• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tamam kızlar saolun, tartıyı kaldırdım ortadan, düşünmücem artık biraz peşini bırakıyorum bu işin normal akışında gitsin, ben bu sizin baktığınız açıdan hiç bakmamıştım hep şaşırtıyosunuz beni:KK19:

:) :KK68:

bi kac gundur yazdiklarina bak sen de hemen görürsün papatya. :):KK8:

Evet sürekli bi memnuniyetsizlik şikayet hali, saçma sorular ben farkındayım kendimin takıntı yaptım o_O Ama kilo veremememin stres takıntı olcanı düşünememiştim, :KK19:
sacma soru goremedim ben kendine haksızlık yapma .
Sadece stres yaptin :) o da olur o kadar :) :KK19:

hayir Hayır tartilma sadece uy. ve stres yapma . sadece dieti dusunme papatya normal hayatina devam et. diet alttan gizli gizli gitsin. 1.siraya koyma . vucud alismadi vucudun senin stresinden korktu . . :KK43: bilerek soyluyorum ezbere konusmuyorum :KK43:

hosgeldiniz , sefa getirdiniz...
5 de kalkan biri zaten 2 öğün yapamaz. . siz 3 ogun yapacaksiniz.

1.sayfayi okuyup ne yasak ne serbest öğrenip hemen ilk ogunle baslayin.

karatayla63 kilo vermislar bile var. irade ile beyine reset atmakla bu is olur. basarilar.
Cok tesekkeur ederim okudim ilk sayfayi biraz sizin yazdıklarınızıda okudum bayada anladım yapmam gerkenleri
Beni yolum cok uzun yalnıs bir baslangıç yapmamak için soruyorum kusura bakmayın
Depolama yazmissiniz bunun olmamasi icin neye dikkat etmem gerekir
Gece bazen ben yogurt kuru yapiyordum bunu gine yapmak istiyorum o bir sorun olurmu
Bide insaniz hepimizin kacamak yaptigi zamanlar oluyor ozaman hen geri aliyormusunuz ben kararliyim bu sefer olmaz insallah ama
Ayyy nekadar cok sordum ne olur kusura bakmayın

Cok tesekkeur ederim okudim ilk sayfayi biraz sizin yazdıklarınızıda okudum bayada anladım yapmam gerkenleri
Beni yolum cok uzun yalnıs bir baslangıç yapmamak için soruyorum kusura bakmayın
Depolama yazmissiniz bunun olmamasi icin neye dikkat etmem gerekir
Gece bazen ben yogurt kuru yapiyordum bunu gine yapmak istiyorum o bir sorun olurmu
Bide insaniz hepimizin kacamak yaptigi zamanlar oluyor ozaman hen geri aliyormusunuz ben kararliyim bu sefer olmaz insallah ama
Ayyy nekadar cok sordum ne olur kusura bakmayın
yogurt kurunu yapmayin bence . gece yiyip mi yatiliyordu o kurde? aksam yemegi ile birlikte yapacaksaniz olur .

eger ac ac beklersek . kilo vermek yerine ilk yedigimiz ogunu depolariz.yag yakan leptin hormonunu ters calistiririz. . .karatayda 5 saat mide ve bagirsak dolu olarak bekliyoruz eger sirf 5 saat dolsun diye beklersek yanlış olur.

kacamak yaparsak insulin direncini kirma cabalarimiz baltalanir . o zaman diet yapmış zayiflamis oluruz ama dieti birakinca yeniden kilo aliriz maksat insulin direncini kirmak saglikli olmak yaninda da kiloları vermek.

yogurt kurunu yapmayin bence . gece yiyip mi yatiliyordu o kurde? aksam yemegi ile birlikte yapacaksaniz olur .

eger ac ac beklersek . kilo vermek yerine ilk yedigimiz ogunu depolariz.yag yakan leptin hormonunu ters calistiririz. . .karatayda 5 saat mide ve bagirsak dolu olarak bekliyoruz eger sirf 5 saat dolsun diye beklersek yanlış olur.

