Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menümü yazayım sabah 11:30
Menemen
Salatalık
Domates
Yeşillik
Zeytin
Peynir
1 bardak çay
1 bardak sütlü kahve
Ceviz ve gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1.5 tabak kuru fasülye
1 küçük kase yoğurt
Bol salata

arzucuk25 ???

oyle okuduysan glisemk indeks disukse yenilir . ben pek baklayi bilmiyorum.yemegi nasil olur felan .

Taze ic bakla biraz ege yoresi yemegidir.Hani fava mezesi var ya bakladan yapilan.Onun taze hali.Zeytinyagli taze sogan,dereotu,bakla ve icine enginar da konuyor.Guzel ve hafif bir yemektir :)

ayfer ben saracoglundan duymustum .leptini salgilatan diye söylüyordu sanirim o kur. bence kahvaltida icebilirsin.

Tarhana sadece ayda bir keremibende annemden sipariş verdim ev yapımı bu hafta geliyor sadece ayda bir mi içicez yani

Canim simdi kitapdan baktim kuru bakla var ama yas yok sen yinede cok yeme kuru baklanin indeksi 79 barbunya ye onum yerine yani arada bir ye
Can'ım ya şimdi ben 5 saati doldurdum küçük hanım uyumuyor ne yapacağım kıtlık sinyali olur mu ya birşey yemek istemiyorum ama

Ahaga ikimizde ayni sirduk
Eger acikmadinsa bolca su ic her aclik aclik degildir diyo canan karatay bazen o aclik susuzlukta olabilirmis su ic bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…