Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tebrik ederim 900 gr cok güzel, daha ne olsuuuun...kabizlik çekmemek icin yağı artırmak lazimmis..ben bol bol kullanıyorum icimin aldigi kadar..

teşekkürler.. eminim sen de çok güzel vereceksin bu azimle.
yağı arttırayım omega 3 kapsül kullansammı acaba

Bu karadenizliler işi biliyormuş desenize. Tahin helasını da hiç sevmem :) Stajımı da tahin helvası üretimi olan bir yerde yapmıştım. Neyse bakıcaz artık. Sanırım içindeki tahinden dolayı. Direk tahin içsek 1 kaşık nasıl olur ki?

ben siyah çekirdekli kuru üzümü ıslatıp bekletip tahinin içine doğruyorum....maksat tahin yemek....:KK36:

Teşekkür ederim gül hanım ya valla moral verdiniz. egzersizi arttırsam daha iyi olacak ama tembelim ya sıkılıyorum yürüyüş bandında. dışarda da yürüyemiyorum yaşadığım yer rüzgarlı soğuk hemen sinüzit oluyorum ama bahane yooook. yıllardır biriktirdiğim yağlar kızgın tavada erir gibi erimez sonuçta değil mi:KK50::KK50::KK50: sabredeceğiz
zaten bahane bula bula bu duruma geldik..:KK1: kg arttıkça yaşlı teyzeler gibi olmaya başlayınca kafamız dank etti..:KK28:...bende başlarda spor yapmadım dizlerimde sıvı bitmiş yürüyüşte zorluyordu kg verdikçe rahatlamaya başladım işe kadar yürüyor dönüştede eve kadar yürüyorum toplam 50 dkk sürüyor...haşimatodan dolayıda kg vermem durdu 2 ayda yarım kg ancak verdim artık sıkılmaya başladım aynı kg da kalmaktan ve 3 gündür spora başladım evde işim bitince tv den interneti açıyorum leslie 3 mil var kardio 45 dkk sürüyor onu yapıyorum...evin altında spor salonu var ama insem dizlerimden çıkarken zorlanıyorum bide oraya göre giyin çanta hazırla (havlu,su.spor ayakkabı..falan) gel onları çıkar yarım saatım boşa gidecek 15 dkk daha ekleyip gecede olsa yapacağım artık sporsuz gitmeyecek bu yağlar....

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.0
Bu hafta:67.8
Fark:-200
Toplam fark:11,4
Beden:42
Spor:leslie 3 ve koşu bantı
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0.294

Rumuz:gulhatun
Başlangıç tarihi:22/10/2013
Başlangıç kg:112
Geçen hafta:109,6
Bu hafta:108
Fark:1,6
Toplam fark:4
Beden:50
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:ilk hedef 70
Yüzdesi:1,459

inanın basküle çıkarken besmele çekerek çıktım. gecen haftaki gibi kilo verebileceğimi hiç düşünmemiştim. çok mutluyum yihu .

dünki menüm sabah kkk

akşam 1,5 tabak nohut ve yoğurt

misafirliğe gittik tekrar akşam yemeğiyle araları yakın oldu ama hiçbir şey yemedim hamur işi olarak çay ın yanında sadece fındık ve ceviz kırıp yedım 2 avuç kadar.

bugunde baska bir yere davetliyiz, sanki bir sınavdayım allahım ya bakalım kaçamaksız bır akşam daha atlatabilecekmiyim..

bu sabah tek yumurtalı kahvaltı

öğlen kabak yemeği ayran:2:

selam arkadaşlar..
malum bugün muharrem ayının 1.günü.yani hicri yılbaşı tüm islam alemine hayırlı olsun..fırsattan istifade bende tutamadığım oruçlarımın yerine bugün niyetlendim..bu ayda oruç tutmak çok faziletlimiş..
dün piknikğe gittik ailece çokda güzel geçti.
dünkü menüm.
sabah:
11:eek:o kkk
15:00:et döner,salata,kaçamak olarak küçük bir dilim ekmek.şekersiz çay 3-4 brdk
akşam: 9 gibi 1 kase çekirdek.

sahur:biraz et döner,1 tabak fasulye,peynir,domates..yarım saat sonra çeyrek muz ve 2 elma.

