Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben pazartesiye erteledim. Pazartesiye kadar tam hazırlık yapıp baştan başlayacağım...inşallah devam ederim. Emzirirken çok zorlanıyorum

Bu gün yine başladım bakalım inşallah devam ederim... Son denemem zaten yapamazsam emzirme bitene kadar diyet yapmayacağım.

Önce şekeri bıraktım, sonra ekmeği. Sonrasında karatayı araştırdım. Çok mantıklı geldi ve başladım. Şimdilik gayet iyi gidiyor. Tüm fazlalıklarıma bir kaç aya elveda diyeceğim diye umuyorum.

Sadece aklıma takılan bir şey var
Hamile kalmayı planlıyorum. Karatayın hamilelikte beslenmeyle ilgili kitabını alacağım. Karatayla beslenen bir hamile ortalama ne kadar kilo alıyor, bilen var mı?

Hamile kalmadan en az 6 ay önce kullanman gereken vitamin vs var. Erkenden al kitabı. Ben çok uyamadım hamilelikte. Toplamda 12 kilo aldım 40 gün içinde hepsini verdim... Sonra süt olsun diye sürekli yiyince 4 kilo geri aldım. Tekrar karataya başladım bakalım. Bu sefer vaz geçmek yok...

Teşekkürler :)
Günaydın arkadaşlar... kkk ile günü açıyorum. Tabii önce bir bardak su

Karatay diyeti iyi basit un şeker yok bir meyve sabah gece yoğurt öğle akşam salata et balık yada çorba sebze yemeği sabah peynir portakal yedim ekmek yemiyorum burada yazınca okuyunca motivasyon oluyorum yoksa diyet yapamıyorum eskiden

2 günde alıştım karatay diyetine kahvaltıda iştahım yoktu yumurtayı zor yedim ilk gün biraz zorlandım burayı okumak yazmak motivasyon ediyo

Benim menüm

Sabah KKK

Öğle barbunya yoğurt

Ara rezene çayı

Akşam köfte ayran

Su= 2.5 lt ama daha içerim..
Spor 1 happy mil

Ben 82 kgyum 70 kgya inmek istiyorum 38 yada 40 bedene inmek istiyorum 4 gundur karatay diyeti yapiyorum yillarca rejim yapamadim

Ben 82 kgyum 70 kgya inmek istiyorum 38 yada 40 bedene inmek istiyorum 4 gundur karatay diyeti yapiyorum yillarca rejim yapamadim

Boyunuz kaç ki. Ben şu an 70 kiloyum ama 44 giyiyorum.. Gerçi ben yeni doğum yaptım vücudum daha toparlanmadı belki ondandır.

Ben 87.7 ile devam ediyorum bu Arada hamilelik öncesi ne gibi vitaminler var ki kitab ayrıntılı yazıyor mu bunları benim de 2. Çocuk için 68 kg kadar düşmem Laz'ım yolum uzun bakalım kısmet b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…