Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte boy kısa olunca Kocaman bir göbek çıkıyor. Almaya da müsait yapım var. Yemek yapmayı seviyorum üzerine ne Zaman sinirlensem yerim. Kendimi tutmayı sağlıklı beslenmeyi de öğrenmem lazımCanıö aslımda pek bır kışon yokta boyun kısa oldugu ıcın vermen gerek emzıren 2tane emzıren annemız var salıhanın dedıgı gıbı mercımek sogan dere otu yogunlukta beslenırse bol bolda sıtun olur
Cok fazla bır kılon olmadıgı ıcın boyle bıseyın pek mumkun oldugunu sanmıuorum odem le bırlıkte 5-6kılo okey ama oda sıfır kacamakla yınede bılmıuorum salıhamda cvp verır bırazdan uzuldum esınle olan sorununaMerhaba arkadaslar.kendimi çok kötü hissediyorum.suanda 155. 66kgyum. Kendim ruhum yerlerde esimle boşanma eşiğindeyim. Kendime güvenimi yerine getirmem lazım giydiğim herşey paspal gibi. Acil kilovermek istiyorum. Bir ayda 8 kilo gibi karatay mümkün olur mu?
Neoldu sanaizniniz ablalar demişim arkadaşlar demek istedim
Merhaba arkadaslar.kendimi çok kötü hissediyorum.suanda 155. 66kgyum. Kendim ruhum yerlerde esimle boşanma eşiğindeyim. Kendime güvenimi yerine getirmem lazım giydiğim herşey paspal gibi. Acil kilovermek istiyorum. Bir ayda 8 kilo gibi karatay mümkün olur mu?
hayırdır ayfer?Neoldu sana
arzu hanim , arzu hanimNıye kımse yok kacamakmı uapıyosunuz
gecmis olsun . hasta misiniz?Cevap için tsk ederim. Ben şuanda hastanedeyim ve burda kahvaltıda yumurta vermiyorlar. Sadece yogurt, domates, salatalık ve tereyağı oluyor. Ve başka karataya uymayan şeyler. Ekmek yememek için kendime ceviz aldım. Bide yeşil çay içiyorum. Ancak yumurta yerine muz denilmiş onu yesem olur mu ki?
Psikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.gecmis olsun . hasta misiniz?
Cevap için tsk ederim. Ben şuanda hastanedeyim ve burda kahvaltıda yumurta vermiyorlar. Sadece yogurt, domates, salatalık ve tereyağı oluyor. Ve başka karataya uymayan şeyler. Ekmek yememek için kendime ceviz aldım. Bide yeşil çay içiyorum. Ancak yumurta yerine muz denilmiş onu yesem olur mu ki?
Psikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.
Arzu bu hafta kaçıncı kaçamak bu Saliha bile yemiyo zayıf olmasına rağmen bizîm bakmamız bile yasak
CanimPsikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.
i sallah veririzKızlar günaydın nasıl gidiyor, benim tartım yok mağlum yasak Pazartesi'ye kadar şişlik vardı gecen günler. yok artık ama kilo veriyomuyum merak ediyorum doğrusuu, erken kahvaltı yapıorum uç gün oldu sanırım, haftayı yine bitirdik inşlh kilo vermişizdir
saliha yiyemiyorum gitmiyo dedikce sana gicik oluyotum haberin olsun :))))bende hic boyle etki olmadi istedigim her anda yerim canim istemiyo tatli falan ama tatli verseler kilo almiycaksin deseler yerim affetmemzaten nasil yapayım nasilll yiyemiom ki . .
ahanda sabah yimirtali cokelecek yaptim pul biberli tereyagli ekmek fazla geliyo . ekmeksiz catallan yedim .
bana inaninn kaçamak yapmayin otomatige bağlayıp kendi kendinize zayiflayacaksiniz .
yok kuzum bir kere oldu oda sabah tam uydum oglenine yedim 3pisi kucuk kase patates salatasi daha bisey yok insallah paZartesi eksileri goruruzArzu bu hafta kaçıncı kaçamak bu Saliha bile yemiyo zayıf olmasına rağmen bizîm bakmamız bile yasak
ben aksamKızlar günaydın nasıl gidiyor, benim tartım yok mağlum yasak Pazartesi'ye kadar şişlik vardı gecen günler. yok artık ama kilo veriyomuyum merak ediyorum doğrusuu, erken kahvaltı yapıorum uç gün oldu sanırım, haftayı yine bitirdik inşlh kilo vermişizdir