Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne kadar yoğunsunuz, o kadar insanla ugrasmak elbetteki zordur kolay gelsin. .birde buraya yetisiyorsunuz maşallah size...
Tamam yoğurdu sabaha cekeyim..dogru olsunda gitsin kilolar..bıktım artik şu son kalanlar yapisti resmen ..ben sabah aksam hakiki elma sirkeli su da içiyorum

Tesekkur ederim canim.....yapmisken dogrusunu yapmak lazim sonradan bosa gecen zamana uzuluyor insan...ben karatayi 6 ay once duyup basladim, gecen sene kitaplarini gormustum ama hic duymamistim soyle bir baktim diyetisyenlerden o kadar bikmisimki aman onune gelen kitap yaziyor hangisine inanacagimizi sasirdik dedim biraktim...basladiktan sonrada pisman oldum o zaman arastirip baslamadigima simdi istedigim kg da incecik olmustum bile :'( bende sirkeli suyu gecen sene iciyordum cok icince mideye zarar verir diye duydum biraktim dogal ev yapimi sirke salatalarda bol kulalnmak serbest...ben ilk defa kitaptaki tarife gore elma ve uzum sirkesi yaptim 3 ay sonra olacak...

çok teşekkürler artık bende bu topiğin bir üyesi olucam....kaçamak yok kilo vermeye devammm:):)bi 20 kilo verebilsem off off:KK43::KK43:

Senide aramizda gormekten Memnun oluruz canim...hedefe cabuk ulasmak icin kacamak yok burrdan uzaklasmk yok 20 kilo bir bakmisin 5,,,6 ayda gitmis...:)

Sabah...kkk
Aksam...lahmacun,ayran.yogurt.kirmizi ve yesil biber, marul
Simdide leslie 4 yaptim bugunki sporda tamam

Günaydın herkese

dünkü menüm:
sabah 7.30 kkk ( gün kurusunun içine pişirdiğim köy sütünün kaymağını koydum bir de ceviz ooooffff baklavadan daha lezzetliii:KK1::KK1:)
öğle 12.30 3 tane minik kuru biber dolması( kıymalı bulgurlu), 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt

akşam 17.30 fırın köfte, 2-3 kaşık barbunya salata yoğurt

günaydın hanımlar daha öncede karatayı denemiş ve az da olsa verdiğim kiloları korumuştum.ta kii başarısız bir tüp bebek tedavisine kadar tüp bebekte aldığım hormonlar sonucu 6 kilo aldım malesef.evimdeki tartının pili bitmiş,dışarda kıyafetlerle 64_65 kiloyum.hem fazlalıklarım için hemde sağlığım için sizlerin aranıza girmeye geldim izninizle..karatay herşeyden önce insanda güzel alışkanlıklar bırakıyor ben karataydan sonra kahvaltı hariç diğer öğünlerde istem dışı hiç ekmek yemedimm..misafir gelmedikten sonra pilav hiç yapmam.makarnayı da oğlum isterse yaparım sadece...

bugün kkk kahvaltısı yaparak başladım.benim sorunum iş yerinde 8.30 da bir oturup 17.00 da kalkmak.hareketsiz yaşam tarzı...beni de aranıza alırsanız sevinirim :KK16::KK16:

günaydın hanımlar daha öncede karatayı denemiş ve az da olsa verdiğim kiloları korumuştum.ta kii başarısız bir tüp bebek tedavisine kadar tüp bebekte aldığım hormonlar sonucu 6 kilo aldım malesef.evimdeki tartının pili bitmiş,dışarda kıyafetlerle 64_65 kiloyum.hem fazlalıklarım için hemde sağlığım için sizlerin aranıza girmeye geldim izninizle..karatay herşeyden önce insanda güzel alışkanlıklar bırakıyor ben karataydan sonra kahvaltı hariç diğer öğünlerde istem dışı hiç ekmek yemedimm..misafir gelmedikten sonra pilav hiç yapmam.makarnayı da oğlum isterse yaparım sadece...

bugün kkk kahvaltısı yaparak başladım.benim sorunum iş yerinde 8.30 da bir oturup 17.00 da kalkmak.hareketsiz yaşam tarzı...beni de aranıza alırsanız sevinirim :KK16::KK16:

hoşgeldiniz. bende iki haftadır yapıyorum ve çok mutluyum gerçekten yeme alışkanlığımın değiştiğini hissediyorum. ben de sizin gibi 8.30-- 17.00 masa başındayım yürüyüşü de tam oturtamadım ama bu hafta elimden geldiğince yürüyüş yapacağım. çünkü eşim daha hareketli olduğu için 4,5 kilo verdi ben 3.4kilo verdim .

