Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kimse yazmıyor çünkü kimse istenileni yapamıyor..bugundende dahil olmak üzere kızlar boş geçmeyelim lütfen

sabah kahvaltım 07:00 de yaptım kızlar
tereyağlı omlet.1 çay bardağı çeviz havuç zeytin tereyağ
ögle arasını 1 mandalin+1 elma+1 su bardağı ayran la geçiricegim

Bende sabah az peynir, zeytin, havuç, salatalık,1 incir ve bol cevizle yaptım.
mevsiminde olmayan sebzeleri tüketmiyoruz çünkü canan hanım sağlığımız açısından tehlikeli oldugunu belirtmekte.salatalık tüketme oyuzden.turp kuru sogan marul maydanozla yeşillendir hem daha faydalı bebem

Şimdi ben düşünüyordum neden kimse yok diye. Offf valla benim pek iyi gitmedi dünde çok hastaydım filan. Dün bozdum artık. Ama bugün kızarak tekrar başladım ve bozmıcam. Ama evet ya neden kimse yazmıyor.

Ben de iyi gidiyorum gidiyorum akşam eşim gelirken çikolata tatlı vs getiriyor gidiyor :KK43:
Yıllardır marketten sadece istediğimi alıyorsun insan iki çikolata vs atar diye söylenirdim. Şimdi ben diyete başladım onun çikolata alacağı tuttu :) dun dedim artık alma bunları sana çikolata al diyen mi oldu diye napsam yaranamıyorum diyordu:KK70:

kimse yazmıyor çünkü kimse istenileni yapamıyor..bugundende dahil olmak üzere kızlar boş geçmeyelim lütfen

Hadi bakalım. Sık sık yazarsak daha çok motive oluruz inşallah.

motive olalım 2-3 kilo gitmiş olarak yıla başlayalım

Ayyy inşallah inşallah

sabah kahvaltım 07:00 de yaptım kızlar
tereyağlı omlet.1 çay bardağı çeviz havuç zeytin tereyağ
ögle arasını 1 mandalin+1 elma+1 su bardağı ayran la geçiricegim

Çok uzun olacak ara acıkmaz mısın ki..

Ben de iyi gidiyorum gidiyorum akşam eşim gelirken çikolata tatlı vs getiriyor gidiyor :KK43:
Yıllardır marketten sadece istediğimi alıyorsun insan iki çikolata vs atar diye söylenirdim. Şimdi ben diyete başladım onun çikolata alacağı tuttu :) dun dedim artık alma bunları sana çikolata al diyen mi oldu diye napsam yaranamıyorum diyordu:KK70:

Hadi bakalım. Sık sık yazarsak daha çok motive oluruz inşallah.

Ayyy inşallah inşallah

Çok uzun olacak ara acıkmaz mısın ki..
yapacak bişey yok dışarda kar var yemege gitmem mümkün değil zaten öle böle acıkmıyorum

Benim yediklerimin oranı azaldı. Kahvaltıyı zor zar isteksiz yaptım. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Normal mi?

yapacak bişey yok dışarda kar var yemege gitmem mümkün değil zaten öle böle acıkmıyorum

Kar mı neredesin ki sen. Ben de kar istiyorum yaa. :)
Ben ne yesem bilmiyorum yaa.. Çok zor geliyor bana yemek yapmak. Ne yapacağım diye düşünürken akşam oluyor.

buarada pro üyelik için bana ileti gelmiş bunun bana faydası nedir Anka Anka

Her mesajda renk punto ayarlaması yapmıyorsun. Özel mesajlarda grup oluşturabiliyorsun. İki mesaj arasında çok beklemek zorunda olmuyorsun. Sitede sadece proların görebildiği bölümler var. En önemlisi bu pro üyeliklerden toplanan para ile site yöneticileri öğrencilere yardım ediyor. Ben öyle katkım olsun diye almıştım ilk çıktığı zaman. Başka avantajları vardır illaki ama çok bilmiyorum ben.

Benim yediklerimin oranı azaldı. Kahvaltıyı zor zar isteksiz yaptım. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Normal mi?
canan karatay derki;kahvaltı günün en önemli ögünüdür.uyandıktan sonraki 1-2 saat diliminde kahvaltı yapılmalıdır. güçlü bir kahvaltıyla vucudumuz 5km koşmuş gibi enerji harcar.metobolizmamız hızlanır.o yüzden istekli ol yemege çalış.bakınız woto.com

canan karatay derki;kahvaltı günün en önemli ögünüdür.uyandıktan sonraki 1-2 saat diliminde kahvaltı yapılmalıdır. güçlü bir kahvaltıyla vucudumuz 5km koşmuş gibi enerji harcar.metobolizmamız hızlanır.o yüzden istekli ol yemege çalış.bakınız woto.com
Öyle yapmaya çalışıyorum ben de :) ama artık doyduğum yerde bırakıyorum

Kar mı neredesin ki sen. Ben de kar istiyorum yaa. :)
Ben ne yesem bilmiyorum yaa.. Çok zor geliyor bana yemek yapmak. Ne yapacağım diye düşünürken akşam oluyor.
bitlisteyim canım.tayinim 7yıl önce buraya cıktı.karı 9 ay boyunca gördügümden alıştım artık.kara göre herseyi ayarlıyosun:))))
yemege gelince bende cok zorlanıyorum.çalışan bayan için daha zor..oyüzden gü içinde eve gitmeden veya bigün öncesinden ayarlamak zorunda kalıyorum

bitlisteyim canım.tayinim 7yıl önce buraya cıktı.karı 9 ay boyunca gördügümden alıştım artık.kara göre herseyi ayarlıyosun:))))
yemege gelince bende cok zorlanıyorum.çalışan bayan için daha zor..oyüzden gü içinde eve gitmeden veya bigün öncesinden ayarlamak zorunda kalıyorum
Oyyy Allah kolaylık versin. Bitlis deyince bi üşüdüm :)
Fikir olsa yemek yapmak kolay da fikir üretemiyorum:KK43:

X