Çok iyi maşallah Can'ımBaşlangıç kilo:62.5
6 hazirandaki kilom(en son paylaşım): 59.4
Şimdiki kilo:57.4
Cok şükür kilo almamışım evden uzak kaldığım Zaman'da ama baya dikkat etmiştim. Bir de ne kadar Karataya uyamasam da ( gittiğim yerde misafirdim karışmamadım) mümkün olduğunca yasaklara yaklaşmadım yada cok az yedim. İlk hedefim 54 idi inşallah sonra 50:)
maşallah :)Başlangıç kilo:62.5
6 hazirandaki kilom(en son paylaşım): 59.4
Şimdiki kilo:57.4
Cok şükür kilo almamışım evden uzak kaldığım Zaman'da ama baya dikkat etmiştim. Bir de ne kadar Karataya uyamasam da ( gittiğim yerde misafirdim karışmamadım) mümkün olduğunca yasaklara yaklaşmadım yada cok az yedim. İlk hedefim 54 idi inşallah sonra 50:)
annecik siz neden evinize gitmiyorsunuz yavv . cocuga da yazik .Sabah kahvaltı çok çok geç saatte
14:00 kendi evimde Değilim
Tereyağlı yumurta
Domates
Biber
Zeytin
Peynir
Ceviz ve badem
Çay
Akşam yemeği 20:45
Tarhana çorbası
5
Köfte
Domates
Ayran
Yoruldum kızlar 6 aydır evimde Değilim uygulamak zorluyor
Sorma Can'ım inan bilmiyorum eşim le birşekilde gidemiyoruz tabi ortaya virüstü şey girdi çocuk aynen rezil oluyor yatak konusunda sese de çok hassas gidiyor öyle bakalım bu arada çok ciddi diyete devam ediyorum şükür bakalım kurbana kadar ne kadar gidecekannecik siz neden evinize gitmiyorsunuz yavv . cocuga da yazik .
afiyet olsun
Ben anlamadım canım siz nerdesiniz kiSorma Can'ım inan bilmiyorum eşim le birşekilde gidemiyoruz tabi ortaya virüstü şey girdi çocuk aynen rezil oluyor yatak konusunda sese de çok hassas gidiyor öyle bakalım bu arada çok ciddi diyete devam ediyorum şükür bakalım kurbana kadar ne kadar gidecek
Can'ım annem Ankara'da oturuyor önce Oray'a gittik mart gibi kayınvalidem İstanbul ve Denizli sürekli gidip geliyor sonra İstanbul a gittim tekrar Ankara sonra Denizli sonra kuş Ada'sı tekrar Denizli kayınvalidemde hala oturuyoz şimdi evim de Denizli de ama hiç evimde Değilim kıyafet al çık o kadarBen anlamadım canım siz nerdesiniz ki
Peki niye evine gitmiyorsun. Özel değilse tabiCan'ım annem Ankara'da oturuyor önce Oray'a gittik mart gibi kayınvalidem İstanbul ve Denizli sürekli gidip geliyor sonra İstanbul a gittim tekrar Ankara sonra Denizli sonra kuş Ada'sı tekrar Denizli kayınvalidemde hala oturuyoz şimdi evim de Denizli de ama hiç evimde Değilim kıyafet al çık o kadar
Can'ım kim istemez evinden ayrı kalmak özel bir sebebi yok kayınvalidem bırakmak istemiyor eşimde kıramıyor olan bana oluyor ama çatlama derecesinde yim artık ciddi ciddi konuşacağım eşim ilePeki niye evine gitmiyorsun. Özel değilse tabi
Evin varken aynı şehirde kv de kalmak değişik geldi açıkcası
Kayınpederim yeni vefat etti onun da etkisi var daha önce rahatsızdı tabiCan'ım kim istemez evinden ayrı kalmak özel bir sebebi yok kayınvalidem bırakmak istemiyor eşimde kıramıyor olan bana oluyor ama çatlama derecesinde yim artık ciddi ciddi konuşacağım eşim ile
Sen ne yaptın peki verdin miArzu zayıfladımı acaba çok merak ediyorum
Ben devam ediyorum canım Allah yardımcın olsun verirsin inş bir an önce istesen verirsin sadece sabır bir kaç ayAnnecik ben çok zor günler geçirdim büyük bir bunalım atlatıyorum çok özel bir konu olmasa anlatıcam...bu gidişlw boşanıcam galiba sorunlardan biride kilo benim eşim gibi obsesif biri var mı acaba kendi şu an hala 79 kiloyum ramamazan da mahlesef yapamadım okul dershane gücüm kalmadı ama kilo vermek zorundayım şimdi yarın bismillah diyorum kimler var acaba burda
Tebrikler almamak da güzel dimi bende tekrar başladım saat olarak da dikkat etmeye tekrar canlanın ya motivasyon için güzel oluyordu verelim Bayram'a kadar ne kadar gidecek kızlarS.a millet ben geldim nasilsiniz hepsini
Okud
En cok
Esilaya takildim benim kilo verip vermedigimi
Merak
Etmis burda
Ayrildigdan beri kilo almadim vermedimde karatayida
Bozmadim
Koruma yaptim misafirim
Hic eksik olmuyo ama
Ben hala en son bildirim yaptigim kiloda duruyorum 74.500 bazen 75oliyo hemen geri topluyorum benim ailem yirt disinda olduklari icin gelince uzun kaliyolar buda denge
Bozuyo diyey bozulmuyo sadece saatler olmuyo allaha emanet olun annecik basin sagolsun buraya girip yazmaya pek
Zaman bilamiuorum suan cocuk ayaklarimda yazayim dedim allaha emanet.papatya tebrikler kuzum annecik senide tebrik ederim kilo
Almadiin 10gune kadar misafirim
Gelcek birak yukleneyim bakalim
Veririm buraya ugrarim saliham
Opuyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?