- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düğünumuz vardi bitti
acikcasi benim yazasim gelmiyor
yazıyorum yaziyorum anca kaçamak yaptık vs.
kac kere yazdik kacamak olursa en ufak karatyla kilo veremezsiniz diye.
ayni şeyleri yazmaktan yoruldum . cunku karsida makes bulmuyor.
abla haklısın vallahi kendimden başlayarak çok hak veriyorum arada bekleriz abla artık kendi mize kendimize yapmaya çalışırız :)artıj ne kadar yapıyorsak düğün olmuş allah mutlu mesut etsin abla arada özelde sorularımı sorarbilir miyimdüğünumuz vardi bitti
Çok geçmiş olsun arzu benim kızda düştü bugün şükür birşey olmadı ama çok korktum Cidde'n bu arada evime geldim bugün 40 gün sonra evimde yim kızlar 95 kilo ile çıktım evden giriş de 95 oldu hayırlısı bakalım inş başlıyorum bende artık tekrarSlm kizlar bildirim yapamadim cunku 3gunfur hastanelerde sabahliyorum benim kucuk oglan cok hastaydi inanin tartilmak aklima bile gelmedi kacamak falan yapmadim dogru durust bisey bile yemedim duzgun uyku uyumadigim icin sisim elim ayagim 5aylik kuzum igneler vuruluyo allah onu bana tekrar bagisladi allah kimseyi evladiyla sinamasin cok sukur bugun iyi ben artik pazartesi bildirim yaparim zaten ramazan geldi onsallah hayirli ramazanlarimiz olur allaha emanet olun....
Hayırlı olsun düğün Can'ım sen olmaz isen daha çok hata yapılır yaz lütfen ben çok destek aldım senden devam da etmek istiyorumdüğünumuz vardi bitti
Tabiki de katılabilirsin grup çok cansız ama bırakmayalım canlansınSlm bende katilmak istiyorum mumkunmu acaba :)
Kilom;81
Ilk hedefim;75
Ikinci hedef 70
Boyum;1'67
Yas.37
Sabah: Simitli kahvaltı (okulun etkinliği vardı diyet mi yapıyorsun hamilesin lafını duymak istemediğim için yedim.)
Öğlen:1 kase doğal yoğurt
Ara:10 tane ekşi erik
Akşam:Kabak yemeği 5 tane ceviz
Kan hapının etkili olması için 1 portakal.[/QUOTE maşallah ya tebrik ederim hamile olarak çok azimlisin
Tskler bugun basladim aradaki zamani kac saat birkiyorsunuz 4 mu 5 mi ve arada sutlu.kahve falan.yasak sanirim daha tam arastiramadim vaktim.olmadi kisa bilgi verseniz sevinirim evde eksiklerim var yarin tamamliyacam ins tskler herkeze basarilar tarti gununuz nezaman bide onu yazarsaniz sevinirim pazartesiydi sanirim.ama.emin olmak.istedimTabiki de katılabilirsin grup çok cansız ama bırakmayalım canlansın
Aradaki Zaman dilimi 5 saat olursa 1 saat leptin hormonu çaluşmış olur bu arada su şekersiz çay bitki çayları sade kahve serbest içebilirsin bu 5 saatlik arada acıkma hissedersen ayran içebilirsin tartı günleri pazartesi evet sorularını sorabilirsinTskler bugun basladim aradaki zamani kac saat birkiyorsunuz 4 mu 5 mi ve arada sutlu.kahve falan.yasak sanirim daha tam arastiramadim vaktim.olmadi kisa bilgi verseniz sevinirim evde eksiklerim var yarin tamamliyacam ins tskler herkeze basarilar tarti gununuz nezaman bide onu yazarsaniz sevinirim pazartesiydi sanirim.ama.emin olmak.istedim
Yeme saatleri içinde sabahları muz kakolu süt tarçınlı süt gün kurusu kayısı içine ceviz kaymak bunlar yetiyorSlm.karatayda tatli istediginizde ne yiyorsunuz ozellikle ozel gununuzde seker tavan yapiyor..