• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Aslında benim sorunum sadece göbek, zaten en önemli bölge. 4-5 kilo verirsem yüzüm kötü oluyor. Ama ben göbekten kurtulmak için, bu şekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum, böyle devam etmek istiyorum. Keşke sadece göbekten gitse. :1:

ah ah yarama parmak bastın benimde sorunum aynı...11 den fazla kg verdim göbek hala duruyor önceki hali daha fazlaydı ama diğer yerlerden 10 ar cm gitti oradan 6 cm :18: en zor giden yer orasıymış ...karataya devam ettiğimiz sürece oda gidecek yavaşta olsa....

ah ah yarama parmak bastın benimde sorunum aynı...11 den fazla kg verdim göbek hala duruyor önceki hali daha fazlaydı ama diğer yerlerden 10 ar cm gitti oradan 6 cm :18: en zor giden yer orasıymış ...karataya devam ettiğimiz sürece oda gidecek yavaşta olsa....

İnşallah gider, şu aralar biraz şişkinlikte var. Ekmeği hemen bıraktım, zaten içindeki katkıları görünce midemde kaldırmadı. Ben fındık yiyorum ceviz yerine, çünkü fındığı almam daha kolay, memleketimden dolayı. :1: Sporumu da evde yapıyorum. 1 gün aralar vererek.
İp Atlama (Kardiyo)
Squat
Lunge
Barfiks
Yukarı tekme
Plank
Şınav
Mekik
Her sabah zaten 5 tibet egzersizini yapıyorum. 1.5 yıl olmuştur. Bu hareketleride spor değil sağlık için. Hormonlara etkisi olan hareketler.

demek sopa istedin :57:... Gül bittimi şekerim :1:

gül bitmesi ne demek güller açtı bile şekerim sağol :21:
Limonlu yeşil çayımıda içtim..birazdan güne gideceğim gitiğim arkadaşta 15 gün oldu benim sayemde karataya başladı ve çok rahatladı göbeği karnı şişkinliği kalmadı dua ediyor bizlere ..bizim içinde mercimekli köfte ve yeşillik hazırlayacak hamur işi ve tatlı yiyemeyeceğiz diye..senin sayende ben başladım allah razı olsun ablam bende anlatıpta başlayan ve kilo verip sağlığına kavuşan olunca çok mutlu oluyorum..sağlıklı beslenip kilo vermek çok güzel canan karatay hocamıza çok teşekkürler saygıyla ellerinden öpüyorum.
Tabiki seninde ellerinde ve o güzel gül yanaklarında öpüyorum :38:

Bol sağlıklı ve leptinli günler diliyorum...

bundan sonra kaçamak yapanlara fırça var...:1: birbirimize kızalımki bir daha tekrarlamamaya çalışalım :1: kızma hareketimiz ya bu :57: yada :41: olsun siz ne dersiniz yada başka öneriniz var mı birlikte karar verelim

bana kızın da nasıl kızarsanız kızın yoksa gitmeyecek bu kilolar :((

Dün;

Sabah 9:00 KKK yaptım
15:00 Bol yeşillikli ve soğanlı kısır, yarım bardak şalgam suyu, 1 tane salatalık turşusu ve 1 saat sonrası 1 avuç badem.
Aralarda, yeşil çay, türk kahvesi, filtre kahve içtim.
Başka birşey yemedim :19:

Şu anda Gülben Ergen'in programında ekmekteki katkı maddeleri tartışılıyor. Netten izleyebiliyoruz. :34:

bugünki menüm;
7.45 kkk
12.30 kıymalı mantar sote, yoğurtlu patlıcan közlemesi hemen sonra yarım elma, 5 adet fındık

akşama da balık salata inşallah

İnşallah gider, şu aralar biraz şişkinlikte var. Ekmeği hemen bıraktım, zaten içindeki katkıları görünce midemde kaldırmadı. Ben fındık yiyorum ceviz yerine, çünkü fındığı almam daha kolay, memleketimden dolayı. :1: Sporumu da evde yapıyorum. 1 gün aralar vererek.
İp Atlama (Kardiyo)
Squat
Lunge
Barfiks
Yukarı tekme
Plank
Şınav
Mekik
Her sabah zaten 5 tibet egzersizini yapıyorum. 1.5 yıl olmuştur. Bu hareketleride spor değil sağlık için. Hormonlara etkisi olan hareketler.

