• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

düğünumuz vardi bitti
acikcasi benim yazasim gelmiyor
yazıyorum yaziyorum anca kaçamak yaptık vs.
kac kere yazdik kacamak olursa en ufak karatyla kilo veremezsiniz diye.

ayni şeyleri yazmaktan yoruldum .:( cunku karsida makes bulmuyor. :(

Başlangıç:56.500
Güncel:56.800

Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yer fıstıklı
Öğle: Kumpir Ayran
Akşam: 1 kase yoğurt

Su 3 litre
1 maden suyu

1 saat hamile yogası
3 km yürüyüş

düğünumuz vardi bitti

ayni şeyleri yazmaktan yoruldum .:KK43: cunku karsida makes bulmuyor. :KK43:

Ama kaçamaksızlar da var.:halay:
Hem de bebeğimin gelişimi iyi, şişkinlik ve ağrı şikayetim yok.:hasta:
:anne::anne::anne:

Ben de sifira yakın kacamaksiz bir haftayı geride biraktim.
Başlangıç tarihim:06.03
Başlangıç:70.5
Iki hafta grcen haftaki kilom:62.0
Bu hafta:61.7
Hedef:55
Benimde bu haftalarda çok yavaş gidiyor hatta gecen haftalarda yine kilo vermem durmuştu ama birakmiyorum.elimden geldiğince kurallara uyuyorum.kolay bir iş değil ama yilmak yok.hedefe ulaşana kadar devam inşallah.

düğünumuz vardi bitti

abla haklısın vallahi kendimden başlayarak çok hak veriyorum arada bekleriz abla artık kendi mize kendimize yapmaya çalışırız :)artıj ne kadar yapıyorsak düğün olmuş allah mutlu mesut etsin abla arada özelde sorularımı sorarbilir miyim

Sabah Klasik karatay kahvaltısı 2 tane kayisi
Öğle 1 kase yoğurt 1 ayran
Aksam 1 tabak kabak yemeği 5 ceviz
2 tane armut ceviz büyüklüğünde olanlardan ve tam organik

Su 4 lt 2 maden suyu

Yürüyüş 5 km

Slm kizlar bildirim yapamadim cunku 3gunfur hastanelerde sabahliyorum benim kucuk oglan cok hastaydi inanin tartilmak aklima bile gelmedi kacamak falan yapmadim dogru durust bisey bile yemedim duzgun uyku uyumadigim icin sisim elim ayagim 5aylik kuzum igneler vuruluyo allah onu bana tekrar bagisladi allah kimseyi evladiyla sinamasin cok sukur bugun iyi ben artik pazartesi bildirim yaparim zaten ramazan geldi onsallah hayirli ramazanlarimiz olur allaha emanet olun....

Slm kizlar bildirim yapamadim cunku 3gunfur hastanelerde sabahliyorum benim kucuk oglan cok hastaydi inanin tartilmak aklima bile gelmedi kacamak falan yapmadim dogru durust bisey bile yemedim duzgun uyku uyumadigim icin sisim elim ayagim 5aylik kuzum igneler vuruluyo allah onu bana tekrar bagisladi allah kimseyi evladiyla sinamasin cok sukur bugun iyi ben artik pazartesi bildirim yaparim zaten ramazan geldi onsallah hayirli ramazanlarimiz olur allaha emanet olun....
Çok geçmiş olsun arzu benim kızda düştü bugün şükür birşey olmadı ama çok korktum Cidde'n bu arada evime geldim bugün 40 gün sonra evimde yim kızlar 95 kilo ile çıktım evden giriş de 95 oldu hayırlısı bakalım inş başlıyorum bende artık tekrar

düğünumuz vardi bitti

Hayırlı olsun düğün Can'ım sen olmaz isen daha çok hata yapılır yaz lütfen ben çok destek aldım senden devam da etmek istiyorum

Sabah: Simitli kahvaltı (okulun etkinliği vardı diyet mi yapıyorsun hamilesin lafını duymak istemediğim için yedim.)
Öğlen:1 kase doğal yoğurt
Ara:10 tane ekşi erik
Akşam:Kabak yemeği 5 tane ceviz
Kan hapının etkili olması için 1 portakal.

Sabah: Simitli kahvaltı (okulun etkinliği vardı diyet mi yapıyorsun hamilesin lafını duymak istemediğim için yedim.)
Öğlen:1 kase doğal yoğurt
Ara:10 tane ekşi erik
Akşam:Kabak yemeği 5 tane ceviz
Kan hapının etkili olması için 1 portakal.[/QUOTE maşallah ya tebrik ederim hamile olarak çok azimlisin

Tabiki de katılabilirsin grup çok cansız ama bırakmayalım canlansın
Tskler bugun basladim aradaki zamani kac saat birkiyorsunuz 4 mu 5 mi ve arada sutlu.kahve falan.yasak sanirim daha tam arastiramadim vaktim.olmadi kisa bilgi verseniz sevinirim evde eksiklerim var yarin tamamliyacam ins tskler herkeze basarilar tarti gununuz nezaman bide onu yazarsaniz sevinirim pazartesiydi sanirim.ama.emin olmak.istedim

Tskler bugun basladim aradaki zamani kac saat birkiyorsunuz 4 mu 5 mi ve arada sutlu.kahve falan.yasak sanirim daha tam arastiramadim vaktim.olmadi kisa bilgi verseniz sevinirim evde eksiklerim var yarin tamamliyacam ins tskler herkeze basarilar tarti gununuz nezaman bide onu yazarsaniz sevinirim pazartesiydi sanirim.ama.emin olmak.istedim
Aradaki Zaman dilimi 5 saat olursa 1 saat leptin hormonu çaluşmış olur bu arada su şekersiz çay bitki çayları sade kahve serbest içebilirsin bu 5 saatlik arada acıkma hissedersen ayran içebilirsin tartı günleri pazartesi evet sorularını sorabilirsin

Slm.karatayda tatli istediginizde ne yiyorsunuz ozellikle ozel gununuzde seker tavan yapiyor..

Slm.karatayda tatli istediginizde ne yiyorsunuz ozellikle ozel gununuzde seker tavan yapiyor..
Yeme saatleri içinde sabahları muz kakolu süt tarçınlı süt gün kurusu kayısı içine ceviz kaymak bunlar yetiyor

Sabah Klasik karatay kahvaltısı
Öğle 1 kase yoğurt 1 tabak kiraz kendi ağacımız dan
Aksam 1 ızgara çipura 1.5 kibrit kutusu tahin helvası

4 lt su belki fazlası da vardır. 1 litresi limonlu
1 maden suyu

Spor 5 km tempolu yürüyüş

Grup baya durgunlaşmış. Ben de evime döndüm fakat sehir dısına cıkmak yemek alıskanlığını baya etkiliyor. Şimdi kaldığım yerden devam etmeye calısıyorum fakat bizim yaramaz gece uyumayınca sürekli uykulu ve yorgun dolasırken kendimi sürekli ac hissediyorum. Şimdilik kendime 3 gibi ara öğün kıydum ceviz yiyorum. Ama uyku gercekten kilo verebilmek içim önemliymiş

Sabah klasik karatay kahvaltısı + elim kadar pişi

Aksam 3 dilim karpuz üçgen minik dilim
10 tane erik 6-7 kiraz çok sıcak olduğundan canım yemek istemedi.

İçecek 3.5 lt su 1 ayran. Suyun içinde 1 limon vardı dilimlenmiş.

Yuruyus 5.5 km

Back