Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugun 6:35de aksam yemegim bitti suan yeni yemis gibiyim omadar rahatim yemegim kuru fasulye ve cacik bugun guzel su ictim ama hareket sart insallah yuruyus yapmak istiyorum bira yarin biraz disari ciksam dolassam

Tamamdir canim.Sagolasin.
Bir de sey soracagim.Kofteyi ekmeksiz nasil yaptiginizi.Dagilmamasi icin.
kofte yapmak icin hangi malzemeleri kullaniyorsan ayni sekilde yoguruyoruz. ekmek koymadan tabi. sogani da koymuyoruz. kiyma da yagli olmali. iyice yogurup bi kaba koyup strec filmleyip 1aksam buzdolabında bekletiyoruz. yaoacagimiz zaman soganini ekleyip sekil verip firinliyoruz.
aksamsan yogurup dolaba koyunca ertesi aksam için guzel tutuyo.

Tesekkur ederim.Boyle bir deneyeyim.

Hu hu nerdesiniz menümü yazayım
Sabah 11:30
Kabaklı yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1bardak çay
1 kahve
Kabak çekirdeği ve ceviz
Yarım elma
Akşam 18:30
Yeşil mercimek çorbası
Patlıcan yemeği
Domates salatalık
Yeşil soğan 1 kase yoğurt

menün cok güzel .
bol leptinler. ... :)

İyi aksamlar bugunki munum bulgurlu pirasa yemegi yaninda bol salata bu arada biraz porsuyonumu azalttim cok fazla yedigimi dusunuyorum diydugum andan birakmiyorum bugun bir tabak yedim ve biraktim 3litre su ictim helede icerim diye tahmin ediuorum yarim saatte disari ciktim markete gittim biraCik yolu uzattim yuruyus olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…