yaptığım kaçamaklardan sonra kilo verememişim.ilk hafta böle geçti ikinci hafta daha bir istikrarlı olucam..sevindiğim taraf ise kilo almamışım.buda benim için artı sayılır..
rumuz :RuweYDaa
başlangıç tarihi :26/10/2013
başlangıç kg :79
geçen hafta :78
bu hafta :78
fark :0 kg
toplam fark:1
beden :46
spor :yok
boy :1.55
yüzdesi:%1.2
hedef :ilk hedef 75 ikinci hedef 70

selam arkadaşlar..
malum bugün muharrem ayının 1.günü.yani hicri yılbaşı tüm islam alemine hayırlı olsun..fırsattan istifade bende tutamadığım oruçlarımın yerine bugün niyetlendim..bu ayda oruç tutmak çok faziletlimiş..
dün piknikğe gittik ailece çokda güzel geçti.
dünkü menüm.
sabah:
11:eek:o kkk
15:00:et döner,salata,kaçamak olarak küçük bir dilim ekmek.şekersiz çay 3-4 brdk
akşam: 9 gibi 1 kase çekirdek.

sahur:biraz et döner,1 tabak fasulye,peynir,domates..yarım saat sonra çeyrek muz ve 2 elma.
ALLAH kabul etsin canım...iyiki yazmışsın bende fırsat buldukça tutayım...
meyvayı fazla yemişsin zayıflama sırasında 1 porsiyon meyva hakkı var :KK50:

selam arkadaslar bende herkesin hicri yilbasini kutlamak istedim bu ayda ozellikle bu 10 gun oruc tutmak cok sevap.İnsallah hastaliksiz ve bereketli bir yil geciririz.ben hergun menu bildirimi yapmadigim icin kilomu yazmadim.ama dun orucluydum cok az kacirdim hemen 200 gr almisim.yani bir haftada hic kilo veremedim.buhaftada iftarlarda cok kacirmam İnsallah

gly35 in işi var yerine ben bildirim yapacağım
başlanğıç tarihi:16.10.2013
başlangıç kilosu:67
geçen haftaki kg:64
bu hafta:62.5
fark:1.500
boy:1.60
yüzde:% 2.34

KİLO VERENLER
Ekin06 %-2,53En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::nazar::KK71::119::KK9:
gly35 % -2.34 :nazar::nazar::nazar::KK71::119:
Gulhatun %-1,459:nazar::nazar::KK71::119:
ALPRMUS %-1.015 :nazar::KK71::119:
gul_0663 %-0.294:KK71:

SABİT KALANLAR
Mydenizzz :18:
RuweYDaa :18:

kilo veren herkesi kutluyorum :KK9:
veremeyenlerde haftaya verecekler diye ümit ediyorum..

Kilo veren herkesi kutlarim
Haftaya inşallah ben ve ruveyda arkadasta o listede oluruz..

Bu gün muharremin ilk günü oruç tutamadim ama tüm gun ayetel kursu okumaya çalıştım. .

Bu sabah 09.30 da kkk1 bardak sutle

15.00 de 1 kase yogurda 1 elma dograyip tarcin döküp yedim

Aks:18.00 mercimek çorbası pirasa bulgur pilavı yogurt 1 avuc badem
(Şükür akşam gunkurusu yemeden kalktim sofradan)

Ara yapmayacaktim ama aksama kadar dayanamam diye yedim
Bir sey sormak istiyorum. .iki öğün arasinda 6 saat geçti diyelim. Acikinca yiyelimmi yoksa dayanabilme sinirina kadar bekleyelim mi??

Kilo veren herkesi kutlarim
Haftaya inşallah ben ve ruveyda arkadasta o listede oluruz..

Bu gün muharremin ilk günü oruç tutamadim ama tüm gun ayetel kursu okumaya çalıştım. .

Bu sabah 09.30 da kkk1 bardak sutle

15.00 de 1 kase yogurda 1 elma dograyip tarcin döküp yedim

Aks:18.00 mercimek çorbası pirasa bulgur pilavı yogurt 1 avuc badem
(Şükür akşam gunkurusu yemeden kalktim sofradan)

Ara yapmayacaktim ama aksama kadar dayanamam diye yedim
Bir sey sormak istiyorum. .iki öğün arasinda 6 saat geçti diyelim. Acikinca yiyelimmi yoksa dayanabilme sinirina kadar bekleyelim mi??

