Cevre fark gormeyince ikna olmuyor ...dun gece 9 da bir arkadastaydik 6,,,7 cesit vardi ben elimi surmedim suratlri asildi burda bari yapma dediler ben 6 aydir kacamak yapmadim yapmamda kusura bakmayin dedim birisi karatay sacmaliyor yapanlar memnun degil niye inaniyorsun dedi..bende verdigim kg dan basladim sagligima verdigi etkilere kadar anlattim yapanlarin yanlis ve kacamakli yaptigi icin sonuc alamamis olabileceklerini sdoyledim sok oldu..ben inanmiyordum annemede soyleyecegim hemen baslasin kg su yok ama dizlerinde problemi var dedi...yalan yanlis bilgilerle yapanlar sonuc alamayinca karatayi karaliyorBenim çevremdeki kimse, şu an benim söylediklerimi uygulamak istemiyor. Balıktan sonra tahin helvası yenilebilir diye okumuştum ama, yenilmesi gerektiğini bilmiyordum, teşekkür ederim.
Şu anda leptin'im salgılanıyordur herhalde 4 saati geçti. Aralarda türk kahvesi (şekersiz), siyah çay (şekersiz), ara ara içtiğim karbonatlı suyumu bitirdim, sonra sade su içtim. Engel olacak hiçbirşey yok. :)
...yediklerinde engel yok canim