- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Hamilelikte Karatay var mı diğeri var daİnternette var Karatay diyeti e kitap yazarsanız çıkıyor
Canim soru bana ise 2 ayda 16 kilo..90 ile başlayıp 74 e dusmustum..Sonraki aylarda da 66 kiloya kadar inmistim..Whooo 12 kilo maşallah maşallah darısı başıma inşallah... Kaç kiloydun kaça düşmüştün peki
Tamam canım destekleyelim birbirimizi. 92 gibi başladım pazartesi günü dün -4.5 di ama ilaçlardan ödemim vardı daha yavaş gider artık...Akşamüstü 5 gibi yemeye çalışıyorum, kabak yiyorum közlenmiş patlıcan, yoğurt, bol marul salata yağsız ton balığı, haşlanmış tavuk ya da ızgara köfte ile..Ayran içiyorum..Kapuska yapacağım bu hafta..Hiç tuz kullanmıyorum yemekler çok az sızma zeytinyağı ile...Karnabahar haşlayıp yoğurt ile yiyorumno_name_ 16 kilo süpersin yaaa... İdolümsün izindeyim buralarda ol canım yaaa desteğe ihtiyacım var...şu an kaç kilosun. Akşam yemekleri sıkıntı benim kaba taslak neler yiyorsun yazar mısın
Sağol canım. Günlük menü de paylaşırsak daha çok fikir veririz birbirimize...Tamam canım destekleyelim birbirimizi. 92 gibi başladım pazartesi günü dün -4.5 di ama ilaçlardan ödemim vardı daha yavaş gider artık...Akşamüstü 5 gibi yemeye çalışıyorum, kabak yiyorum közlenmiş patlıcan, yoğurt, bol marul salata yağsız ton balığı, haşlanmış tavuk ya da ızgara köfte ile..Ayran içiyorum..Kapuska yapacağım bu hafta..Hiç tuz kullanmıyorum yemekler çok az sızma zeytinyağı ile...Karnabahar haşlayıp yoğurt ile yiyorum
Diyetteyken bulgur koyuyorum mercimekli hiç denemedim ama eşim yemeyebilir...Sağol canım. Günlük menü de paylaşırsak daha çok fikir veririz birbirimize...
Kapuskayı ben yeşil mercimekle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim ..
Diyetteyken bulgur koyuyorum mercimekli hiç denemedim ama eşim yemeyebilir...
Günluk paylasirim tabiki supper olur...
Aslında yapmak gerek hiç yemiyorum ben de...Benim eşim de yemiyor ben kendime yapıyorum sadece. Yeşil mercimek çok fazla severim nereye bulsam katıyorum
Kilomuz aynı gibi bende tam uyuyorum bakalım ne kadar gidecekAslında yapmak gerek hiç yemiyorum ben de...
Aslında yapmak gerek hiç yemiyorum ben de...
Pazartesi den itibaren yapacağım canım.gunde 5 km tempolu yürüyüş, yarın durtelim birbirimiziCanımmm sen spor yapıyor musun? Spor arkadaşı olsak ya.. Yapmazsak birbirimize kızsak ne güzel olurrrrr yaaa.. Kendime spor arkadaşı bulamadım bir türlü.. Tek başına da yapılmıyor...
Pazartesi den itibaren yapacağım canım.gunde 5 km tempolu yürüyüş, yarın durtelim birbirimizi
Ben aldım okumaya başladım.Pdf si var mı acaba