Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben de geldim kızlar, pazartesiden beri Karatay yapıyorum, ödem gitti çok şükür, şimdi sıra yağlardan kurtulmakta

Daha önce karatay ile 2 ayda 16 kilo vermiştim, şimdi aynen devam

no_name_ 16 kilo süpersin yaaa... İdolümsün izindeyim buralarda ol canım yaaa desteğe ihtiyacım var...şu an kaç kilosun. Akşam yemekleri sıkıntı benim kaba taslak neler yiyorsun yazar mısın

no_name_ 16 kilo süpersin yaaa... İdolümsün izindeyim buralarda ol canım yaaa desteğe ihtiyacım var...şu an kaç kilosun. Akşam yemekleri sıkıntı benim kaba taslak neler yiyorsun yazar mısın
Tamam canım destekleyelim birbirimizi. 92 gibi başladım pazartesi günü dün -4.5 di ama ilaçlardan ödemim vardı daha yavaş gider artık...Akşamüstü 5 gibi yemeye çalışıyorum, kabak yiyorum közlenmiş patlıcan, yoğurt, bol marul salata yağsız ton balığı, haşlanmış tavuk ya da ızgara köfte ile..Ayran içiyorum..Kapuska yapacağım bu hafta..Hiç tuz kullanmıyorum yemekler çok az sızma zeytinyağı ile...Karnabahar haşlayıp yoğurt ile yiyorum

Sağol canım. Günlük menü de paylaşırsak daha çok fikir veririz birbirimize...
Kapuskayı ben yeşil mercimekle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim ..

Sağol canım. Günlük menü de paylaşırsak daha çok fikir veririz birbirimize...
Kapuskayı ben yeşil mercimekle yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim ..
Diyetteyken bulgur koyuyorum mercimekli hiç denemedim ama eşim yemeyebilir...

Günluk paylasirim tabiki supper olur...

Canımmm sen spor yapıyor musun? Spor arkadaşı olsak ya.. Yapmazsak birbirimize kızsak ne güzel olurrrrr yaaa.. Kendime spor arkadaşı bulamadım bir türlü.. Tek başına da yapılmıyor...
Pazartesi den itibaren yapacağım canım.gunde 5 km tempolu yürüyüş, yarın durtelim birbirimizi

Pazartesi den itibaren yapacağım canım.gunde 5 km tempolu yürüyüş, yarın durtelim birbirimizi

Zor olmasın ilk günden 5 km.. Çalışıyor musun peki. Ben sezaryenden sonra tam toparlanamadığım için çok yüklenemiyorum. Leslie ile 1 mil yapıyorum şimdilik. Bebiş 4 aylık olunca çoğaltırım.

merhaba kizlar. bende kitabi pdf olarak indirdim. hizlica goz attim ama tek tek okuyacagim.
kahvalti..
Karatay usulu menemen. peynir. Fındık zeytin. kaymak. 2gun kurusu
ogle..
4.5saat sonra.
mercimek corbasi. cig karnabahar.
aksam..
barbunya yemegi. salata.
yatana kadar acikirsam ayran icerim
spor leslie ile yuruyus yaptim 15 dakika.
su. 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…