• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Teşekkürler kızlar
Yoğurt yedim.
Biz akşam yemeğini saat 18:00 gibi yıyoruz. Sonra da sadece kahve içiyorum leptin ne Zaman başlayıp ne Zaman biter acaba
Can'ım yemek yedikten sonra 2 saat insülin daha sonraki 2 saat de de glukagon hormonu salgılanır sonra leptin salgılanır mide be bağırsak boş olmadığında sen kendini aç hissetmediğinde yağlar erimeye başlar

Can'ım yemek yedikten sonra 2 saat insülin daha sonraki 2 saat de de glukagon hormonu salgılanır sonra leptin salgılanır mide be bağırsak boş olmadığında sen kendini aç hissetmediğinde yağlar erimeye başlar
Çok teşekkür ederim canım

ya iste bence sorun kesinlikle burda.
degil mi arzucuk25 arzucuk25 .

gul abla uyandiktan hemen sonra kahvalti yapin. yarim saate sofraya oturun demisti.

filtre kahve su yemek degil ki:KK43: acikiyorsun. :KK43: sabah kahvaltini muhakak yap. az daha erken kalk. yok kalkamiyorsan en azindan bisiler ye . ama kahvaltini yapman lazim . boyle olmaz ki:KK43:
Evet senin hata burda 10kalkip 1re kadar o migde nasil calisacak gul anla kahvaltiyi hazirlarken agziniza atmaya baslayin diyo depo olmasin diye sen kahvaltiyi depoluyosun aksam yemeginde calisan hormon ancak 100grama kadar seni idare etmis

Ay hemen menümü yazayım
Sabah: yumurta dışında Karatay kahvaltısı ve bir kivi
Öğlen tek porsiyon şiş köfte salata
17:00 de bi kase yoğurt
18:00 de bi kase çorba, taze fasülye, salata
Az sonra kahve içerim
40 dk spor yaptım bugün

Arkadaslar taze ic bakla glisemik indeks i dusuk kuru baklanin fazla diye okudum.Malum tak vakti yiyebiliyor muyuz taze ic bakla?Fikri olan var mi?

Menüm
Sabah 1 de mahlesef hasta gibiydim çok geç uyandım :2 yumurta
Salatalık doamates biber
Bir çay bardağı ceviz

Akşam 5 te çok açıktım ben de 30 dk daha bekledim sonra dünden kalan sebze yemeğim vardı onu yedim yanına da kocaman bir tabak salata ve soda

Diyette 2 günüm kaçamak yok :)

Menüm
Sabah 1 de mahlesef hasta gibiydim çok geç uyandım :2 yumurta
Salatalık doamates biber
Bir çay bardağı ceviz

Akşam 5 te çok açıktım ben de 30 dk daha bekledim sonra dünden kalan sebze yemeğim vardı onu yedim yanına da kocaman bir tabak salata ve soda

Diyette 2 günüm kaçamak yok :)
haftaya mi bildirim yapacaksin?

Arkadaslar taze ic bakla glisemik indeks i dusuk kuru baklanin fazla diye okudum.Malum tak vakti yiyebiliyor muyuz taze ic bakla?Fikri olan var mi?
arzucuk25 arzucuk25 ???

oyle okuduysan glisemk indeks disukse yenilir . ben pek baklayi bilmiyorum.yemegi nasil olur felan .:oops:

Bu akşam yemeği azcık öne çektim 6.30 da yaptım, yarında kahvaltıyı erken yapıcam ama bu durumda beni düşündüren sey Sabah 9 kahvaltı ok akşam 6 ya kadar acıkırsam ayran iç arada onada ok leptin bozuluyo ama nasıl yapcaz saliha sen hangi saatlerde yiyodun yemeğini o_O Bunu merak ettim

Tilya kürü diye bir kür ibrahim saraçoğlu nun kürü altın otu kuş burnu ve ıhlamurdan kaynatılıp içiliyor yap metobolizmasını hozlandırıp yağ yakıyor diyor çok tavsiye ediyor uygulayım mı sizce ?karatay a bir yan etkisi olurmu

Saliha abla 79.500 çıktım bu sabah ta baktım haftaya bildirim yapıcam ...arzu yani yarım saat dayanmadı diye leptin çalışmadımı
Canim leptin her halukarda caliyo ama sen cok acikinca kitlik sinyali gidiyo ozaman depolar yani kilo veremez kilo alirsin bence sen 1.ci sayfayi tekrar oku karatayin cok ince ciZgisi var acikmayam kisi kilon verir acikip bekleyen kisi depolar kilo alir

Back