• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Maşallah ya ne güzel darısı bana 25 kg vermem lazım Nasıl olacak bilmiyorum yarın kısmet ise başlıyorum

Maşallah ya ne güzel darısı bana 25 kg vermem lazım Nasıl olacak bilmiyorum yarın kısmet ise başlıyorum
Annecik sakın vazgeçme, pes etme, arada kaçamak yaptım dıye diyeti bırakma, kaldığın yerden devam et diyetine, azimle devam edersen 5 6 ayda halledersin kendine İnan karatay mucize bunu sende biliyosun

Annecik sakın vazgeçme, pes etme, arada kaçamak yaptım dıye diyeti bırakma, kaldığın yerden devam et diyetine, azimle devam edersen 5 6 ayda halledersin kendine İnan karatay mucize bunu sende biliyosun
Pes etmiyorum olaylar öyle oldu kayınpederim hastalandı sonra vefat etti 15 gün önce herşey üst üste geldi dün geldim evime 2 gün sonra da kuş Ada'sına gidilecek düzenim yok maalesef ama pes etmeyeceğim dua edin bir an önce vereyim çünkü kilolar ile hiç Mutlu Değilim

Başın saolsun annecik, istersen yaparsın nerde olursan ol, dışardada misafirliktete Yemen gerekenleri ye sadece, bende 15 gündür annemin evindeyim diyet kalmaz Napcam diyodum ilk günler sorun oldu ama baktılar herseyi yemiyorum simdi bana soruyolar sunu yapalımmı yermisin diye, bana Uyanları uyan saatlerde yiyorum, bayramda kaçamak cok oldu ama kilo almadım baklavada yedim valla ama saatlerimi iyi ayarladım bi tane kaçamak yaptım dıye diyeti bırakmadım ınşlh sende yaparsın nerde olursan ol erteleme eksik olsun yediklerinde fazla olmasın veriyosun yinede

Yani ben yemekleri zeytinyağı ile yapıyorum bizimkiler yemekte sevmıyolar mecbur yiyorum sabahları tam karatay kahvaltısı dört dörtlük olmadıgı oldu ılk günler yani eksıkler vardı ama yınede kılo verdım burda günlük 200 300 gr herzaman dört dörtlük kararayı heryerde bulmamız ımkansız onu artık kendımız ayarlıcaz

Kızlar uzun süredir yokum ama karatay ı bıraktımmı aslaaa, Nisan'da 69.1 başladığım karatay diyetime, bugun 59.5 devam ediyorum. Ilk hedefim 60 sonraki 55 di. Ikinci hedefime doğru gidiyorum mslh banaHoppa Az kaldı az hadi gayret
maşallah
Karatay yapinca verdiyorun ispati oldun .
annecik basiniz sagolsun.

Annecik başın Sağolsun
Papatyada bize motivasyon kaynağı oldun.
En az saat yememek gerek. Bunu bi türlü başaramıyorum ben.
Canım kahvaltını düzgün yaparsan acıkmassın doymadan kalkma masadan,bayramda bitti artık yeter bu kadar kilolu gezmeye gerek yok, çoğumuz aynı zamanlarda yapıuoduk karatayı, ben bırakmadım 10 kilo gitti suan sizdende gıtcektı o kilo, ben duraklama zamanında cok kaçamak yaptım yapmasaydım 15 kg verırdım ama olsun artık kavradık 5 kiloyuda ay sonuna kadar verırım bu ara hızlandı çünkü, ertelemeyin kızlar karatay ı yapamayan baska türlü cok zor

