• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim çevremdeki kimse, şu an benim söylediklerimi uygulamak istemiyor. :( Balıktan sonra tahin helvası yenilebilir diye okumuştum ama, yenilmesi gerektiğini bilmiyordum, teşekkür ederim.
Şu anda leptin'im salgılanıyordur herhalde 4 saati geçti. Aralarda türk kahvesi (şekersiz), siyah çay (şekersiz), ara ara içtiğim karbonatlı suyumu bitirdim, sonra sade su içtim. Engel olacak hiçbirşey yok. :)
Cevre fark gormeyince ikna olmuyor ...dun gece 9 da bir arkadastaydik 6,,,7 cesit vardi ben elimi surmedim suratlri asildi burda bari yapma dediler ben 6 aydir kacamak yapmadim yapmamda kusura bakmayin dedim birisi karatay sacmaliyor yapanlar memnun degil niye inaniyorsun dedi..bende verdigim kg dan basladim sagligima verdigi etkilere kadar anlattim yapanlarin yanlis ve kacamakli yaptigi icin sonuc alamamis olabileceklerini sdoyledim sok oldu..ben inanmiyordum annemede soyleyecegim hemen baslasin kg su yok ama dizlerinde problemi var dedi...yalan yanlis bilgilerle yapanlar sonuc alamayinca karatayi karaliyor
...yediklerinde engel yok canim

Rumuz:rylrd
Başlangıç tarihi:07/11/2013
Başlangıç kg:63
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor:
Boy:1.62
Hedef:58
Yüzdesi:

ben daha yeni başlıcam inşallah.umarım iyi sonuç alırım.
Bence kacamaksiz yaparsaniz bir aya kalmaz istediginiz kg ya gelirsiniz...
Kizkardeslerim bayramda beni gorunce hemen basladilar birisi 12 gunde 67 den 63 e ..digeri 55 ten 51 e dustu....ilk ay cok kg veriliyor ...oncee odem atildigi icin 2,,3 kg 10,,15 gunde gidiyor sonra yaglar..ssonraki aylarda direk yag atildigi icin her ay veris biraz daha azaliyor

Merhaba arkadaşlar bende topiğinizde kilo bildirimi yapmak istiyorum pazartesi günleri kabul ederseniz ?

Hos geldiniz...tabiiki kabul ederiz yeterki karataya uyun....menulerinizi paylasirsiniz hem topikteki arkadaslara ornek olur hem bizler yanlis veya eksik varsa duzeltiriz...

Bugün Karatay Mutfağı kitabını aldım, birkaç gün öncede Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberini almıştım. Daha bitiremedim. Yemek şu an yapmasamda nasıl pişirmek gerekiyor, neler yapabilirim fikir olacak. Hafta sonları belki uygulayabilirim.
Acaba yediğim bezelyede havuç varmıydı hatırlayamıyorum ama patates yoktu. :1: Eve koşa koşa geldim, 19:55 gibi zeytinyağlı, limonlu turp yedim.

Son düzenleme:
Bugün Karatay Mutfağı kitabını aldım, birkaç gün öncede Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberini almıştım. Daha bitiremedim. Yemek şu an yapmasamda nasıl pişirmek gerekiyor, neler yapabilirim fikir olacak. Hafta sonları belki uygulayabilirim.
Acaba yediğim bezelyede havuç varmıydı hatırlayamıyorum ama patates yoktu. :1: Eve koşa koşa geldim, 19:55 gibi zeytinyağlı, limonlu turp yedim.

:). 8 sonra yeyince karatay hoca sanki bizi gorup kizacak :) ben ayda yarim kg zor veriyorum diye 8 i 7 ye cektim haftasonlari 5,,6 gibi haftaici isten gelip yapmak yemek 7 gibi oluyor 7 gececek diye hizli hizli hazirliyorum..:)
Kitap cok ise yariyor...ben ona gore elma ve uzum sirkesi ve salca yaptim...biraz once 2 bardaktan fazla eksimis yogurt vardi normalde dokerdim kitapta gordugum aklima geldi tarife gore ondan lor peynir yaptim..sabahlari yumurtaya koyarim baharatlarla degisiklik olur......

