Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim gül hanım ben de internetten getirteyim yaşadığım ilçede bulamam çünkü.
dün akşam bebişim ateşlendi yazamadım menümü, dünkü menüm:
7.30 kkk
12.30 5 adet fırın köfte salata yoğurt 2 kaşık barbunya, kaymaklı kayısıdan 2 tanecik yedimmm
18.30 tavuk ızgara ayran salata 3 adet çiğ köfte

bugünkü menüm
10.30 ( bebiş hasta olunca izin aldım)) kkk

akşama inşallah mantar sote, yoğurtlu közlenmiş patlıcan

şimdi de yeşil çay içiyorum

geçmiş olsun canım....afiyet olsun menülerin güzel kaçamaksız :KK9:

Ama gül hanım kahveye kattığım zaten 20-30ml süt artı sütün %95i zaten su. Şekeri bir anda bıraktım. Sütü de bırakırsam kahve keyfimden mahrum olurum.
Bugün sabah 2 adet yumurta, 5-6 adet ceviz, 10 zeytin, 1 domates, 1 havuç yedim saat 9:00 da ama şu an acıktım ben :KK43: Peynir ve kuru kayısı eksik diyeceksiniz, peynir yiyemediğimi söylemiştim daha önce, kuru kayısıyı unutmuşum şimdi yazarken farkettim :KK1:
kuruyemiş az ondan olabilir yeşil biber, marul, roka gibi yeşilliklerde yiyebilirsiniz...

kçamaklarla dolu iki akşamdan sonra ortalardan kayboldum, yazmaya bile elim varmıyo..

pazartesi akşamı misafirlikte ydik ... dayanamadım o kadar seyi görünce 1 tane börek ve patates salatası yedim :88888888((((((

dün akşamda benim misafirim vardı . yemekte iyiydim aslında kurufasulye ve bulgurlu lahan a sarması yedim. ama sonra

allahım ya naptım ben büskivili pasta, 2 tane kıymalı börek , mercimek köfte

niye bu kadar istikrarsızım ben ya bu hafta kilo veremiycem hemde üstüne artıda cıkcam bide.

oturup ağlamak istyorum.

bu sabah kkk
öglr kuru fasulye ve bulgurlu lahana sarma ayran:18::KK17::KK47::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Massallah sana canim nazar deymesin hic kacamaksiz yapiyorsun karatayi :KK43:,,,,hadi bir kacamak yaptin diyelim 2,nasil yaptin 3 u nasil yaptin,,,,,kacamak kacamagi getirir diye bosa dememisler.... Cepten yaziyorum yoksa sopa smile lerini haketmistin canim....kilo almak cok kolay vermek zor bunu hepimiz yasadik ben hala da yasiyorum D vitamini eksikligim ve hasimatodan dolayi kilo cok zor veriyorum almamak icinde hic kacamak yapmiyorum....sonucta pisman olmussun burayada yazmissin yazmaya bilirdin de seni bu seferlik affettim :),,,bi daha olursa topikteki herkes sopalayacak seniiiii:KK66:

Bu günkü menum
sabah 09.00 kkk

Öğlen 14.00
1 kase tarhana çorbası 2 bardak ayran

Aksam 18.30
tarhana çorbası, barbunya, salata, 1 bardak ayran

3 lt su, 1 fincan yeşil çay, elma sirkeli su,
1 saat yürüyüş

Massallah sana canim nazar deymesin hic kacamaksiz yapiyorsun karatayi :KK43:,,,,hadi bir kacamak yaptin diyelim 2,nasil yaptin 3 u nasil yaptin,,,,,kacamak kacamagi getirir diye bosa dememisler.... Cepten yaziyorum yoksa sopa smile lerini haketmistin canim....kilo almak cok kolay vermek zor bunu hepimiz yasadik ben hala da yasiyorum D vitamini eksikligim ve hasimatodan dolayi kilo cok zor veriyorum almamak icinde hic kacamak yapmiyorum....sonucta pisman olmussun burayada yazmissin yazmaya bilirdin de seni bu seferlik affettim :),,,bi daha olursa topikteki herkes sopalayacak seniiiii:KK66:

bende cezalıyım bugün kaçamak yaptım 1 dilim ev yapımı pasta yedim :KK47: ama çokta güzeldi 20 gün sonra güzel oldu tam sopalığım değilmi gül abla :KK48: 6 da yedim ama yemekte yedim 8 de acıkmıştım tatlıyı yeyince..

sabah En Büyük KK11 de

akşam 20:00 mercimek çorbası etli biber dolması cacık

bende cezalıyım bugün kaçamak yaptım 1 dilim ev yapımı pasta yedim :KK47: ama çokta güzeldi 20 gün sonra güzel oldu tam sopalığım değilmi gül abla :KK48: 6 da yedim ama yemekte yedim 8 de acıkmıştım tatlıyı yeyince..

sabah En Büyük KK11 de

akşam 20:00 mercimek çorbası etli biber dolması cacık

Sizlere ceza olarak 100 mekik cekmeyi veriyorum...ya 100 sopa ya 100 mekik :)

günaydın herkese sıfır kaçamaklı boool karataylı günler..
bugün sabah tartıya bi çıktım ki ne göreyim pazartesiden bu yana 600 gr daha gitmiş yani daha 3 hafta dolmadan tam 4 kilo vermiş durumdayım:KK9::KK9::KK9:

yaşasın canan karatay hoca emeğine sağlık:nazar::nazar:

