• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba arkadaslar.kendimi çok kötü hissediyorum.suanda 155. 66kgyum. Kendim ruhum yerlerde esimle boşanma eşiğindeyim. Kendime güvenimi yerine getirmem lazım giydiğim herşey paspal gibi. Acil kilovermek istiyorum. Bir ayda 8 kilo gibi karatay mümkün olur mu?

Canıö aslımda pek bır kışon yokta boyun kısa oldugu ıcın vermen gerek emzıren 2tane emzıren annemız var salıhanın dedıgı gıbı mercımek sogan dere otu yogunlukta beslenırse bol bolda sıtun olur
İşte boy kısa olunca Kocaman bir göbek çıkıyor. Almaya da müsait yapım var. Yemek yapmayı seviyorum üzerine ne Zaman sinirlensem yerim. Kendimi tutmayı sağlıklı beslenmeyi de öğrenmem lazım

Merhaba arkadaslar.kendimi çok kötü hissediyorum.suanda 155. 66kgyum. Kendim ruhum yerlerde esimle boşanma eşiğindeyim. Kendime güvenimi yerine getirmem lazım giydiğim herşey paspal gibi. Acil kilovermek istiyorum. Bir ayda 8 kilo gibi karatay mümkün olur mu?
Cok fazla bır kılon olmadıgı ıcın boyle bıseyın pek mumkun oldugunu sanmıuorum odem le bırlıkte 5-6kılo okey ama oda sıfır kacamakla yınede bılmıuorum salıhamda cvp verır bırazdan uzuldum esınle olan sorununa

Kızlar gezmekten yazamıyorum bende eşimle bu yüzden tartışıyorum bıktım düzenim kalmadı kızlar ya kaçamak yok ama saat düzenim yok evimi özledim kızlar hiç bir şey yapamıyorum

canim ben sifir kacamaksiz 1haftada 2kg veriodum . ama emziriyirdum ekstra spor yoktu.

sen de sifir kacamakla sporla beraber verebilirsin 1ayda8kg yapar . hadi 8kg veremedin diyelim haftada1, 5 versen ayda6kg yapar . bu da buyuk bi degisim demek.

★ zaman hizli geçiyor aslinda, tek lazim olan sey irade . . . zamana sabir . . .

Nıye kımse yok kacamakmı uapıyosunuz:kk77:
arzu hanim , arzu hanim :63:

bi kere ben gezmeye gittim aksam gezmesine ama zorla çayla kekimsi bi tatli yiyemedim bile. .

hihhhh hepinize de diom kacamak yapmayin bakk kacamak yaomazsaniz vucud istemeyecek ya o tatlilari, makarnalari tik diye doyacaksinizzz.

★★★tekrar söylemek istiyorum ben cayimin sekerini 2-3kasik atardim, nutella kavonozunu dakikalar icinde bitirirdim.. ayip olmasin diye pastanin yarisini yerdim ki hepsini yersem artik esimden utanirdim.

tamam obez değildim ama fazla kilolu idim ve insülin direncim olusmustu .

ama artik nutelladan 1kasik alsam tikaniyorum. pasta desen bi kac catak kesio beni.

maksat kilo vermek degil kacamaksiz giderseniz hem kilo vermis olup hem de vucudun dengesini yeniden kurmus olacaksiniz . . .:KK19:

Cevap için tsk ederim. Ben şuanda hastanedeyim ve burda kahvaltıda yumurta vermiyorlar. Sadece yogurt, domates, salatalık ve tereyağı oluyor. Ve başka karataya uymayan şeyler. Ekmek yememek için kendime ceviz aldım. Bide yeşil çay içiyorum. Ancak yumurta yerine muz denilmiş onu yesem olur mu ki?

Cevap için tsk ederim. Ben şuanda hastanedeyim ve burda kahvaltıda yumurta vermiyorlar. Sadece yogurt, domates, salatalık ve tereyağı oluyor. Ve başka karataya uymayan şeyler. Ekmek yememek için kendime ceviz aldım. Bide yeşil çay içiyorum. Ancak yumurta yerine muz denilmiş onu yesem olur mu ki?
gecmis olsun . hasta misiniz?

Kızlar günaydın nasıl gidiyor, benim tartım yok mağlum yasak Pazartesi'ye kadar şişlik vardı gecen günler. yok artık ama kilo veriyomuyum merak ediyorum doğrusuu, erken kahvaltı yapıorum uç gün oldu sanırım, haftayı yine bitirdik inşlh kilo vermişizdir En Büyük KK

Psikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.

cok gecmis olsun .
Allah sifa versin. Ben de acaba orada calisanmisiniz diye sormustum ona göre soyleyecektim.

kahvalti olayini cozmek lazim . canim neden vermiyorlar. ?

ceviz almakla iyi etmişsiniz . yesil cay arkadaslari kabiz yaptı bayagi sıkıntı ceken oldu onu da asiriya kacmadan icin . muz olabilir. kurufasulye getirtibilir misjniz . haslanmis yaglanmis limonlu .o da yumurta yerine gecer ya da soguk et.

siz yazin yediklerinizi . mumkun oldugunca yanlışları yemeyin. 5 saat kuralına uyun

Arzu bu hafta kaçıncı kaçamak bu:110: Saliha bile yemiyo zayıf olmasına rağmen bizîm bakmamız bile yasak :bicak:

zaten nasil yapayım nasilll yiyemiom ki . .
ahanda sabah yimirtali cokelecek yaptim pul biberli tereyagli ekmek fazla geliyo . ekmeksiz catallan yedim .

bana inaninn kaçamak yapmayin otomatige bağlayıp kendi kendinize zayiflayacaksiniz .

Psikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.
Canim
Gecmis olsun allah yar ve yardimcin olsun insallah cok zor bisey ayni sey benim annemde yasiyo insallah asarsin enim annem artik kendini birakti iyice coktu bu iste guclu olmak cok
Onemli kendine inanmak bence buraya yazmissan eminimki olur eger hastaneye sana yumurta haslayip getirecek kimsen varsa 2gundr bir kayisi kivaminda haslasa sende hastaneden rica etsen dolabinda saklasan muzda oluyo tabi ama yerli muz olmali
Kızlar günaydın nasıl gidiyor, benim tartım yok mağlum yasak Pazartesi'ye kadar şişlik vardı gecen günler. yok artık ama kilo veriyomuyum merak ediyorum doğrusuu, erken kahvaltı yapıorum uç gün oldu sanırım, haftayı yine bitirdik inşlh kilo vermişizdir En Büyük KK
i sallah veririz
zaten nasil yapayım nasilll yiyemiom ki . .
ahanda sabah yimirtali cokelecek yaptim pul biberli tereyagli ekmek fazla geliyo . ekmeksiz catallan yedim .

bana inaninn kaçamak yapmayin otomatige bağlayıp kendi kendinize zayiflayacaksiniz .
saliha yiyemiyorum gitmiyo dedikce sana gicik oluyotum haberin olsun :))))bende hic boyle etki olmadi istedigim her anda yerim canim istemiyo tatli falan ama tatli verseler kilo almiycaksin deseler yerim affetmem
Arzu bu hafta kaçıncı kaçamak bu:110: Saliha bile yemiyo zayıf olmasına rağmen bizîm bakmamız bile yasak :bicak:
yok kuzum bir kere oldu oda sabah tam uydum oglenine yedim 3pisi kucuk kase patates salatasi daha bisey yok insallah paZartesi eksileri goruruz
ben aksam
Yemeginide one cektim 5te bitti bugunde 5:30 alti olur sanirim

Back