Son düzenleme:
Bu günkü menum

Sabah: kkk 08.30

Oglen13.30 3-4 kaşık bulgur pilavı ,
1 kase yogurt ,havuc ve salatalık

Aksam 18.30 1 kase tarhana çorbası yogurtlu patlıcan salatasi, et (tereyagli)

3 lt su 2 yeşil çay
Spor: leslie 3 mil

sabah 11 :kkk:

öğlen gündeydim 15.15 te 1 kase kısır turşu

akşam 20.00 pırasa taze soğan domatesten salata bol zeytinyağlı ,1 kase yoğurt,1 tabak kuru fasulye birde hata ama çok canım istedi nar yedim :4: leptin olur inşallah ..şimdide form çay içiyorum..

Cevre fark gormeyince ikna olmuyor ...dun gece 9 da bir arkadastaydik 6,,,7 cesit vardi ben elimi surmedim suratlri asildi burda bari yapma dediler ben 6 aydir kacamak yapmadim yapmamda kusura bakmayin dedim birisi karatay sacmaliyor yapanlar memnun degil niye inaniyorsun dedi..bende verdigim kg dan basladim sagligima verdigi etkilere kadar anlattim yapanlarin yanlis ve kacamakli yaptigi icin sonuc alamamis olabileceklerini sdoyledim sok oldu..ben inanmiyordum annemede soyleyecegim hemen baslasin kg su yok ama dizlerinde problemi var dedi...yalan yanlis bilgilerle yapanlar sonuc alamayinca karatayi karaliyor
...yediklerinde engel yok canim

karbonatlı su nasıl yapılıyor yararlıysa bizde yapalım arkadaşlar

Bu günkü menum

Sabah: kkk 08.30

Oglen13.30 3-4 kaşık bulgur pilavı ,
1 kase yogurt ,havuc ve salatalık

Aksam 18.30 1 kase tarhana çorbası yogurtlu patlıcan salatasi, et (tereyagli)

3 lt su 2 yeşil çay
Spor: leslie 3 mil
Afiyet olsun canim....bende leslie 4 yaptim simdi :)
sabah 11 :kkk:

öğlen gündeydim 15.15 te 1 kase kısır turşu

akşam 20.00 pırasa taze soğan domatesten salata bol zeytinyağlı ,1 kase yoğurt,1 tabak kuru fasulye birde hata ama çok canım istedi nar yedim :4: leptin olur inşallah ..şimdide form çay içiyorum..
Afiyet olsun canim....antalya narimi

Afiyet olsun canim....bende leslie 4 yaptim simdi :)

Afiyet olsun canim....antalya narimi

Teşekkür ederim hepimize afiyet olsun..sizin tarafinizdan menumde bi duzeltme gormedigime gore dogru yoldayim:))
Leslie 4 süper, hamlamisim ben 3'ü yaptim ama kan ter icinde kaldim..Oysaki bi kac ay önce jillian yapıyordum sonuna kadar. .bu spor güzel şey ama hic birakmamak grekiyor..

Antalya narina portakalina bayilirimmm:)

Bol leptinler tüm topik sakinlerine..

:). 8 sonra yeyince karatay hoca sanki bizi gorup kizacak :) ben ayda yarim kg zor veriyorum diye 8 i 7 ye cektim haftasonlari 5,,6 gibi haftaici isten gelip yapmak yemek 7 gibi oluyor 7 gececek diye hizli hizli hazirliyorum..:)
Kitap cok ise yariyor...ben ona gore elma ve uzum sirkesi ve salca yaptim...biraz once 2 bardaktan fazla eksimis yogurt vardi normalde dokerdim kitapta gordugum aklima geldi tarife gore ondan lor peynir yaptim..sabahlari yumurtaya koyarim baharatlarla degisiklik olur......

