mydenizcim teşekkür ederim tatlım.ama ben senin kadar mütevazi olamıycam kusura bakma..
haftaya senmi birinci olacaksın yane hiiçççççççç sanmıyorum canım.
kilo vermenin hazzına varmış biri olarak kimselere kaptıramammmm.....
hadi bakalım haftaya hanginiz 1. olacak
....bu çekişme ikinizede iyi gelecek ve haftaya çok güzel kg vereceksiniz...
Sabah 2 yumurta
Bolca siyah ve yesil zeytin
Findik 1 avuc
Beyaz peynir ve cokelek ustune zeytin yagi
Trabzon hurmasi
Ogle
500ml yogurdun icine 1 avuc findik biraz da kuru yaban mersini bundan sonra cogunlukla boyle yapiyim oglenleri yarim ogun oluyor galiba
Su anda sekersiz turk jahvesi iciyorum
Jillian egzersizlerinin videosu kayitli olan varmi aranizda herzaman internete giremiyorum bilgisayars kaydedip bu egzersizlere basliyim diyorum
Napcam ben ya 110 kiloluk bu gun olup gitsem tasima bile tasiyamazlar
Bu arada ben kendimdn hic bahsetmedim ben 2009 yilinda lenfoma hastaligina yakalandim kemoterapi ve radyoterapi gordum su anda sikintim yok 2012 yilinda ilk bebegimi 1 yil sonra 2013 yilindada ikinci bebegimi kaxandim . Kizim su anda 5.5 aylik emmiyo fakat sut sagip veriyorum. Tiroit degerlerimde yuksek ve ben ilacimi kullanmiyorum.
Tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum
Şu an zayıflamak için daha kolay bir haftadayız. Kozmik Bakım'ın sitesinde gördüm şimdi.
Konu Ay takvimine göre kilo kontrolü/beslenme olunca en kısa ve en basit şekliyle şöyle özetleyebiliriz: Bedenimiz Ayı taklit eder
Bu da ne demek şimdi? :)
Bu, şu demek: Ay büyürken biz de büyümeye ve genişlemeye fazlasıyla elverişli oluruz; Ay küçülürken biz de küçülmeye daha yatkın oluruz.
Saç kesimi, bakımı, epilasyon vs.. birçok konuda takip edip ona göre hareket ediyorum. :)
Alıntıdır. (Kozmik Bakım)
Bencedeee topik bi canlansin, bi rekabet görsün kk..
uyumaya mi geldiiiikkkk -hayirrrrrrr
Peki ne istiyoruzzzzz- zayiflamakkkkk
Ne zamaaannn- yemekten sonraaaaa
:)))pp
Abla bu rekabete herkes dahil olabilir bence..
Siz ne dersiniz???
PAZARTESİ
Sabah kalkıp, 5 tibet egzersizi
KAHVALTI
10:08
Kahvaltı öncesi hurma
HAVUÇ (yağ yoktu maalesef)
Mercimek Köftesi (4-5 tane marula sarılmış)
Yağ olmadığı için, tereyağdan küçük bir parça, mercimek köftesinin içine koydum. :)
fındık
Beyaz peynir
ARA
Klasik Nescafe (sıcak birşey içmek istedim)
siyah çay
Akşam Yemeği 17:30
Mercimek Köftesi (marul)
Salatalık
Beyaz Peynir
Portakal (küçük boy)
Türk Kahvesi
Eve geldim 7:30 gibi, karalahanayla yapılan bir yemeğimiz vardı, ondan yedim. Yanında yoğurt. Ardından 2 hurma.
Su
Akşam çay
Evde spor, 25-30 dk kadar.
İp Atlama (Normalde 1.000 tane atlıyordum, 500'e indirdim)
Squat
Barfiks (şu an alışma kısmındayım, daha tam olarak yapamıyorum)
Plank
Şınav (3 set, toplamda 18 yapabiliyorum şimdilik)
Hundred (karın, Ebru Şallı)
Bisiklet Mekik
Mekikte hala zorlanıyorum.
En sonda saban duruşu. (yoga) :)
Şu an zayıflamak için daha kolay bir haftadayız. Kozmik Bakım'ın sitesinde gördüm şimdi.
Konu Ay takvimine göre kilo kontrolü/beslenme olunca en kısa ve en basit şekliyle şöyle özetleyebiliriz: “Bedenimiz Ay’ı taklit eder ”
Bu da ne demek şimdi? :)
Bu, şu demek: Ay büyürken biz de büyümeye ve genişlemeye fazlasıyla elverişli oluruz; Ay küçülürken biz de küçülmeye daha yatkın oluruz.
Saç kesimi, bakımı, epilasyon vs.. birçok konuda takip edip ona göre hareket ediyorum. :)
Alıntıdır. (Kozmik Bakım)
Bakiyorumda bi zafer sarhoslugu soz konusuTamam ruveydacim mütevazı olma sen olma
..unutmaaaa bende tattim o birincilik duygusunuuuu he he..:))
hatta alprmus da tatti..haftaya ucumuz cekiselim mi???
mydenizz napıyosun günaydın. bebiş nasıl benimki 6. hastalık oldu, 3-4 gün 39-40 derece yüksek ateş, ishal. ateş düşünce yüzde boyunda gövdede kırmızı döküntü ve ciddi huzursuzluk. bugün daha iyi çok şükür
günaydın arkadaşlar,, bol eksili günleeeeer
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.9
Bu hafta:86.3
Fark:600 gr
Toplam fark:4.8 kg
Beden:46-44
Spor: yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:0.690
bu haftasonu AŞURE kaçamağım ve kabızlığım beni yavaşlattı ama yine de vermiş olmak güzel
İyiyim canim gunaydin, cok gecmis olsun yazin benim bebegimde geçirdi o hastalığı. .bizde ishal olmadi.yuksek ates bogaz enf.oldu.hatta 3 gun döküntü başlayınca antb alerjisi sanmistim..
sen doktordun sanirim benden iyi bilirsin hic telaslanma insan hic gecmicek saniyor o dokuntuleri ama iki ggüne kalmaz pamuk tenine kavusur bebegin..Allah sifa versin kuzuna:)
Benim oglan toparladi şükür öksürük az kaldi bugün son günü ilacin..eger gecmezse ayak tabanina viks sureyim diyorum atesi yok
Bu arada yukariyi okudun mu?? Cekisme basladi canim
merhaba bende 83 kgyum boyumuz yaşımız herşeyimiz benziyor benimle karatay body olurmusun birbirimzi kontrol ederiz kim daha çok vericek yarışırız falan olur mu?? ben diğer karatay sayfasındayım buraya transfer olucam gül abla benii kabul ederse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?