Aynen rahat dur leptin calissin su ic:)Öyle çok açlık yok kızlar su içeyim acıkır isem ayran içeyim ya da kahve
Canim simdi kitapdan baktim kuru bakla var ama yas yok sen yinede cok yeme kuru baklanin indeksi 79 barbunya ye onum yerine yani arada bir ye
İcine kisirlik bikgur katabilirsin yada 1tane yumurta cak o tutardiye dusunuyorimTamamdir canim.Sagolasin.
Bir de sey soracagim.Kofteyi ekmeksiz nasil yaptiginizi.Dagilmamasi icin.
kofte yapmak icin hangi malzemeleri kullaniyorsan ayni sekilde yoguruyoruz. ekmek koymadan tabi. sogani da koymuyoruz. kiyma da yagli olmali. iyice yogurup bi kaba koyup strec filmleyip 1aksam buzdolabında bekletiyoruz. yaoacagimiz zaman soganini ekleyip sekil verip firinliyoruz.Tamamdir canim.Sagolasin.
Bir de sey soracagim.Kofteyi ekmeksiz nasil yaptiginizi.Dagilmamasi icin.
arzu youtube da guzel videolar var. kol icin sirtnicin . yeri sen sec yaz homework .Kizlar bana evde yapabilecegim etkili bir spor tavsiye edin bana kalori yaktiraak
Kizlar bana evde yapabilecegim etkili bir spor tavsiye edin bana kalori yaktiraak
kofte yapmak icin hangi malzemeleri kullaniyorsan ayni sekilde yoguruyoruz. ekmek koymadan tabi. sogani da koymuyoruz. kiyma da yagli olmali. iyice yogurup bi kaba koyup strec filmleyip 1aksam buzdolabında bekletiyoruz. yaoacagimiz zaman soganini ekleyip sekil verip firinliyoruz.
aksamsan yogurup dolaba koyunca ertesi aksam için guzel tutuyo.
İnternetten leslie ile 3 mil evde yapıyorsun Can'ım bunu ve etkiliKizlar bana evde yapabilecegim etkili bir spor tavsiye edin bana kalori yaktiraak
Facebook da bir kadın 135 den 69 a inmiş spor da genelde Leslie devam et olurBakalim spor yapamasam bile en azidan 500gramm bari gitsin evde hareket cok ama vucut bu tempoya aliskin
menün cok güzel .Hu hu nerdesiniz menümü yazayım
Sabah 11:30
Kabaklı yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
1bardak çay
1 kahve
Kabak çekirdeği ve ceviz
Yarım elma
Akşam 18:30
Yeşil mercimek çorbası
Patlıcan yemeği
Domates salatalık
Yeşil soğan 1 kase yoğurt
İnşallah hayırlıca zayıflarım hep birlikte kızlarmenün cok güzel .
bol leptinler. ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?