Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

8'den sonra acıkırsak eğer, yoğurt leptin'in çalışmasını engellermi?

Azda olsa insulin urettigi icin engellermis...ama cok acikinca leptin zaten calismiyor beyin kitlik sinyali veriyor,,,farkli bisey yemektense sifir GI li yogurt. Yenilebiliyor

Mrblar
kkda ne kadar cok karatay topigi varmis ya cok sevindim
bende taze karatayciyim
beni de alirmisiniz araniza ?

Iyı akşamlar Bayadıryazamadım tekrar karatay başlıyorum
Bu arada malese 69kg ya çıktım move olmaya çalışıyorum
Yarın paylaşımlarda bulunacam iyi geceler

Tekrar hosgeldin canim...buradan kopmamak lazim kopanlar ve tatile gidenler kesin kg alarak dönuyorlar diger topikten biliyorum ....iyi geceler

Mrblar
bende taze karatayciyim

Hoşgeldiniz aramizaaaa kolaylıklar diliyorum. .buradan kopmadan duzenli paylaşımda bulununca insan daha kolay ustesinden geliyor..sevgiler:)

Mrblar
bende taze karatayciyim

hoşgeldiniz arkadaşlar burdaki paylaşımlar insanı hem denetliyor hem motive ediyor, hep beraber inceliyoruuuuzzz

dünkü menüm;

7.30 kkk
öğle 12.30 pırasa yemeği salata, 2 gün kurusu 4 badem
18.00 karışık ızgara( 1 tane fındık lahmacun yedim), salata ayran

40 dk. yürüyüş koşu bandında

Günaydınnnn :) yeni gelin arkadaşlar hoşgeldiniz sizde.. gerçekten burayı okuyup menü bilrimi yapmak çok iyi oluyor, motive oluyorsunuz. yanınızda sizi destekleyen arkadaşların olması çok güzel bişeymiş.
Ben karataya başladığımdan beri eve, sanki bana komplo düzenliyolarmış gibi sürekli yasak yiyecekler getiriyolar eşim bi de bu aralar kaynım bizde kalıyor o, ama kesinlikle dokunmuyorum
Bugün 4. günüm şimdilik hiç zorlanmadım ve de yasaklı olan hiç bişi yemedim, burda olmanında faydası çok olduyor

bugün kü menümü de bildireyim.

sabah kkk
öğle yoğurt bi adet meyve olacak
akşam için de et sote salata dünden kalan tarhana çorbası
yemeklerimi bi gün önceden yapıyorum çünkü geç gidiyorum eve yemek yapmaya kalksam 9 u bulur. yemek hazır olunca 8 de bitmiş oluyor yemek faslı...

Son düzenleme:

afiyet olsun canım...hoca meyvayı sabah yemeyi tavsiye ediyor...istersen sabah kahvaltıda meyva ye yoğurdada fındık,fıstık,kaju,ceviz,badem,günkurusu gibi şeylerden koy....bende genelde önceden yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yapıp yemesi geç oluyor..

Şöyle bir yazı okudum nette. Onun için sabah kahvaltıda yemek en doğrusu. Yumurta varken.
"Meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!"

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim bugünde artık böyle olsun yarın dediğiniz gibi yapmaya çalışayım.
sabah 7.15 kahvaltı, akşamda 7.20 gibi oturabiliyorum yemeğe öğlen yemeğimde 12.30 dan sonra . acıkmıyorum aslında öğlenleri ama hiç yemezsemde saat 4 gibi acıkırım korkusu oluyo o yüzden yiyorum. limonlu su içiyorum onunda faydası oluyor inanın geçenlerde akşam 5 gibi kan şekerim düşer gibi oldu hemen limonlu suyumdan içtim kendime geldim. normalde hemen şekerli bişiler yerdim anca toparlınrdım.

bugünkü menümü de söyleyim arkadaşlar:

sabah 7.45 kkk( 1 yumurta yiyebildim canım istemedi)
öğle 12.30 3 tane etsiz çiğ köfte ayran, salata, 2 kaşık pırasa
akşama inşallah kurufasulye, salata yoğurt

Dün kü menüm,

Sabah 9:00 KK çift yumurtalı.
Saat 17:00 gibi acıktım ve 2 avuç fındık yedim.
Akşam 18:30 Hindi eti, tereyağlı kepekli pirinç pilavı, ve 2 kase cacık. Yemeğin hemen ardından 1 kase kabak çekirdeği. Kepekli pirincin Gİ değerine baktım bulgura yakın. Yanında cacıkda olduğu için gi düşmüştür. Zaten 3-4 kaşık yedim.

Aralarda filtre kahve... Ya ben hiç su içmiyorum. Omega3 hapı ve folik asit hapımla beraber içtiğim su neyse o. Offf şu su alışkanlığını bir türlü edinemedim.

Aşure işine gelince az yapıyım dedim elimin ayarı yok, yine çok oldu O kadar aşureyle kaldık mı başbaşa

Bende hep kendimi suya alıştırmaya çalıştım ama hep unuttum, evde gözümün önüne su şişesi koyardım ama yinede unuturdum, üşenirdim. Sonunda gittim tupperware aldım, şimdi yanımda da taşıyorum düzenli olarak içiyorum.

canım sabah erken, akşam geç yiyorsun onun için arada yemen iyi 12 saat aç durmak zor ..ben heyet olduğu zaman yiyecek bişey bulamayınca o kadar saat duruyorum ama hem 6 aydır alıştım hemde koşturduğum için açlık aklıma gelmiyor

hoca prinçin hiç bir çeşidini tavsiye etmiyor ...canım çalışıyorsan yanına şişeye veya tupperware su doldur koy gördükçe içersin...bende sekiden içmezdim devamlı çay çay günde 12 fincanı bulurdu..şimdi hem şişeye hem tupperware dolduruyorum yanındada bardak eve gidene kadar 2 sinide bitiriyorum evdede yatana kadar limonlu su içiyorum..çayı unuttum sadece hafta sonları demliyorum..
aşurenide allah kabul etsin..ellerine sağlık...kalan aşureyi küçük kaplarla difrize koyup gelenlere ikram edebilirsin ...ben çocuklarımın payını ayırıyorum kızım istanbuldan, oğlum azerbaycan dan gelince çıkarıyorum çözülünce yiyorlar

Allah kabul etsin... bende haftasonu yapacam inşallah.iyiki sevmiyorum aşureyi yoksa tutabilir miydim kendimi bilmiyorum.eşim çok seviyor onun için yapıcam
bide bende gül hanım gibi yapıyorum uzun bi süredir. bi sürahi dolusu su ve tupperware su doldurup masama koyuyorum ki gördükçe içeyim diye, akşam yatana kadar da 3 litreyi rahat buluyor yoksa akla gelmiyor içmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…