Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar bilmediğim için soruyorum şeker orucu karatayın söylediği bir şey mi? Ve o söylediyse 40 gün gibi bi süre verdi mi merak ediyorum?

Bu arada hala kabızım.. eczaneden ilaç almıştım şurup, eczacı 1 kaşık iç çok kabızlık çekiyosan 2 dedi, ben 6 kaşık içtim hala tık yok. Karatay bi bana yaramadı.. yine de vazgeçmiyorum ve 1 haftadır aynı kilodayım. Ben yanmayayım da kimler yansın.

Neyse şeker orucu diyoduk?

yaa canim acikcasi ben karatayin agzindan duymadim benim duyamamis olmam soylemedigi anlamina gelmez tabi :)

ama tam olarak 21gun karatay yapanin.insulin direnci kirilir diye cok duydum.

kabizligina gelince . ben olsam doktora giderim . benve normal degil. Allah korusun hemoroid olursun .

diyorum ya ben de olmadi.hic. yani bunyeye gore degisiyor mu acaba???

Haklısın canım böyle olmıycak doktora gidicem, gerçi korkuyorum.

Ben de duymadım ama şimdi herkes bi şeker orucunda 40 gün. Yani o sabah yediğimiz meyve var ya onu kaldırıyolar gerçi karatay da meyve yemeyin diyo canımı sıkıyo :)))
Merak ettim

Saliha abla ben şimdi kahvaltı yaptım
3 ceviz az
Peynir domates salatalık
2 biber
Ama yarın tabak et sote yedim .....et sote yemem yalnış bir şey mi dana kuşbaşı lı idi et

Acı biber turşusu te kabız için

Aldiginiz surup serbet gibi mi? Bende de vardi problem ferci bende anal fissur var da aldim o ilaci.Kullanmadim.Ici seker dolu.Magnezi calcine deneseniz?

Hayırlı Kandiller hepinize, bir şey soracaktım hanımlar; çiğ kaju yemekte bir sakınca var mı? Kavrulmamış kuruyemişler serbest biliyorum ama yine de her şeyi doğru yapmak istiyorum, ona göre yiyeceğim
kaju da fistik yenebilir tabi .
ama canan hoca badem de olsa amerikanim.degil türkiyenin bademini yiyin der . yerli mali tavsiye eder. kaju sa hindistanin . :)

ama sakinca olacagini sanmiyorum .

ne yapsin kadin .
canli yayinda anlatiyo anlatiyo kadin cikmis ben günlük 2kg üzüm yerim diyi nispet yapar gibi. Aslında ideal kiloda olana hic yemeyin demiyo . bizim kulturumuz aksam yemek cay cerez en son.22:00 gibi tabaklar dolusu kavun karpuz elma portakal

Super bir anlatim olmus

Saliha arzu bende bi anormallik var herseye tam uyuyorum ne oluyo anlamadım spor yapıyorum suyumu içiyorum ılk haftalar tıkır tıkır gıden kılolara ne oldu takıldım kaldım moralim cok bozuk ıyıce kafayı bozdum herseyi inceliyorum yediğim napcamı şaşırdım ılk defa gecen hafta kılo veremedım ve hala devam ediyo bu pazar günü regl olcam alakası yok daha 4 5 gün var kahvaltıyı öne çektim yok biyerde hata yapıyorum ama bulamıyorum kitabı tekrar inceledim acaba kaçamak yapsam şaşırtsam mı vücudu napıcamı şaşırdım yada normalmi belki direnç gosteriyo birden düşecekmi offf kafamda deli sorular

Ilk haftalarda Bi akşam sadece haşlama kabak yemiştim birden 600 gr gitmişti bide sadece 1 kese mercimek çorba içmistım ogunde 600 gr gitmişti, acaba kırmak için bunumu yapsam, bide bi gün kaçamak yapmıştım. ertesi gün 700 gr alıp sonrasında yine birden hızlanmıştı kilo vermem, bu ara tam uyuyorum diyete vücut alıştı tepki vermiyomu acaba, böyle gıderse Pazartesi günü bildirimde ben yine aynı olucam

ben biliyorum .

cunkuuuu, zaman lazim bu bir . :) sabirsizlik yapiyorsun daha 2gundur kahvalti saatini erkene aldin . bi hafta 10gun geçsin.

2.her gun tartiliyirsun bu yuzden vucudun stres oluyo ve bobrek ustu bezi de devriyr girdi . su tutuyo . .

papatya sakin olup devam et. lutfen pazartesiye ladar tartilma . soz ver bize .

Merhaba kizlar
Senelerdir diyet yapiyor tekrar tekrar aliyorum artik kalici cozum bulmak istiyorum karatay cok aklima yatiyor yalnız ben sabah cok erken kalkiyorum saat 5 gibi
2 ogun cok zor olur ve kilomda cok 160 nasil yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkur ederim simdiden

hayir Hayır tartilma sadece uy. ve stres yapma . sadece dieti dusunme papatya normal hayatina devam et. diet alttan gizli gizli gitsin. 1.siraya koyma . vucud alismadi vucudun senin stresinden korktu . . bilerek soyluyorum ezbere konusmuyorum

hosgeldiniz , sefa getirdiniz...
5 de kalkan biri zaten 2 öğün yapamaz. . siz 3 ogun yapacaksiniz.

1.sayfayi okuyup ne yasak ne serbest öğrenip hemen ilk ogunle baslayin.

karatayla63 kilo vermislar bile var. irade ile beyine reset atmakla bu is olur. basarilar.

Zaten gereksiz bi şişlik var sabah kendi kendime bu ne böyle dedim haklısın saliha tartıyı kaldırıyorum hemen söz tartılmıcam pazartesi ye kadar

Saliha suan tek düşündüğüm sey su iç spor yap bugun ne yedin ne verdin iyice kafayı bozdum, sürekli aklımda, dışarı çıkmak istemiyorum, spor saatim gecer akşama yemek yapıcam yani öyle kafam hep burda, dediğin gibi stres yaptım sanırım, bunun kilomu etkiliceni hiç düşünmemiştim sen söyleyince farkettim

Bende öyle olduğumda gram gitmiyor düşünme tartıma pazartesi sadece tartıl sonra diğer hafta yı bekle

Bende öyle olduğumda gram gitmiyor düşünme tartıma pazartesi sadece tartıl sonra diğer hafta yı bekle
Tamam kızlar saolun, tartıyı kaldırdım ortadan, düşünmücem artık biraz peşini bırakıyorum bu işin normal akışında gitsin, ben bu sizin baktığınız açıdan hiç bakmamıştım hep şaşırtıyosunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…