- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim papatyaTebrik ederim papatyada123 mağallah sana
Annecik sakın vazgeçme, pes etme, arada kaçamak yaptım dıye diyeti bırakma, kaldığın yerden devam et diyetine, azimle devam edersen 5 6 ayda halledersin kendine İnan karatay mucize bunu sende biliyosunMaşallah ya ne güzel darısı bana 25 kg vermem lazım Nasıl olacak bilmiyorum yarın kısmet ise başlıyorum
Pes etmiyorum olaylar öyle oldu kayınpederim hastalandı sonra vefat etti 15 gün önce herşey üst üste geldi dün geldim evime 2 gün sonra da kuş Ada'sına gidilecek düzenim yok maalesef ama pes etmeyeceğim dua edin bir an önce vereyim çünkü kilolar ile hiç Mutlu DeğilimAnnecik sakın vazgeçme, pes etme, arada kaçamak yaptım dıye diyeti bırakma, kaldığın yerden devam et diyetine, azimle devam edersen 5 6 ayda halledersin kendine İnan karatay mucize bunu sende biliyosun
maşallahKızlar uzun süredir yokum ama karatay ı bıraktımmı aslaaa, Nisan'da 69.1 başladığım karatay diyetime, bugun 59.5 devam ediyorum. Ilk hedefim 60 sonraki 55 di. Ikinci hedefime doğru gidiyorum mslh bana Az kaldı az hadi gayret
salihamaşallah
Karatay yapinca verdiyorun ispati oldun .
annecik basiniz sagolsun.
Canım kahvaltını düzgün yaparsan acıkmassın doymadan kalkma masadan,bayramda bitti artık yeter bu kadar kilolu gezmeye gerek yok, çoğumuz aynı zamanlarda yapıuoduk karatayı, ben bırakmadım 10 kilo gitti suan sizdende gıtcektı o kilo, ben duraklama zamanında cok kaçamak yaptım yapmasaydım 15 kg verırdım ama olsun artık kavradık 5 kiloyuda ay sonuna kadar verırım bu ara hızlandı çünkü, ertelemeyin kızlar karatay ı yapamayan baska türlü cok zorAnnecik başın Sağolsun
Papatyada bize motivasyon kaynağı oldun.
En az saat yememek gerek. Bunu bi türlü başaramıyorum ben.
Bırakmamakla ne iyi etmişsin.Canım kahvaltını düzgün yaparsan acıkmassın doymadan kalkma masadan,bayramda bitti artık yeter bu kadar kilolu gezmeye gerek yok, çoğumuz aynı zamanlarda yapıuoduk karatayı, ben bırakmadım 10 kilo gitti suan sizdende gıtcektı o kilo, ben duraklama zamanında cok kaçamak yaptım yapmasaydım 15 kg verırdım ama olsun artık kavradık 5 kiloyuda ay sonuna kadar verırım bu ara hızlandı çünkü, ertelemeyin kızlar karatay ı yapamayan baska türlü cok zor
rica ederim . ben de seni gordugume ozellikle kilo verdigine sevindim. ben de acaip bi olumsuzluk olustu . yaz yaz dur ama kilo vermesin kimse sonra kacamaklar ciksin vs . sinir oldum acikcasi . ama seni tebrik ederim . daha da almazsin bak gorursun bir de kavradin ya alsan bile hemen 2-3hafta yapip dengeye sokarsin . 1, 5 yil oldu ben ayniyim.saliha
seni gördüğüme çok sevindim Bu diyette çoğu şeyi senden öğrendim senin sayende hepimiz bilgilendik çok emeğin var
teşekkür ederım canımm sana saliha 5 li rakamları senın gıbı bende gorurmuyum dıyodum sende evet dıyodun telaşlı endişeliydim uç ay once çok şükür gördüm,daha 5 kilo daha vercem ama artık panik yok sakinim, evet kızmakta haklısın herkese tek tek cvb verip zaman harcıyosun ki gercekten bu beslenme şeklinde bile zayıflayanıosan baska türlü imkansızrica ederim . ben de seni gordugume ozellikle kilo verdigine sevindim. ben de acaip bi olumsuzluk olustu . yaz yaz dur ama kilo vermesin kimse sonra kacamaklar ciksin vs . sinir oldum acikcasi . ama seni tebrik ederim . daha da almazsin bak gorursun bir de kavradin ya alsan bile hemen 2-3hafta yapip dengeye sokarsin . 1, 5 yil oldu ben ayniyim.
Seni gördüğüme sevindim Can'ım 98 kilo idim başladığımda hatırlıyor musun şimdi 95 hala da aynı gidiyor vermem lazım yoruldum başladım diyete bakalım Nasıl olacak bu arada teşekkür ederim herkese Allah razı olsun yorucu günler geride kalır inşrica ederim . ben de seni gordugume ozellikle kilo verdigine sevindim. ben de acaip bi olumsuzluk olustu . yaz yaz dur ama kilo vermesin kimse sonra kacamaklar ciksin vs . sinir oldum acikcasi . ama seni tebrik ederim . daha da almazsin bak gorursun bir de kavradin ya alsan bile hemen 2-3hafta yapip dengeye sokarsin . 1, 5 yil oldu ben ayniyim.
:)Birde evet bazen düşünüyorum geri verdiğim kiloları asla almamam gerek diye, sonra diyorum bu beslenme şekliyle devam ederım sürekli,problem yok, arada bunuda düşünüyorum, sen geri almassın diyosan kesin almam gerçi