Oooooo tebrik ederim biz iki gun spor yapinca sıkılıyoruz :( harikasiniz

gül bitmesi ne demek güller açtı bile şekerim sağol :21:
Limonlu yeşil çayımıda içtim..birazdan güne gideceğim gitiğim arkadaşta 15 gün oldu benim sayemde karataya başladı ve çok rahatladı göbeği karnı şişkinliği kalmadı dua ediyor bizlere ..bizim içinde mercimekli köfte ve yeşillik hazırlayacak hamur işi ve tatlı yiyemeyeceğiz diye..senin sayende ben başladım allah razı olsun ablam bende anlatıpta başlayan ve kilo verip sağlığına kavuşan olunca çok mutlu oluyorum..sağlıklı beslenip kilo vermek çok güzel canan karatay hocamıza çok teşekkürler saygıyla ellerinden öpüyorum.
Tabiki seninde ellerinde ve o güzel gül yanaklarında öpüyorum :38:

Bol sağlıklı ve leptinli günler diliyorum...

Tesekkur ederim canim ...ne guzel hepimiz bir baskasina karatayi aşilayarak cevremizdeki insanlarin hem zayiflamasina hem sagligina kavusmasina yardimci oluyoruz...damlaya damlaya gol olur misali bizde birer birer cogala cogala gruplari olusturup insanlara dogrulari ogretecegiz...bana karatay mürıdi diyorlar zaten hepimiz hocamizin yolundan devam edecegiz. ,,,,

Dün;

Sabah 9:00 KKK yaptım
15:00 Bol yeşillikli ve soğanlı kısır, yarım bardak şalgam suyu, 1 tane salatalık turşusu ve 1 saat sonrası 1 avuç badem.
Aralarda, yeşil çay, türk kahvesi, filtre kahve içtim.
Başka birşey yemedim :19:

Cok erken olmus canim kendini neden o kadar uzun sure ac birakiyorsunki :'(

canım balık yeyince tahin helvası yemek gerekiyor bir kibrit kutusu kadar....tahin şekerli diyeceksin ama omega 3 ün emilmesi için tahine gerek varmış hocada tahin helvası öneriyor... omega 3 ü almak sekerin zararından daha önemliymiş:18:

Oooooo tebrik ederim biz iki gun spor yapinca sıkılıyoruz :( harikasiniz

Tesekkur ederim canim ...ne guzel hepimiz bir baskasina karatayi aşilayarak cevremizdeki insanlarin hem zayiflamasina hem sagligina kavusmasina yardimci oluyoruz...damlaya damlaya gol olur misali bizde birer birer cogala cogala gruplari olusturup insanlara dogrulari ogretecegiz...bana karatay mürıdi diyorlar zaten hepimiz hocamizin yolundan devam edecegiz. ,,,,

Benim çevremdeki kimse, şu an benim söylediklerimi uygulamak istemiyor. :( Balıktan sonra tahin helvası yenilebilir diye okumuştum ama, yenilmesi gerektiğini bilmiyordum, teşekkür ederim.
Şu anda leptin'im salgılanıyordur herhalde 4 saati geçti. Aralarda türk kahvesi (şekersiz), siyah çay (şekersiz), ara ara içtiğim karbonatlı suyumu bitirdim, sonra sade su içtim. Engel olacak hiçbirşey yok. :)

Son düzenleme:
Rumuz:rylrd
Başlangıç tarihi:07/11/2013
Başlangıç kg:63
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor:
Boy:1.62
Hedef:58
Yüzdesi:

ben daha yeni başlıcam inşallah.umarım iyi sonuç alırım.

Son düzenleme:
Back
X