kacamak yaparsak insulin direncini kirma cabalarimiz baltalanir . o zaman diet yapmış zayiflamis oluruz ama dieti birakinca yeniden kilo aliriz maksat insulin direncini kirmak saglikli olmak yaninda da kiloları vermek.
Anladim cok tesekkur ederim yogurt kuru yapildiktan en az 3saat sonra yatiliyir ama yapmak icin de yemekten enaz 2 saat gecmesi bekleniyor en iyisi yapmamak kacamagida yok uzun oldugu icin sordum illaki biyerlere gidiliyor cocuklar var nefis var arada kacarsa diye sordum masallah herkez cok guzel kilolar vermis darısı basima

Saliha arzu bende bi anormallik var herseye tam uyuyorum ne oluyo anlamadım spor yapıyorum suyumu içiyorum ılk haftalar tıkır tıkır gıden kılolara ne oldu takıldım kaldım moralim cok bozuk ıyıce kafayı bozdum herseyi inceliyorum yediğim napcamı şaşırdım ılk defa gecen hafta kılo veremedım ve hala devam ediyo bu pazar günü regl olcam alakası yok daha 4 5 gün var kahvaltıyı öne çektim yok biyerde hata yapıyorum ama bulamıyorum kitabı tekrar inceledim acaba kaçamak yapsam şaşırtsam mı vücudu napıcamı şaşırdım yada normalmi belki direnç gosteriyo birden düşecekmi offf kafamda deli sorular:kızgın:
Aha ben yavrum gecen hafta 100gramm versim duraksama doneme oluyo bazen insallah ikimizde bu hafta bombo kilolar veririz Dur bak eger yapabilirsen sana gecen karataydaji kili verme donemindeki duraksamalari yukleyim buraya

Menümü yazıyorum kızlar artık akşamları çok çabuk doyuyorum şaşırmaya başladım :)
Sabah 11:30
2 yumurta haşlama
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık yeşil biber yeşil soğan birer parça
1 büyük bardak süt
Biraz kabak çekirdeği biraz kabuklu fıstık
Yarım elma
Akşam 18:45
Yeşil mercimek çorbası
Patlıcan yemeği dünden bunlar
3 yk bulgur çok özlemişim
1 küçük kase yoğurt
1 fincan Türk kahvesi
Sonra şiştim valla :kk77:

Yarin gezmeye gitcem orda kacamak yapmaktan cok korkuyorum papatya yukleyemedim ama sana sunu soyleyim gecen sefer karatayda 3hafta boyunca 69'800den asagi inemedim deliriyodun spor yapiyodum ip atliuodum kacamak yapmiyodun ama olmuyodu 100gramm bile veremedim her haftayi yaziyodum hala duruyo yazdiklarim baktikca noyive esiyo beni 10kilo daha vermem lazimki o kiloya ineyim

kizlar bir de mens. doneminde kesinlikle sislikten fazla cikiyo. 1haftadir 59cikiodum sinit oldum . dun aksam h. oldum. sabah58 dim yine. arzu ve papatya belki o yuzden yuksek cikiyo. :KK69:

kizlar bir de mens. doneminde kesinlikle sislikten fazla cikiyo. 1haftadir 59cikiodum sinit oldum . dun aksam h. oldum. sabah58 dim yine. arzu ve papatya belki o yuzden yuksek cikiyo. :KK69:
Şimdi bende öyleyim birde İstanbul a yola çıktık yine fazla çıkabilirim tartı da

Hic kacamak yapmadanmi verdiniz kizlar kilolari
Bende basliycam ama olurya bi ogun bozsam hersey tepe taklakmi olacak
Canım sen önce aklından tamamen çıkar kaçamak yapmayı eğer öyle düşünürsen kaçamak yaparken 1 Kereden 1 şey olmaz falan derken yolun sonu gelmez valla ben kaçamak yapmadım Karatay ın verdikleri dışında birşey yemedim sadece 1 kaç gün saatleri biraz sıkıntı oldu onun dışında yapmadım bu zamana kadar yedim ne oldu hep artı gördüm tartıda o yüzden boşver başla bir an önce ve kaçamağı unut

Back