Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar merhaba dunun aksam menusu 4kasik bulgur pilavi avucici kadar tavuk ve salata ayran
Sabah uyandigimda 69.3 tun 4gunde 1 kilo gutmis belkide idemdir ama spor yapmazsak gitmiyo o okesin. dun spor yapmadim bugun yapacam.planlayip birlikte yaparsan tembellik ortadan kalkiyo.sizden haber bekliyorum
Ben misafirlerden dolayı yapamadım ama yarından itibaren düzenli yapalım inşallah canım... :KK66:

Herhangi bir sağlık problemi veya teknik bir sorun olmadığı surece marta kadar buradayım inşallah... Hedefime ulaşamazsam marttan sonra da devam ederim...

Günaydın ben de sağlıklı yaşama geçtim Karatayla. Bir sorunum var arada bir patates yiyorum. Mesela mercimek çorbasında ki patates gibi

Bende Cuma ve Cumartesi ıhhh yapamadım. Ama dün zaten moralsizdim çok bişey yiyemedim. Dün kaçamak yapmadım. Bügünde yine sabah erken iştahım yoktu kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım. Akşama kadar bitki çayı ve su içicem inşallah.

Benim de sütüm azaldı bu gün patlamış mısır yedim biraz. Güzel süt yapıyor...[

yağsız ve tuzsuz belki az zararlı olabilir. sen bol bol et yemelisin bence. Ben ne zaman et yesem sütüm çok güzel olurdu.

Birde birisi helva yemişti onu baz alarak bende bugün yedim ama yanlış yapmadım dimi.

Benim de sütüm azaldı bu gün patlamış mısır yedim biraz. Güzel süt yapıyor...

yağsız ve tuzsuz belki az zararlı olabilir. sen bol bol et yemelisin bence. Ben ne zaman et yesem sütüm çok güzel olurdu.

Birde birisi helva yemişti onu baz alarak bende bugün yedim ama yanlış yapmadım dimi.

Balıktan sonra mutlaka tahin helvası yenmesi gerekli diye biliyorum. Onun dışında serbest mi bilmiyorum. Ben de arada yiyordum daha önce yaparken.

Et zor yaa bol bol. Hem pahalı hem sıkıcı.. :)

Yaaa arkadaşlar neden az yazıyorsunuz...
Akşam ateşim çıktı benim spor yapamadım..
Şimdi daha iyiyim çok şükür.. Sıkı bir Karatay kahvaltısıyla güne başlayayım ...

Yaaa arkadaşlar neden az yazıyorsunuz...
Akşam ateşim çıktı benim spor yapamadım..
Şimdi daha iyiyim çok şükür.. Sıkı bir Karatay kahvaltısıyla güne başlayayım ...

Şimdi ben düşünüyordum neden kimse yok diye. Offf valla benim pek iyi gitmedi dünde çok hastaydım filan. Dün bozdum artık. Ama bugün kızarak tekrar başladım ve bozmıcam. Ama evet ya neden kimse yazmıyor.

X