı ipi hababam örgü ördüm birşey yemeyim diye akşam yemeğinden sonra. Eşimse yanımda, sucuk ekmek, aşure, ayva ne bulduysa götürdü valla. Bu hafta kaçamak yok!!! :41:

:52: bende akşam örgüye başladım...:6:...
canım aklınızda olsun akşam yemeklerinde yoğurt yemeye özen gösterin....zayıflamaya etkisi çokmuş...

bugünkü menüm:
7.45 kkk
12.45 yeşil mercimek yemeği, azıcık bulgur pilavı,yoğurt salata
akşama inşallah fırında balık salata, tahin helvası azıcııık:32::32::32:

Back