Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kimse bu gruba uğramıyor heralde
valla canim ben bakiyorum arada ama burayu canlandiracak olan dieti uygulayanlar.

ne yazik ki kacamak yapa yapa kilo vermediler arkadaslar siz yapin yazin illa ki gelenler olur.

Kimse bu gruba uğramıyor heralde

merhabalar bende karatay diyeti ile 12 kg verdim.
2 yıldır kilomu koruyordum 61-62 civarıydım ancak son zamanlarda ipin ucu kaçtı bugün itibariyle 64.5 kg geldim.bugün tekrar başladım. gruptaki arkadaşlar face den takip ediyorlar. o yüzden buraya yazan çok kimse yok. hedefim 4 kg vermek. inşallah herkes istediği kiloya gelir

Ben seni 58 diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorum demekki Olsun senin 60 normal demekki fazla olsaydı sen verirdin zaten
yooo 60 degilim
eger ki 60 gorursem hemen tamamen kacamaksiz . karataya baslarim dedim :)
58im . :) :) :)

Bugün kü menüm:
Kahvaltı 10.30
2 yumurta ve peynirle yapılmış omlet
9 adet zeytin
2 ceviz
1 adet domates
Saat 13.30 da 1 kase yoğurt
Saat 16.00 da akşam yemeği:
1 tabak dolusu etli taze fasulye
1 kase yoğurt
Saat 22.00 civarında 1 avuç kaju
1,5 lt su

Yazmak motive ediyor buraya ama ben iki haftadır evimden uzağım daha bir hafta var evime dönmeme. Oğluma bakmaktan bazen ne yediğimi anlamıyorum baska Zamanda buradakilerde yemek olarak pek Karatay tarzı değil börekler tatlılar pilavlar... Elimden geldiği kadar yememeye yersem de az yemeye çalışıyorum ama doğru düzgün yiyememek aç bırakıyor o zamanda az birşey ekmek yiyorum malesef

canim arada neden yogurt var? leptini engellemissin .
ayni zamanda 10da kuruyemis de olmamis

_Saliha_ meraba cnm ya sana bisey danışmak istiyorum çünkü hem bilgilisin hemde sen de emzirirken yapmışsın...
Ben emziriyorum bebeğim 2 aylık daha ne zamn karatay başlasam sütüm azalıyor sanki oysa sabah dereotlu yoğurt bile yiyorum. Ama ne zamn salsam doğru düzgün yemek bile yemesem abur cubur vs gün geçse sütüm gayet iyi anlamadım oysa ki karatay da daha çok yiyorum ve sağlıklı da... sen emzirirken nasıl yaptın vs işte ya ?

ben bebegim 2aylikken basladim .
kahvaktimi eksikisz hatta fazla fazla yaptim o zaman kisti brokoli de yedim havuc da vardi sofrada. arada da 5 saat gectiktwn sonra ara ogun yaptim. findik fistuj ayran maden suyu vs ile. sonra 2-3saat sonra aksam yemegi yedim ve daha da yemedim .

sabahlari bazenleri mevsim meyvesi ekledim. yaa sanitim abur cubur cok su iciriyo belki ondandir. :/ ama bebegimun kilosu normal ve saglikli hamd olsun .

Biliyorum canım yoğurt yememem gerekti ama çok açlık hissettim sonrasında açlıktan gözüm dönmesin diye yedim vücut alışsın biraz daha düzenli olacak inşallah
hmm . tamam canim iyi yapmissin . çok acikinca da kilo verilmiyor ya . kahvaltini saglam yap. yumurtalarin vs. karataya uygun pismis olsun. ne kadar dedigi gibo yaparsak o kadar tokluk olur.

Yok tatlım ya ben diyette daha fazla su içiyorum ki... başka önerin var mi peki? Sabah ve akşam örnek menü verebilir misin cidden karatay ile zayıflamak istiyorum... zamanın da esim de bende zayıfladık karatay ile ama şimdi emzirdigim için sıkıntı?

Kızlar merhaba :) beni de aranıza alııın! :)
Pazar günü başladım bugün 4.günüm. 69.9'la başladım 1.63 boyundayım. Ben daha önce de Karatay uygulamıştım ama bir hafta sürmüştü malesef o süre zarfında da 2.6 kg vermiştim
Sadece 2 öğün yapıyorum aralarda da hiçbir şey yemiyorum leptin hormonu bozulmasın diye. Size bir şey sormak istiyorum, türk kahvesi leptini bozar mıı??
Bol bol yazın birbirimize destek olalım kızlar yoksa her seferinde sil baştan yemeklere saldırıyoruz

sekersiz turk kahvesi leptini bozmaz.

Başlangıç kilo:62.5
6 hazirandaki kilom(en son paylaşım): 59.4
Şimdiki kilo:57.4

Cok şükür kilo almamışım evden uzak kaldığım Zaman'da ama baya dikkat etmiştim. Bir de ne kadar Karataya uyamasam da ( gittiğim yerde misafirdim karışmamadım) mümkün olduğunca yasaklara yaklaşmadım yada cok az yedim. İlk hedefim 54 idi inşallah sonra 50:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…