- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
Maşallah sana ve bebisine canım.allah uzun ve sağlıklı ömürler versin insallah...ben de 1 hafta önce 17 haftalık bebegimin kalbi durduğu için normal doğum yaptım.Zor olmasın ilk günden 5 km.. Çalışıyor musun peki. Ben sezaryenden sonra tam toparlanamadığım için çok yüklenemiyorum. Leslie ile 1 mil yapıyorum şimdilik. Bebiş 4 aylık olunca çoğaltırım.
gecmis olsun. bebegin ahirette cikacak karsina insallah. hayirlisi boyleymis. insallah sagligina kavus once. sonra da bebis olsun. allah isteyen herkese nasip etsin.Maşallah sana vellllah uzun ve sağlıklı ömürler versin insallah...ben de 1 hafta önce 17 haftalık bebegimin kalbi durduğu için normal doğum yaptım.O sebeple bir an önce toparlayıp tekrar denemek istiyorum...
İnşallah canim, çok saol, Allah razı olsungecmis olsun. bebegin ahirette cikacak karsina insallah. hayirlisi boyleymis. insallah sagligina kavus once. sonra da bebis olsun. allah isteyen herkese nasip etsin.
Maşallah sana ve bebisine canım.allah uzun ve sağlıklı ömürler versin insallah...ben de 1 hafta önce 17 haftalık bebegimin kalbi durduğu için normal doğum yaptım.O sebeple bir an önce toparlayıp tekrar denemek istiyorum...
Aynen canim. Ben daha once karatay yaptigimda 2 ogun yapiyordum sabah kahvaltisi da erken olunca metabolizmam duruyordu,kilo veremiyordum. Bu kez 3 ogun yapiyorum. Emzirmek kalori yaktiriyormus o yuzden bol bol emzir.Menüm
Sabah Klasik Karatay kahvaltısı
Akşam ızgara tavuk, biber...
3 lt su( 4 olur o yatana kadar)
Spor ( 4 mil leslie)
Aslında emzirdiğim için 3 oğun yapmam lazım ama bu gün böyle oldu. Bundan sonra 3 oğun yapacağım ..
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallahMaşallah sana ve bebisine canım.allah uzun ve sağlıklı ömürler versin insallah...ben de 1 hafta önce 17 haftalık bebegimin kalbi durduğu için normal doğum yaptım.O sebeple bir an önce toparlayıp tekrar denemek istiyorum...
Ara ara bilgi verir misiniz buradanBen aldım okumaya başladım.
Günaydın canım yapacaz insallah, temizlikle uğraşıyorum su an daha bir şey yemedim deno_name_ neredesin canım spor yapıyoruz değil mi bu gün
Dün biraz kaçırdım şimdi aç bıraktım kendimi leptin çalışsın, tek öğün yapacağım bugunKolay gelsin canım ama kahvaltı çok geç kalmış olmaz önce kahvaltını yap hadi.
14.30 yemeğimi yiyeceğim. 1 kase mercimek çorba, 3 adet ızgara köfte, 1 kase cacık yiyeceğim..Saat 16 gibi de yürüyüş...Kolay gelsin canım ama kahvaltı çok geç kalmış olmaz önce kahvaltını yap hadi.
14.30 yemeğimi yiyeceğim. 1 kase mercimek çorba, 3 adet ızgara köfte, 1 kase cacık yiyeceğim..Saat 16 gibi de yürüyüş...Anka sen ne yaptın canim ?
Canim dikkat et kendine, iyi değilsen yarın yaparız, hirpalama kendiniTmm canım 16.00 da başlayalım. Benim de tansiyonum düştü eşim zorla ekmek çorba yedirdi. Şimdi daha iyiyim yakayım onları inşallah...
Ayyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım...Önce zayıflayalım sonra dene tekrar canım rabbim en hayırlı en sağlıklı zamanda nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Canim dikkat et kendine, iyi değilsen yarın yaparız, hirpalama kendini