alprmus bebişin hastalanmış geçmiş olsun...biran önce toparlanır inşallah
çok sağol Allah razı olsun. şimdi daha iyi annem destek kuvvet olarak geldi sağolsun ben de rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alprmus bebişin hastalanmış geçmiş olsun...biran önce toparlanır inşallah
doktor olunca daha kötü yaaaa hep kötü şeyler insanın aklına geliyor..Allahım hepsini korusun.
bir önceki mesajda iddiamı belirtmiştim
süper ozaman ben kendimi tanıtayım hemen 29 yaşındayım 165 boy 83 kgyumolur tabiii çok ihtiyacımız var yarışmaya.... zaten bizim arkadaşlar bir rekabet başlatmışlar ki kilo vermemek mümkün değil.
canım genelde cepten okuyunca mesajları görmemişim yukarıda yazdıklarını, hadi bakalımmm rakibelerim iyi olan kazansın
bu gün günüm var.ilk imtihanım başlıyor bu haftakiii
genelde 8-10 çeşit ikram hazırlanır ve diyet yapanda yok hiç içlerinde
ama ben yemicimm Allahın izniyle
sevgili doktorum aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah tez zamanda..tedbiri alıp takdiri allah bırakalım inş
süper ozaman ben kendimi tanıtayım hemen 29 yaşındayım 165 boy 83 kgyum
evliyim bebeğim yok (Allah bağışlasın senin bebeğin hastaymış çok geçmiş olsun)
spor yapamıyorum ama evde koşu bandım var başlamayı düşünüyorum
3 öğün yapıyorum karatayı ama pek uyamıyorum kaçamaklarım çok oluyor beraber üstesinden geliriz özel msj atarız arada birbirimize :)
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim.
Ben de koşu bandında yürüyorum ama hergün değil. Kaçamak bir kez aşure yedim, dayanamadım çoook severim ,başka kaçamak yapmadım çok hızlı vermedim ama 1 ayda 5kg verdim ideal bence.bazıları ayda 7-8 kg veriyo ama 5 kg verebilmek benim için hayaldi sürekli aburcubur yiyordum sürekli acıkıyordm ama karatay tipi beslenmeyle acıkma hissim ortadan kalktı. Birbirimize destek oluruz.
özel mesaj nasıl atılıyoo
eşim de doktor o bendende kötü sürekli çocuk doktoru arkadaşlarla irtibattaydık şükür geçti. senin bebişine de geçmiş olsun. Rabbime emanet hepsi bizim elimizden sadece tevekkül etmek gelir.
bu rekabet olayı senin günde kaçamak yapmana süper engel olacak inşallah. aslında rica etsen gün arkadaşlarına senin için bir çeşit kısır tarzında bişeyler hazırlasınlar???
3 öğün yapıyorum karatayı ama pek uyamıyorum kaçamaklarım çok oluyor beraber üstesinden geliriz özel msj atarız arada birbirimize :)
çok haklsın canım bitaneden ne olacak diyenlerenim sonra kaç bitane oluyor disiplin lazım bana annem hep ilkokul öğretmenim yüzünden olduğunu söylüyor çok severmiş beni kızı gibi, hiçbir yaptığıma kızmazmış ondan böle olmuşum :))))memnun oldukkk canım hoşgeldin..aklın kaçamak yapmakta olunca yapıyorsun..ben de başta yaptım ama sonu yok sürekli arttı içimdeki istekk..beyne format atmak lazım ben şu an onun için çabalıyorum..sen de sürekli telkinde buluna buluna kendine başarabilirsin.. bende de koşu bandı var ve ben resmen tepe tepe kullanıyorum..mümkünse tv karşısına koy ya da bilgisayr..yada hem kitap oku hem yürü (bu biraz zor oluyor) o zaman üşenmeden sürekli çıkarsın tepesine
bol şans
Ne kadar çok benzer yönlerimiz var Evliyim bebeğim yok boyum 165 29 yaşındayım evimde koşu bandım var ama kullanmıyorum. Kilom birazcık seninkinden farklı ama yakın sayılır 78-77 arası birşey. Kaçamaklarım yüzünden son iki haftanın ilkinde kilo veremedim ikincisinde 1 kilo aldım. İlk 2 hafta 3 kilo vermiştim oysakisüper ozaman ben kendimi tanıtayım hemen 29 yaşındayım 165 boy 83 kgyum
merhaba bende 83 kgyum boyumuz yaşımız herşeyimiz benziyor benimle karatay body olurmusun birbirimzi kontrol ederiz kim daha çok vericek yarışırız falan olur mu?? ben diğer karatay sayfasındayım buraya transfer olucam gül abla benii kabul ederse :)))
canım genelde cepten okuyunca mesajları görmemişim yukarıda yazdıklarını, hadi bakalımmm rakibelerim iyi olan kazansın
bu gün günüm var.ilk imtihanım başlıyor bu haftakiii
genelde 8-10 çeşit ikram hazırlanır ve diyet yapanda yok hiç içlerinde
ama ben yemicimm Allahın izniyle
sevgili doktorum aklına kötü şeyler getirme düzelir inşallah tez zamanda..tedbiri alıp takdiri allah bırakalım inş
Kinoa (quinoa) ile tanışma ve kinoalı kısır BUNU DENEYEN VAR M PROTEİN ORANI ÇOK YÜKSEKMİŞ BEN KISIR ÇOK SEVERİM MUTLAKA ALIP DENİCEM İLK DEFA DUYDUM KİNOA İSMİDE ÇOK ŞEKER MİŞ:))
Kaçamak yok bu hafta
Dün sabah 9:00 KK
Akşam 18:30 etli şevketibostan, 4-5 kaşık yeşil mercimek bol kök salata(havuç, turp ve pancardan limon z.yağ ve nar sirkesiyle) ve yeşillik tere roka.
Aldım elime tığı ipi hababam örgü ördüm birşey yemeyim diye akşam yemeğinden sonra. Eşimse yanımda, sucuk ekmek, aşure, ayva ne bulduysa götürdü valla. Bu hafta kaçamak yok!!!