5,,6 saatten sonra Aclik hissedince yemek lazimmis...yoksa leptin calismazmis.. beyin kıtlık moduna gecip yenilenleri depolarmis....bugun bende 4 ten sonra cok aciktim isyerimde findik vardi 10,,15 tane yedim ,,,kizim lahmacun istemisti aldim 18,30,da cok buyuk diye yarisini yedim yaninda ayran ictim yogurt yedim yine doymadim bir tane kirmizi biber bir tane yesil biber ,2 yaprak marul yedim ve hala acim ...normalde sabahtan bu saate kadar hic acikmazdim bugun noldu anlamadim :KK43:

5,,6 saatten sonra Aclik hissedince yemek lazimmis...yoksa leptin calismazmis.. beyin kıtlık moduna gecip yenilenleri depolarmis....bugun bende 4 ten sonra cok aciktim isyerimde findik vardi 10,,15 tane yedim ,,,kizim lahmacun istemisti aldim 18,30,da cok buyuk diye yarisini yedim yaninda ayran ictim yogurt yedim yine doymadim bir tane kirmizi biber bir tane yesil biber ,2 yaprak marul yedim ve hala acim ...normalde sabahtan bu saate kadar hic acikmazdim bugun noldu anlamadim :KK43:

Çok sagolun bilgi için, dogru anlamisim yani bosuna aç beklememek gerekiyor..normalde arada ayran süt yogurt oneriliyorya ben elmada dogramistim olmamismi

Ben doyana kadar yiyorum umarım dogrudur..sizde belki spora yuklendiginiz icin böyle bi durum yasamissinizdir...

Çok sagolun bilgi için, dogru anlamisim yani bosuna aç beklememek gerekiyor..normalde arada ayran süt yogurt oneriliyorya ben elmada dogramistim olmamismi

Ben doyana kadar yiyorum umarım dogrudur..sizde belki spora yuklendiginiz icin böyle bi durum yasamissinizdir...

Yogurda elma olur ama karatay sabah kahvaltida oneriyor yogurdu..yogurdun icine kuruyemislerden atabilirsiniz...doyana kadar yemek dogru ac kalmamak lazim..spordan da olabilir ,isyerindeki strestende ,is coktu arkadas izinli butun isler bana kaldi dun aksam yoldan geldim dinlenemeden ise basladim bu aksam arabistan dan heyet vardi onlarin isi yarin sabah norvecli bakan var onun isi birde karsta 40 kisilik organizasyon isi herkes biseyler istiyor tepemde insanlar elimde telefonlar sanirim stresten oldu yetistirmek icin ugrasinca :KK43:

Yogurda elma olur ama karatay sabah kahvaltida oneriyor yogurdu..yogurdun icine kuruyemislerden atabilirsiniz...doyana kadar yemek dogru ac kalmamak lazim..spordan da olabilir ,isyerindeki strestende ,is coktu arkadas izinli butun isler bana kaldi dun aksam yoldan geldim dinlenemeden ise basladim bu aksam arabistan dan heyet vardi onlarin isi yarin sabah norvecli bakan var onun isi birde karsta 40 kisilik organizasyon isi herkes biseyler istiyor tepemde insanlar elimde telefonlar sanirim stresten oldu yetistirmek icin ugrasinca :KK43:

Ne kadar yoğunsunuz, o kadar insanla ugrasmak elbetteki zordur kolay gelsin. .birde buraya yetisiyorsunuz maşallah size...
Tamam yoğurdu sabaha cekeyim..dogru olsunda gitsin kilolar..bıktım artik şu son kalanlar yapisti resmen ..ben sabah aksam hakiki elma sirkeli su da içiyorum

Hoş geldiniz...topik forumda acilan konularin her biri ...buradaki konuyu ben actim burasi bizim topigimiz oldu buraya girenler konuya katiliyorlar hepimizin topigi oluyor..baska yere girerseniz orasi ayri topik oluyor..bize uyarsaniz kacamak yapmaz kg veririsiniz buradan ayrilmayin uzaklasanlar kg alip geliyorlar birlikten kuvvet dogar...

çok teşekkürler artık bende bu topiğin bir üyesi olucam....kaçamak yok kilo vermeye devammm:):)bi 20 kilo verebilsem off off:KK43::KK43:

X