Allah hepimizin evladını bağışlasın..
aminn canım
aramıza hoşgeldiniz....
:KK9: karatayı uygulamayayı bildiğiniz için zorluk çekmeyeceksiniz....fazlada kilonuz yok zaten çabuk verirsiniz...zamanla herekette katmanız gerekir evde yapılan sporları deneyebilirsiniz
inşallah çabuk verebilirim..akşam eve gidince vaktim olmuyor yada ben vakit yaratamıyorum :)
hoşgeldiniz:KK3:

birlikte çabucak kurtuluruz umarım fazlalıklardan...kolay gelsin evde leslie jillian pilates yapabilirsiniz..size diyorum ama birde ben başlayabilsem bu saydıklarıma..1 ay öncesine kadar günde iki sefer spora zaman ayırıyordum ne olduysa bana şimdi başlayamıyorum:KK50:
neyse tekrar hoşgeldiniz

inşallah hep beraber zayıf ve sağlıklı insanlar oluruz...

kusura bakmayın kızlar iki gündür çok yğundum.

salı gün menülerim

sabah kkk
öğle mercimek çorbası,taze fasülye,salata
akşam tarhana çorbası,2 adet levrek,salata yarım su bardağı fanta :KK50:

çarşamba günü menüm cıssslarla dolu

sabah uyanamadım yarım simit+peynir+çay
öğle tavuksuyu çorba,2 adet izmir köfte,salata,2 kaşık pilav:KK50:
akşam tarhana çorbası,çok az patlıcan yemeği,marul,

saat 22.00 gibi eşim ceviz kırdı biraz da ondan :KK43:((

cezalarım çok biliyorum ilk hafta alıştırma diye kendimi teselli ediyorum..

günaydın herkese sıfır kaçamaklı boool karataylı günler..
bugün sabah tartıya bi çıktım ki ne göreyim pazartesiden bu yana 600 gr daha gitmiş yani daha 3 hafta dolmadan tam 4 kilo vermiş durumdayım:KK9::KK9::KK9:

yaşasın canan karatay hoca emeğine sağlık:nazar::nazar:

:KK9: harika .........biz kaçamak yapmayınca yağlar kaçamak yapıyor ve zayıflatıyor :21: ...

aminn canım

inşallah çabuk verebilirim..akşam eve gidince vaktim olmuyor yada ben vakit yaratamıyorum :)

inşallah hep beraber zayıf ve sağlıklı insanlar oluruz...

kusura bakmayın kızlar iki gündür çok yğundum.

salı gün menülerim

sabah kkk
öğle mercimek çorbası,taze fasülye,salata
akşam tarhana çorbası,2 adet levrek,salata yarım su bardağı fanta :KK50:

çarşamba günü menüm cıssslarla dolu

sabah uyanamadım yarım simit+peynir+çay
öğle tavuksuyu çorba,2 adet izmir köfte,salata,2 kaşık pilav:KK50:
akşam tarhana çorbası,çok az patlıcan yemeği,marul,

saat 22.00 gibi eşim ceviz kırdı biraz da ondan :KK43:((

cezalarım çok biliyorum ilk hafta alıştırma diye kendimi teselli ediyorum..

bundan sonra kaçamak yapanlara fırça var...:KK1: birbirimize kızalımki bir daha tekrarlamamaya çalışalım :KK1: kızma hareketimiz ya bu :KK57: yada :KK4: olsun siz ne dersiniz yada başka öneriniz var mı birlikte karar verelim

Merhaba, ben bu aralar kahvaltıda fındığın yanında dut kurusu yiyorum. Dut kurusu yemem, yağların depodan gitmesine engelmi, yoksa daha çabuk acıkmamımı sağlar. :)

:KK16: Ben mekiktense senden sopa yemek daha güzel olur :) ablanın vurduğu yerde gül bitermiş :KK39: :21:

Sabah 1 yumurta yedim zeytin, peynir, maydonoz, domates ve zeytinyağımıda içtim kuruyemişimi yedim ohhhhhh leptin olsun inşallah ..ben pazartesiye kadar tartılmayacağım kendime ceza verdim kaçamak yaptığım için..

dut yenmemesi gerekenler yasaklar arasında :KK43:

Aslında benim sorunum sadece göbek, zaten en önemli bölge. 4-5 kilo verirsem yüzüm kötü oluyor. Ama ben göbekten kurtulmak için, bu şekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum, böyle devam etmek istiyorum. Keşke sadece göbekten gitse. :KK1:

:KK16: Ben mekiktense senden sopa yemek daha güzel olur :) ablanın vurduğu yerde gül bitermiş :KK39: :21:

Sabah 1 yumurta yedim zeytin, peynir, maydonoz, domates ve zeytinyağımıda içtim kuruyemişimi yedim ohhhhhh leptin olsun inşallah ..ben pazartesiye kadar tartılmayacağım kendime ceza verdim kaçamak yaptığım için..

demek sopa istedin :KK57:... gül bittimi şekerim :KK1:

X