Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Henüz almadım kristal tuz diye mi yazacak nasıl bişey??

çevrede hep himala.a diye satılıyor ama hoca onu önermiyor...kristal kaya tuzu diye satılıyor.....ben internetten aldım çankırı kristal kaya tuzu kg su 8.000 e yakın siteyi inceleyip oradan alabilirsin canım:KK1:

Gerçekten çok lezzetli oluyor ama dikkat etmek lazım çok abartmamalıyız herhalde. ben de yoğurdumu kendim yapıyorum, köy tereyağı ve soğuk sıkım zeytinyağım var hatta canınız çekmesin ev sucuğum da var:KK53::KK53::KK53: annem sağolsun.
köy tavuğu olayına geçmem lazım sırada o var.

GI düşük diye çok abartinca sanirim GI yukseliyormus yiyeceklerin.. ben kaymagi az sürüyorum. Karatay menüsü sitesinde resimli Karatay kahvaltısı var ordakinden az sürüyorum ama gunkurusunu 4 yada 5tane yyiyorum
Annenizin eline sağlık iyi ki var onlar...

Bu günkü menüm

Sabah 11.00 kkk
Akşam 18.00 mercimek çorbası, barbunya (havuçlarini yemedim) tavuk,yogurt, badem
Saat 20.00 de 3-4 tane hurma ( bu olmasa iyiydi ama serbetli tatli vardi onu yemedim bunu yedim)

Senide aramizda gormekten Memnun oluruz canim...hedefe cabuk ulasmak icin kacamak yok burrdan uzaklasmk yok 20 kilo bir bakmisin 5,,,6 ayda gitmis...:)

inşallah cnm o zaman daha mutlu olcaz :):):)bugün hastanede işim vardı gelmşken dedim bi diyetisyenede gideyim verdikleri varya insanı açlıktan öldürr:):) en iyisi karatay yaa canan hoca çok mantıklı öbür türlü öl daha iyi o diyetle :):)

inşallah cnm o zaman daha mutlu olcaz :):):)bugün hastanede işim vardı gelmşken dedim bi diyetisyenede gideyim verdikleri varya insanı açlıktan öldürr:):) en iyisi karatay yaa canan hoca çok mantıklı öbür türlü öl daha iyi o diyetle :):)

:) ya acliktan ölerek zayiflayacaksin ya herseyi yiyerek saglikli yasayarak .....canan hoca sen cok yasa demek lazim..

Günaydın kızlaaaar. Dünkü menüm;

-9:00 KK
-14:00 1 küçük elma, 1 avuç fındık, 2 bardak ayran
-19:00 1 tabak semizotu, 1 kase yoğurt, tere,
-20:00 gibi 1 avuç badem.

Aralarda şekersiz çay, sütlü filtre kahve. Ben kahveyi çok içiyorum günde 2 ya da 3 kupa kadar. Bir sakıncası var mı acaba?

Günaydın kızlaaaar. Dünkü menüm;

-9:00 KK
-14:00 1 küçük elma, 1 avuç fındık, 2 bardak ayran
-19:00 1 tabak semizotu, 1 kase yoğurt, tere,
-20:00 gibi 1 avuç badem.

Aralarda şekersiz çay, sütlü filtre kahve. Ben kahveyi çok içiyorum günde 2 ya da 3 kupa kadar. Bir sakıncası var mı acaba?

kahvede antioksidan olduğu için hoca öneriyor...türk kahvesi 2 tane olabiliyor ...süt ve ayran aralarda içilebilir diye yazıyor ama azda olsa leptine zarar verdiği için zayıflama süresinde tavsiye edilmiyor ....zayıflayana kadar sütsüz içmeyi deneyin isterseniz

sabah..9.00.. yarım kkk (bakan kahvaltısı vardı gelenlerde uygun olanları yedim doymadım yanıma yogurt aldım öğlen onu yedim)
öğle 14.00.....danone yogurda ceviz fındık karıstırdım (sabah az yeyınce 3 öğün yaptım)
akşam.19.00..tarhana çorbası, semizotu kıymalı ve bulgurlu, salata , yoğurt..omega3 - 3 tane