Annem yoğurdu evde yapıyor, ama ben gün içinde yiyemiyorum. Arada yanımda birazcık götürebilirim aslında. Yoğurdu yaparken kaymağını da alıyor, kahvaltıya koyuyor. Kitapta sirke, yoğurt tarifleri olmasıda çok güzel.

karbonatlı su nasıl yapılıyor yararlıysa bizde yapalım arkadaşlar

Eczaneden ingiliz karbonatını aldım. Normalde 1 çay kaşığı karbonata biraz sıcak su koyuyorlar erimesi için, üstünede içme suyu ekleniyor. Ama ben direk soğuk su ekliyorum 500 ml.'lik su şişem var. (tupperware) Sabah aç karnına içebildiğim kadar içiyorum. Gün içinde bitirene kadar içiyorum. Sonrada sade suya devam. Benim galiba mantar rahatsızlığıma iyi geldi. Anneminde kabızlık sorununa iyi gelmeye başladı. 1 hafta sonra etkisini gösterdi ama annem biraz miktarı arttırmış. Facebook'ta Kemal Milar sayfasını takip ederseniz, nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili tarif var. Zayıflamayada yardımcı oluyormuş ve birçok hastalığa faydası oluyor.

Eczaneden ingiliz karbonatını aldım. Normalde 1 çay kaşığı karbonata biraz sıcak su koyuyorlar erimesi için, üstünede içme suyu ekleniyor. Ama ben direk soğuk su ekliyorum 500 ml.'lik su şişem var. (tupperware) Sabah aç karnına içebildiğim kadar içiyorum. Gün içinde bitirene kadar içiyorum. Sonrada sade suya devam. Benim galiba mantar rahatsızlığıma iyi geldi. Anneminde kabızlık sorununa iyi gelmeye başladı. 1 hafta sonra etkisini gösterdi ama annem biraz miktarı arttırmış. Facebook'ta Kemal Milar sayfasını takip ederseniz, nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili tarif var. Zayıflamayada yardımcı oluyormuş ve birçok hastalığa faydası oluyor.

çok teşekkür ederim bilgileriniz için mutlaka bizede faydası bulunacaktır..ilk başka sizin yaptığınız gibi başlamak lazım bencede..

kemal milar sayfasına girdim ve şok oldum...karbonatın yararları en önemlisi kansere bile faydalıymış kislere, idrar yolları ,damarlar, diz ağrıları, parmaklardaki hareket eksikliğine saymakla bitmiyor çok güzel kullanmamız gerekiyor sağol arkadaşım..

kemal milar sayfasına girdim ve şok oldum...karbonatın yararları en önemlisi kansere bile faydalıymış kislere, idrar yolları ,damarlar, diz ağrıları, parmaklardaki hareket eksikliğine saymakla bitmiyor çok güzel kullanmamız gerekiyor sağol arkadaşım..

Yarin bende inceleyeyim .....dizlerim icin faydasi olur belki

Annem yoğurdu evde yapıyor, ama ben gün içinde yiyemiyorum. Arada yanımda birazcık götürebilirim aslında. Yoğurdu yaparken kaymağını da alıyor, kahvaltıya koyuyor. Kitapta sirke, yoğurt tarifleri olmasıda çok güzel.
Karataya baslyinca bende yogurdu kendim yapmaya basladim,,eskideen yapardim zararli diye bas bas bagirdilar tv lerde hazir almaya baslamistim 5 senedir...kaymaginida kahvaltida yiyorum ..eskiden kg alirim diye yiyemedigim her seyi simdi doya doya yiyorum hem ye hem kilo ver super valla

Annem yıllardır kabızlık sorunu yaşıyor. Herşeyi kullandı ama yaramadı. Bazen form çayla birlikte, gün kurusu kayısı yerse oda bir süre sonra zaten olmuyor. 1 hafta önce başladı, 3 gündür düzelme oldu. İnşallah tamamen iyi gelir.

Back
X