Canım kahvaltını düzgün yaparsan acıkmassın doymadan kalkma masadan,bayramda bitti artık yeter bu kadar kilolu gezmeye gerek yok, çoğumuz aynı zamanlarda yapıuoduk karatayı, ben bırakmadım 10 kilo gitti suan sizdende gıtcektı o kilo, ben duraklama zamanında cok kaçamak yaptım yapmasaydım 15 kg verırdım ama olsun artık kavradık 5 kiloyuda ay sonuna kadar verırım bu ara hızlandı çünkü, ertelemeyin kızlar karatay ı yapamayan baska türlü cok zor
Bırakmamakla ne iyi etmişsin.
Şimdi annemin yanındayım. Kahvaltıdan sonra en azından 5 saat birşey yememek için emek çeksem de bazen annemin ısrarlarına karşı koyamıyorum.
Biz evde en geç 18 akşam yemeğini yeriz. Ama burada bak bu saat oldu henüz yemek yemedik.
Bu şartlarda en azından kilomu korusam o bile başarı.

saliha
seni gördüğüme çok sevindim:KK60: Bu diyette çoğu şeyi senden öğrendim senin sayende hepimiz bilgilendik çok emeğin var
rica ederim . ben de seni gordugume ozellikle kilo verdigine sevindim. ben de acaip bi olumsuzluk olustu . yaz yaz dur ama kilo vermesin kimse sonra kacamaklar ciksin vs . sinir oldum acikcasi . ama seni tebrik ederim . daha da almazsin bak gorursun bir de kavradin ya alsan bile hemen 2-3hafta yapip dengeye sokarsin . 1, 5 yil oldu ben ayniyim.

rica ederim . ben de seni gordugume ozellikle kilo verdigine sevindim. ben de acaip bi olumsuzluk olustu . yaz yaz dur ama kilo vermesin kimse sonra kacamaklar ciksin vs . sinir oldum acikcasi . ama seni tebrik ederim . daha da almazsin bak gorursun bir de kavradin ya alsan bile hemen 2-3hafta yapip dengeye sokarsin . 1, 5 yil oldu ben ayniyim.
teşekkür ederım canımm :KK19: sana saliha 5 li rakamları senın gıbı bende gorurmuyum dıyodum sende evet dıyodun telaşlı endişeliydim uç ay once çok şükür gördüm,daha 5 kilo daha vercem ama artık panik yok sakinim, evet kızmakta haklısın herkese tek tek cvb verip zaman harcıyosun ki gercekten bu beslenme şeklinde bile zayıflayanıosan baska türlü imkansız

Birde evet bazen düşünüyorum geri verdiğim kiloları asla almamam gerek diye, sonra diyorum bu beslenme şekliyle devam ederım sürekli,problem yok, arada bunuda düşünüyorum, sen geri almassın diyosan kesin almam gerçi :KK25:

Seni gördüğüme sevindim Can'ım 98 kilo idim başladığımda hatırlıyor musun şimdi 95 hala da aynı gidiyor vermem lazım yoruldum başladım diyete bakalım Nasıl olacak bu arada teşekkür ederim herkese Allah razı olsun yorucu günler geride kalır inş

Birde evet bazen düşünüyorum geri verdiğim kiloları asla almamam gerek diye, sonra diyorum bu beslenme şekliyle devam ederım sürekli,problem yok, arada bunuda düşünüyorum, sen geri almassın diyosan kesin almam gerçi :KK25:
:)
benim 60 sinir kilom daha görmedim de gördüğüm an tam eksikisz karataya devam . simdi de devam tabi de kacamaklar oluyo .

Ben de salı günü tartıldıgımda 58 idi fakat kac gündür eşimin akrabalarındayım yemeklere müdahale edemiyorum dahası etmeye calıstım fakat bir süredir bas agrısı bazen dönmesi ve mide bulantısı ile eşim bunun sebebini yemede buldu. Tek yapabildiğim yemeklerin porsiyonunu azalttırmak Evime dönüp düzenime kavuşmak istiyorum inşallah kilo almadan dönerim

Slm hanımlar bende Karatay diyeti yapmak istiyorum biraz araştırdım. Menülerimi sizlerle paylaşarak ve sizlerden destek alarak yarın başlamak istiyorum boyum 1,68 kilom 86

Back