8'den sonra acıkırsak eğer, yoğurt leptin'in çalışmasını engellermi?
Iyı akşamlar Bayadıryazamadım tekrar karatay başlıyorum
Bu arada malese 69kg ya çıktım move olmaya çalışıyorum
Yarın paylaşımlarda bulunacam iyi geceler
Mrblar
kkda ne kadar cok karatay topigi varmis ya cok sevindim
bende taze karatayciyim
beni de alirmisiniz araniza ?
Mrblar
bende taze karatayciyim
Hoşgeldiniz aramizaaaa kolaylıklar diliyorum. .buradan kopmadan duzenli paylaşımda bulununca insan daha kolay ustesinden geliyor..sevgiler:)
Tabiiki aliriz ...aramiza hosgeldiniz...
Mrblar
bende taze karatayciyim
Teşekkürler hoşbılduk
83 kg ile başladım 63e düştüm karatayla
Ama bırakamaya gelmıyor işte hazin son
bugün kü menümü de bildireyim.
sabah kkk
öğle yoğurt bi adet meyve olacak
akşam için de et sote salata dünden kalan tarhana çorbası
yemeklerimi bi gün önceden yapıyorum çünkü geç gidiyorum eve yemek yapmaya kalksam 9 u bulur. yemek hazır olunca 8 de bitmiş oluyor yemek faslı...
qhoca meyvayı sabah yemeyi tavsiye ediyor...istersen sabah kahvaltıda meyva ye yoğurdada fındık,fıstık,kaju,ceviz,badem,günkurusu gibi şeylerden koy....bende genelde önceden yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yapıp yemesi geç oluyor..
afiyet olsun canım...hoca meyvayı sabah yemeyi tavsiye ediyor...istersen sabah kahvaltıda meyva ye yoğurdada fındık,fıstık,kaju,ceviz,badem,günkurusu gibi şeylerden koy....bende genelde önceden yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yapıp yemesi geç oluyor..
Dün kü menüm,
Sabah 9:00 KK çift yumurtalı.
Saat 17:00 gibi acıktım ve 2 avuç fındık yedim.
Akşam 18:30 Hindi eti, tereyağlı kepekli pirinç pilavı, ve 2 kase cacık. Yemeğin hemen ardından 1 kase kabak çekirdeği. Kepekli pirincin Gİ değerine baktım bulgura yakın. Yanında cacıkda olduğu için gi düşmüştür. Zaten 3-4 kaşık yedim.
Aralarda filtre kahve... Ya ben hiç su içmiyorum. Omega3 hapı ve folik asit hapımla beraber içtiğim su neyse o. Offf şu su alışkanlığını bir türlü edinemedim.
Aşure işine gelince az yapıyım dedim elimin ayarı yok, yine çok olduO kadar aşureyle kaldık mı başbaşa
çok teşekkür ederimbugünde artık böyle olsun yarın dediğiniz gibi yapmaya çalışayım.
sabah 7.15 kahvaltı, akşamda 7.20 gibi oturabiliyorum yemeğe öğlen yemeğimde 12.30 dan sonra . acıkmıyorum aslında öğlenleri ama hiç yemezsemde saat 4 gibi acıkırım korkusu oluyo o yüzden yiyorum. limonlu su içiyorum onunda faydası oluyor inanın geçenlerde akşam 5 gibi kan şekerim düşer gibi oldu hemen limonlu suyumdan içtim kendime geldim. normalde hemen şekerli bişiler yerdim anca toparlınrdım.
hoca prinçin hiç bir çeşidini tavsiye etmiyorDün kü menüm,
Akşam 18:30 Hindi eti, tereyağlı kepekli pirinç pilavı, ve 2 kase cacık. Yemeğin hemen ardından 1 kase kabak çekirdeği. Kepekli pirincin Gİ değerine baktım bulgura yakın. Yanında cacıkda olduğu için gi düşmüştür. Zaten 3-4 kaşık yedim.
Aralarda filtre kahve... Ya ben hiç su içmiyorum. Omega3 hapı ve folik asit hapımla beraber içtiğim su neyse o. Offf şu su alışkanlığını bir türlü edinemedim.
Aşure işine gelince az yapıyım dedim elimin ayarı yok, yine çok olduO kadar aşureyle kaldık mı başbaşa
Dün kü menüm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?