Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
motive olalım 2-3 kilo gitmiş olarak yıla başlayalım
mevsiminde olmayan sebzeleri tüketmiyoruz çünkü canan hanım sağlığımız açısından tehlikeli oldugunu belirtmekte.salatalık tüketme oyuzden.turp kuru sogan marul maydanozla yeşillendir hem daha faydalı bebemBende sabah az peynir, zeytin, havuç, salatalık,1 incir ve bol cevizle yaptım.
Şimdi ben düşünüyordum neden kimse yok diye. Offf valla benim pek iyi gitmedi dünde çok hastaydım filan. Dün bozdum artık. Ama bugün kızarak tekrar başladım ve bozmıcam. Ama evet ya neden kimse yazmıyor.
kimse yazmıyor çünkü kimse istenileni yapamıyor..bugundende dahil olmak üzere kızlar boş geçmeyelim lütfen
motive olalım 2-3 kilo gitmiş olarak yıla başlayalım
sabah kahvaltım 07:00 de yaptım kızlar
tereyağlı omlet.1 çay bardağı çeviz havuç zeytin tereyağ
ögle arasını 1 mandalin+1 elma+1 su bardağı ayran la geçiricegim
bu arada bol leptin olsun :)Bende sabah az peynir, zeytin, havuç, salatalık,1 incir ve bol cevizle yaptım.
yapacak bişey yok dışarda kar var yemege gitmem mümkün değil zaten öle böle acıkmıyorumBen de iyi gidiyorum gidiyorum akşam eşim gelirken çikolata tatlı vs getiriyor gidiyor
Yıllardır marketten sadece istediğimi alıyorsun insan iki çikolata vs atar diye söylenirdim. Şimdi ben diyete başladım onun çikolata alacağı tuttu :) dun dedim artık alma bunları sana çikolata al diyen mi oldu diye napsam yaranamıyorum diyordu
Hadi bakalım. Sık sık yazarsak daha çok motive oluruz inşallah.
Ayyy inşallah inşallah
Çok uzun olacak ara acıkmaz mısın ki..
yapacak bişey yok dışarda kar var yemege gitmem mümkün değil zaten öle böle acıkmıyorum
buarada pro üyelik için bana ileti gelmiş bunun bana faydası nedir Anka
canan karatay derki;kahvaltı günün en önemli ögünüdür.uyandıktan sonraki 1-2 saat diliminde kahvaltı yapılmalıdır. güçlü bir kahvaltıyla vucudumuz 5km koşmuş gibi enerji harcar.metobolizmamız hızlanır.o yüzden istekli ol yemege çalış.bakınız woto.comBenim yediklerimin oranı azaldı. Kahvaltıyı zor zar isteksiz yaptım. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Normal mi?
Öyle yapmaya çalışıyorum ben de :) ama artık doyduğum yerde bırakıyorumcanan karatay derki;kahvaltı günün en önemli ögünüdür.uyandıktan sonraki 1-2 saat diliminde kahvaltı yapılmalıdır. güçlü bir kahvaltıyla vucudumuz 5km koşmuş gibi enerji harcar.metobolizmamız hızlanır.o yüzden istekli ol yemege çalış.bakınız woto.com
bitlisteyim canım.tayinim 7yıl önce buraya cıktı.karı 9 ay boyunca gördügümden alıştım artık.kara göre herseyi ayarlıyosun:))))Kar mı neredesin ki sen. Ben de kar istiyorum yaa. :)
Ben ne yesem bilmiyorum yaa.. Çok zor geliyor bana yemek yapmak. Ne yapacağım diye düşünürken akşam oluyor.
o zaman gayet normal canım:) takma kafanaÖyle yapmaya çalışıyorum ben de :) ama artık doyduğum yerde bırakıyorum
Oyyy Allah kolaylık versin. Bitlis deyince bi üşüdüm :)bitlisteyim canım.tayinim 7yıl önce buraya cıktı.karı 9 ay boyunca gördügümden alıştım artık.kara göre herseyi ayarlıyosun:))))
yemege gelince bende cok zorlanıyorum.çalışan bayan için daha zor..oyüzden gü içinde eve gitmeden veya bigün öncesinden ayarlamak zorunda kalıyorum