Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar barbunyayi karatay usulu yapmaya calistim. olmus mu.
kuru barbunyayi 1 gece suda beklettim. duduklu tencereye sogan salca barbunya koyup kapattim. soganlari kavurmadim. pistikten sonra zeytinyag ve tuz ekledim.

Zor olmasın ilk günden 5 km.. Çalışıyor musun peki. Ben sezaryenden sonra tam toparlanamadığım için çok yüklenemiyorum. Leslie ile 1 mil yapıyorum şimdilik. Bebiş 4 aylık olunca çoğaltırım.
Maşallah sana ve bebisine canım.allah uzun ve sağlıklı ömürler versin insallah...ben de 1 hafta önce 17 haftalık bebegimin kalbi durduğu için normal doğum yaptım. O sebeple bir an önce toparlayıp tekrar denemek istiyorum...

gecmis olsun. bebegin ahirette cikacak karsina insallah. hayirlisi boyleymis. insallah sagligina kavus once. sonra da bebis olsun. allah isteyen herkese nasip etsin.

Ayyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım... Önce zayıflayalım sonra dene tekrar canım rabbim en hayırlı en sağlıklı zamanda nasip etsin inşallah

Menüm
Sabah Klasik Karatay kahvaltısı
Akşam ızgara tavuk, biber...

3 lt su( 4 olur o yatana kadar)
Spor ( 4 mil leslie)

Aslında emzirdiğim için 3 oğun yapmam lazım ama bu gün böyle oldu. Bundan sonra 3 oğun yapacağım ..

Aynen canim. Ben daha once karatay yaptigimda 2 ogun yapiyordum sabah kahvaltisi da erken olunca metabolizmam duruyordu,kilo veremiyordum. Bu kez 3 ogun yapiyorum. Emzirmek kalori yaktiriyormus o yuzden bol bol emzir.

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

Bende menümü yazayım sabah
Peynirli omlet
8 zeytin
Dereotu
Süt
1 havuç
3 gün kurusu kayısı
Antep fıstığı
Akşam
Kırmızı mercimek çorbası
Kaşarlı kabak yemeği
Bol salata
1 fincan Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…