30 dkk yürüyüş

kçamaklarla dolu iki akşamdan sonra ortalardan kayboldum, yazmaya bile elim varmıyo..

pazartesi akşamı misafirlikte ydik ... dayanamadım o kadar seyi görünce 1 tane börek ve patates salatası yedim :88888888((((((

dün akşamda benim misafirim vardı . yemekte iyiydim aslında kurufasulye ve bulgurlu lahan a sarması yedim. ama sonra

allahım ya naptım ben büskivili pasta, 2 tane kıymalı börek , mercimek köfte

niye bu kadar istikrarsızım ben ya bu hafta kilo veremiycem hemde üstüne artıda cıkcam bide.

oturup ağlamak istyorum.

bu sabah kkk
öglr kuru fasulye ve bulgurlu lahana sarma ayran:18::KK17::KK47::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

çevrede hep himala.a diye satılıyor ama hoca onu önermiyor...kristal kaya tuzu diye satılıyor.....ben internetten aldım çankırı kristal kaya tuzu kg su 8.000 e yakın siteyi inceleyip oradan alabilirsin canım:KK1:

teşekkür ederim gül hanım ben de internetten getirteyim yaşadığım ilçede bulamam çünkü.
dün akşam bebişim ateşlendi yazamadım menümü, dünkü menüm:
7.30 kkk
12.30 5 adet fırın köfte salata yoğurt 2 kaşık barbunya, kaymaklı kayısıdan 2 tanecik yedimmm
18.30 tavuk ızgara ayran salata 3 adet çiğ köfte

bugünkü menüm
10.30 ( bebiş hasta olunca izin aldım)) kkk

akşama inşallah mantar sote, yoğurtlu közlenmiş patlıcan

şimdi de yeşil çay içiyorum

kçamaklarla dolu iki akşamdan sonra ortalardan kayboldum, yazmaya bile elim varmıyo..

pazartesi akşamı misafirlikte ydik ... dayanamadım o kadar seyi görünce 1 tane börek ve patates salatası yedim :88888888((((((

dün akşamda benim misafirim vardı . yemekte iyiydim aslında kurufasulye ve bulgurlu lahan a sarması yedim. ama sonra

niye bu kadar istikrarsızım ben ya bu hafta kilo veremiycem hemde üstüne artıda cıkcam bide.

oturup ağlamak istyorum.

bu sabah kkk
öglr kuru fasulye ve bulgurlu lahana sarma ayran:18::KK17::KK47::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

bence hiç motivasyonunuzu bozmadan devam edin çünkü kaçamağın devamı geliyor. hem çok güzel iki haftada 4 kilo verdiniz bunu başaran sizsiniz demekki oluyor isteyince:KK34::KK34:

kahvede antioksidan olduğu için hoca öneriyor...türk kahvesi 2 tane olabiliyor ...süt ve ayran aralarda içilebilir diye yazıyor ama azda olsa leptine zarar verdiği için zayıflama süresinde tavsiye edilmiyor ....zayıflayana kadar sütsüz içmeyi deneyin isterseniz
Ama gül hanım kahveye kattığım zaten 20-30ml süt artı sütün %95i zaten su. Şekeri bir anda bıraktım. Sütü de bırakırsam kahve keyfimden mahrum olurum.
Bugün sabah 2 adet yumurta, 5-6 adet ceviz, 10 zeytin, 1 domates, 1 havuç yedim saat 9:00 da ama şu an acıktım ben :KK43: Peynir ve kuru kayısı eksik diyeceksiniz, peynir yiyemediğimi söylemiştim daha önce, kuru kayısıyı unutmuşum şimdi yazarken farkettim :KK1:

Ama gül hanım kahveye kattığım zaten 20-30ml süt artı sütün %95i zaten su. Şekeri bir anda bıraktım. Sütü de bırakırsam kahve keyfimden mahrum olurum.
Bugün sabah 2 adet yumurta, 5-6 adet ceviz, 10 zeytin, 1 domates, 1 havuç yedim saat 9:00 da ama şu an acıktım ben :KK43: Peynir ve kuru kayısı eksik diyeceksiniz, peynir yiyemediğimi söylemiştim daha önce, kuru kayısıyı unutmuşum şimdi yazarken farkettim :KK1:

Saat 9.00 da yapmışsınız kahvaltıyi bende 09 da yaptim ve 14.00 te hafif bi öğlen yemegi yedim aksam 6-7 ye kadar dayanamam diye..
Gül hanim demişti acikinca yemezsek leptin durup yediklerimizi depoluyormus vücut ...kıtlık var diye

Birde yumurta yiyemeyenlere hoca muz öneriyormus ..kolay gelsin:)

teşekkür ederim gül hanım ben de internetten getirteyim yaşadığım ilçede bulamam çünkü.
dün akşam bebişim ateşlendi yazamadım menümü, dünkü menüm:
7.30 kkk
12.30 5 adet fırın köfte salata yoğurt 2 kaşık barbunya, kaymaklı kayısıdan 2 tanecik yedimmm
18.30 tavuk ızgara ayran salata 3 adet çiğ köfte

bugünkü menüm
10.30 ( bebiş hasta olunca izin aldım)) kkk

akşama inşallah mantar sote, yoğurtlu közlenmiş patlıcan

şimdi de yeşil çay içiyorum

Geçmiş olsun bebeginize allah acil şifalar versin. .mevsim degisimi hatta mevsim degisememesi sanirim bu kadar hastalık getiriyor..benimde bir büyük bir küçük sirayla hasta oluyor

Bu arada kaymakli kayisiyi hem sabah hem öğlen mi yediniz? Yoksa sadece öğlen yediginizi mi belirtmek istediniz..karatayi iyi kavramaya calistigim için böyle bi soru sordum:KK1:

Saat 9.00 da yapmışsınız kahvaltıyi bende 09 da yaptim ve 14.00 te hafif bi öğlen yemegi yedim aksam 6-7 ye kadar dayanamam diye..
Gül hanim demişti acikinca yemezsek leptin durup yediklerimizi depoluyormus vücut ...kıtlık var diye

Birde yumurta yiyemeyenlere hoca muz öneriyormus ..kolay gelsin:)

9.00-14.00 arası tam 5 saat tam ideal oluyor bence leptini aktive etmemiz lazım yoksa aç kalınca beynimiz kıtlık alarmına geçip depolama işlemini arttırıyormuş.

Geçmiş olsun bebeginize allah acil şifalar versin. .mevsim degisimi hatta mevsim degisememesi sanirim bu kadar hastalık getiriyor..benimde bir büyük bir küçük sirayla hasta oluyor

Bu arada kaymakli kayisiyi hem sabah hem öğlen mi yediniz? Yoksa sadece öğlen yediginizi mi belirtmek istediniz..karatayi iyi kavramaya calistigim için böyle bi soru sordum:KK1:

çok teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.
sadece öğlen yedim ama hergün yemiyorum belki kilo vermemi durdurur. canım çok tatlı isterse yiyorum ama akşam yememeye çalışıyorum

oturup ağlamak istyorum.

bu sabah kkk

Zararın neresinden donerseniz kardir..dusunmeyin bile moral bozuklugu iyice yeme hissi uyandiriyor insanda..imkaniniz varsa biraz spora agirlik verin derim..en azindan arti cikmazsiniz kolay gelsin:)

çok teşekkür ederim. size de geçmiş olsun.
sadece öğlen yedim ama hergün yemiyorum belki kilo vermemi durdurur. canım çok tatlı isterse yiyorum ama akşam yememeye çalışıyorum

Teşekkür ederim. ..
Ben yeni basladigim icin ilk etapta her sabah yiyorum. .vucudum bu yeni sisteme alismaya basladi.porsiyonlarimi biraz azaltmayi deneeyecegim

X