Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın kızlar
ben de buradayım.
şu 62 yi bi kaybettim bi daha bulamıyorum.
yarın yol acıkıyoruz. bu 4 gün nasıl idare edeceğim bilmiyorum. sabah 45 dk sporumu yaptım geldmi.

günaydın kızlar
ben de buradayım.
şu 62 yi bi kaybettim bi daha bulamıyorum.
yarın yol acıkıyoruz. bu 4 gün nasıl idare edeceğim bilmiyorum. sabah 45 dk sporumu yaptım geldmi.

Canımmmm sakına pes etmeeeee :)

Bende haftasonu yedim yaaaa full ödem dolmuşum 66,5 tim dün sabah bu sabah tartıldım 65,5 olmusum ayyyy moralim bozuldu vallahi

Bende şimdi sporumu yapmaya başlayacağım.

Canımmmm sakına pes etmeeeee :)

Bende haftasonu yedim yaaaa full ödem dolmuşum 66,5 tim dün sabah bu sabah tartıldım 65,5 olmusum ayyyy moralim bozuldu vallahi

Bende şimdi sporumu yapmaya başlayacağım.
sabah erkenden yola çıkacağız. kahvaltı nasıl olacak bilmiyorum. bir yerde durup kahvaltı etsek o da simit filan olur.
en azından akşamları hafif kapatmaya özen göstereceğim. leptin hiç olmazsa akşam salgılansın bari...

Canım mutlaka omlet domates peynir zeytin olur bence hiç sıkıntı edeceğin bir durum yok

İnşallah canım ben haftasonu çok abarttım çok pişman oldum gerçekten verdiğin kiloları geri almak kadar kötüsü yokmuş.
kesinlike en kötüsü o. bir hafta uğraşıp veriyorum hopp bir günde geri alıyorum. bitmeyen bir kısır döngü

aynen ben 64,0 ı görmüştüm ama gel gelelim ki başa döndüm :'(

daha yeni basladin ya normal hemen geri almak. zaten daha ödem atmistin
yag yakimi 1 haftadan sonra oluyor kolay kolay geri alinmiyor.
.sucuk serbest ama ev yapimi sucuk. ya da kasabin yaptigi sucuk.

markali, market sucugu yasak . islenmis oldugundan.

ama dogal pastirma ve sucuk serbest.

Aynen hemen kilo almışım ama kilo aldıktan sonra tartıldım 66,5 kg ken dün tekrar başladım tam 1 kilo eksik gözüktüm dediğin gibi ödemmiş galiba Salişimmmmm iyi ki varsın yaaaaaaaa

kasaptan almak mantıklı galiba evde yapmaya zamanım yokta benim

Ben memlekete gidince başlayacağım tekrar bu arada Ramazan'da oruç tutacağım Rabbim nasip ederse emzirirken Nasıl yapacağım diyet bilmiyorum

Ben memlekete gidince başlayacağım tekrar bu arada Ramazan'da oruç tutacağım Rabbim nasip ederse emzirirken Nasıl yapacağım diyet bilmiyorum
Bebeğiniz kac aylık? Benimki 6.5 aylık vr hala ek gıdaya geçiş başlangıcındayız cok yemek istemiyor oğlum. Bende oruc tutabilir miyim sütüm azalır mı diye endişe ediyorum

Diyet bozuldu resmen bir kurabiye masalef güvecin pilavla karışık olması üzerine dut suyu ikramı bir cay bardağı yarısı kadar içtim ama olsun. Güveci de sece sece yemeye calistim ama yine de yemiş oldum. Ama günün güzel yanı saf salep buldum dondurma yapabilirim artık

Tam 1 ay sonra mezuniyet im var ve ben hala aynıyımyine iddialı başladım bakalım ne olacak saliha abla yeşil mercimek yaptım içine köy eriştesi 1 avuç koydum bu yalnış mı canan hoca koyabilirsiniz demişti gül ablanın topiğinin başında okudum

Sabah
Sucuklu yumurta
1 avuç içi kadar peynir
Karışık yeşillik-balkonda kendi yetistirdigim- zeytinyağlı nar ekşili
1 ince belli çay bardağı kadar yer fıstığı

Ara bir kase yoğurt kızılcık suyu 10 15 kiraz

Aksam İskender sadece eti ve yoğurt yendi. Biraz da haydar ve salata
Sütlü sade türk kahvesi
1 maden suyu 3 lt su

Bebeğiniz kac aylık? Benimki 6.5 aylık vr hala ek gıdaya geçiş başlangıcındayız cok yemek istemiyor oğlum. Bende oruc tutabilir miyim sütüm azalır mı diye endişe ediyorum
Benim ki de 8 aylık ama tutmak istiyorum deneyeceğim inş süt azalmaz

kizlar ben gecen sene deneme amacli 1gun tuttum ve sonuna kadar oruc tuttum
sutum azaldi mi hic hatırlamıyorum azalsa hatirlardim . 8 aylikti oglusum. . siz bilirsiniz sanirim.dinen sakincasi yok . ama sonra yalniz tutmasi cok zor oluyor.

kizlar ben gecen sene deneme amacli 1gun tuttum ve sonuna kadar oruc tuttum
sutum azaldi mi hic hatırlamıyorum azalsa hatirlardim . 8 aylikti oglusum. . siz bilirsiniz sanirim.dinen sakincasi yok . ama sonra yalniz tutmasi cok zor oluyor.

yalniz tutmak zor olacak orasi gercekten oyle hamile iken de tutamamistim o zaman denemistim ama aksama cok fena olmustum. sutum su an bile fazla degil. sagdigimda bir cay bardagi kadar cikiyor. ek gida hala tam almiyor her gun veriyorum ama bazen ya yemiyor ya da bir iki cay kasigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…