Dünkü menüm;

- Saban 9:00 KKK
-Akşam 17:00 1 tabak bulgurlu mercimekli semizotu çorbası yoğur, 1 tabak kabak çekirdeği ve biraz sarı leblebi(yasak biliyoruum :KK43:
Aralarda su, yeşil çay, filtre kahve...

Dünkü menüm;

- Saban 9:00 KKK
-Akşam 16:30 1 tabak bulgurlu mercimekli semizotu çorbası yoğur, 1 tabak kabak çekirdeği ve biraz sarı leblebi(yasak biliyoruum :KK43:
Aralarda su, yeşil çay, filtre kahve...

hoşgeldiniz. bende iki haftadır yapıyorum ve çok mutluyum gerçekten yeme alışkanlığımın değiştiğini hissediyorum. ben de sizin gibi 8.30-- 17.00 masa başındayım yürüyüşü de tam oturtamadım ama bu hafta elimden geldiğince yürüyüş yapacağım. çünkü eşim daha hareketli olduğu için 4,5 kilo verdi ben 3.4kilo verdim .

teşekür ederim.sizide tebrik ederim 2 hafta da 3.4 kilo süper...yanlışlarımızı beraber düzeltiriz inşş..benim en fazla yürüyüşüm sabah 15 dk,akşam 15 :KK43: evde yürüme bandımda olmadığı için eve girdikten sonra çıkamıyorum.4 yaşında bir oğlum var çünkü...

teşekür ederim.sizide tebrik ederim 2 hafta da 3.4 kilo süper...yanlışlarımızı beraber düzeltiriz inşş..benim en fazla yürüyüşüm sabah 15 dk,akşam 15 :KK43: evde yürüme bandımda olmadığı için eve girdikten sonra çıkamıyorum.4 yaşında bir oğlum var çünkü...

çok sağolun. ben de imkansız çıkamam çünkü biri 10 aylık biri 6.5 yaşında iki afacanım var ancak eşim bebeğe bakarken 25- 30dk yürüyüş bandında yürümeye çalışıyorum.
inşallah azimle inceliriz hep beraber:nazar:

çok sağolun. ben de imkansız çıkamam çünkü biri 10 aylık biri 6.5 yaşında iki afacanım var ancak eşim bebeğe bakarken 25- 30dk yürüyüş bandında yürümeye çalışıyorum.
inşallah azimle inceliriz hep beraber:nazar:

allah bağışlasın yavrularınızı..

aramıza hoşgeldiniz....
:KK9: karatayı uygulamayayı bildiğiniz için zorluk çekmeyeceksiniz....fazlada kilonuz yok zaten çabuk verirsiniz...zamanla herekette katmanız gerekir evde yapılan sporları deneyebilirsiniz

Tesekkur ederim canim.....yapmisken dogrusunu yapmak lazim sonradan bosa gecen zamana uzuluyor insan...ben karatayi 6 ay once duyup basladim, gecen sene kitaplarini gormustum ama hic duymamistim soyle bir baktim diyetisyenlerden o kadar bikmisimki aman onune gelen kitap yaziyor hangisine inanacagimizi sasirdik dedim biraktim...basladiktan sonrada pisman oldum o zaman arastirip baslamadigima simdi istedigim kg da incecik olmustum bile :'( bende sirkeli suyu gecen sene iciyordum cok icince mideye zarar verir diye duydum biraktim dogal ev yapimi sirke salatalarda bol kulalnmak serbest...ben ilk defa kitaptaki tarife gore elma ve uzum sirkesi yaptim 3 ay sonra olacak...

hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz..eşim bile benden daha iyi biliyordu karatayı ilk başladığımda o kadar ilgilenmemişim yani. hepsine kulağımı tıkayıp porsiyon azaltmakta bulmuştum çözümü..sebep herkesin kendince ben doğruyu biliyorum demesi...
neyseki tanıştım karatay'la ve iyi ki de tanıştım..sofradan tok kalkarak diyet yapmak (sağlıklı beslenmek) çok güzel...:KK8::KK8::KK8:
zararın neresinden dönülse kardır umarım 3-5 ay sonra istediğimiz kilolarda oluruz
sirkenin tadını sevmem sadece zayıflatma etkisinden içiyorum..yani salataya dökersem salatayı yiyemem:KK53:..
bravo size sirke bile yapmışsınız..bi çok şeyi kendim yaparım ama sirke hiç denemedim...sirkeyi aç karna değil yemeğin hemen üzerine içerseniz midenize zarar vermez..ben şimdilik sağlam mideye :nazar: sabah aç ve akşam unutmazsam yatarken içiyorum..

Günaydın herkese

dünkü menüm:
sabah 7.30 kkk ( gün kurusunun içine pişirdiğim köy sütünün kaymağını koydum bir de ceviz ooooffff baklavadan daha lezzetliii:KK1::KK1:)
öğle 12.30 3 tane minik kuru biber dolması( kıymalı bulgurlu), 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt

akşam 17.30 fırın köfte, 2-3 kaşık barbunya salata yoğurt

2 gün önce bende denedim onu nasılll güzel bi lezzet ve bunun serbest olduğunu bilmekte ayrıca güzel..her hafta yoğurdumu kendim yaparım ve kaymağını diyet modundaysam buzluğa atardım evdekiler yemiyor çünkü..,
ilk defa bu hafta rahaaat rahat yedim:KK1::KK1:
bu arada menünüz çok güzel yani çok doğru :nazar:

hoşgeldiniz:KK3:

birlikte çabucak kurtuluruz umarım fazlalıklardan...kolay gelsin evde leslie jillian pilates yapabilirsiniz..size diyorum ama birde ben başlayabilsem bu saydıklarıma..1 ay öncesine kadar günde iki sefer spora zaman ayırıyordum ne olduysa bana şimdi başlayamıyorum:KK50:
neyse tekrar hoşgeldiniz

2 gün önce bende denedim onu nasılll güzel bi lezzet ve bunun serbest olduğunu bilmekte ayrıca güzel..her hafta yoğurdumu kendim yaparım ve kaymağını diyet modundaysam buzluğa atardım evdekiler yemiyor çünkü..,

bende çok seviyorum kayısı.ceviz ve kaymak üçlüsünü :KK56: pazar günü istanbuldan dönerken arkadaşım manda kaymağı bulmuş banada verdi süper bişey tavsiye ederim...
karataya başladıktan sonra vakit buldukça herseyimi kendim yapmaya çalışıyorum,,,sirkeleri yaptım..salça yaptım..yoğurd devamlı yapıyorum sıra sucuk ta kızım isteyip duruyor bağırsak aldım iç yağı bulamadım :KK50:

Gerçekten çok lezzetli oluyor ama dikkat etmek lazım çok abartmamalıyız herhalde. ben de yoğurdumu kendim yapıyorum, köy tereyağı ve soğuk sıkım zeytinyağım var hatta canınız çekmesin ev sucuğum da var:KK53::KK53::KK53: annem sağolsun.
köy tavuğu olayına geçmem lazım sırada o var.

Gerçekten çok lezzetli oluyor ama dikkat etmek lazım çok abartmamalıyız herhalde. ben de yoğurdumu kendim yapıyorum, köy tereyağı ve soğuk sıkım zeytinyağım var hatta canınız çekmesin ev sucuğum da var:KK53::KK53::KK53: annem sağolsun.
köy tavuğu olayına geçmem lazım sırada o var.

siz tam karataycı olmuşsunuz :KK1: geriye tuz kaldı :KK1: tuz işini ne yaptınız kristal tuz aldınızmı

X