- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzucuk25 ???
oyle okuduysan glisemk indeks disukse yenilir . ben pek baklayi bilmiyorum.yemegi nasil olur felan .
Tarhanada un var diye biliyorumMenümü yazayım sabah 11:30
Menemen
Salatalık
Domates
Yeşillik
Zeytin
Peynir
1 bardak çay
1 bardak sütlü kahve
Ceviz ve gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
1.5 tabak kuru fasülye
1 küçük kase yoğurt
Bol salata
Biliyorum canim ben izmirdeyim birda meshurdur herkes yerTaze ic bakla biraz ege yoresi yemegidir.Hani fava mezesi var ya bakladan yapilan.Onun taze hali.Zeytinyagli taze sogan,dereotu,bakla ve icine enginar da konuyor.Guzel ve hafif bir yemektir :)
Ayda 1 kez içme Hakkı'mız varmış okuduktan sonra yaptıkTarhanada un var diye biliyorum
Onu bilmiyorum canim un varya acikirsin diye soykedim bende senden ogrendim ayda bir kere serbest oldugunuAyda 1 kez içme Hakkı'mız varmış okuduktan sonra yaptık
Face de Gül ablanın grubu var ya oradan öğrendim bendeOnu bilmiyorum canim un varya acikirsin diye soykedim bende senden ogrendim ayda bir kere serbest oldugunu
Dogrudur cok vitaminli bir corba hemde doyurucuLahmacun gibi sanırım
Biliyorum canim ben izmirdeyim birda meshurdur herkes yer
Canim simdi kitapdan baktim kuru bakla var ama yas yok sen yinede cok yeme kuru baklanin indeksi 79 barbunya ye onum yerine yani arada bir yeAaa bilirsin o zaman.Ben 2 gundur ogunde onu yiyorum.Yanlis yapmiyorumdur insallah.
Can'ım ya şimdi ben 5 saati doldurdum küçük hanım uyumuyor ne yapacağım kıtlık sinyali olur mu ya birşey yemek istemiyorum amaCanim simdi kitapdan baktim kuru bakla var ama yas yok sen yinede cok yeme kuru baklanin indeksi 79 barbunya ye onum yerine yani arada bir ye
onemli olan aclik hissedip hissetmemen. bence bisi yeme . Eger sikinti varsa ayran ic .Can'ım ya şimdi ben 5 saati doldurdum küçük hanım uyumuyor ne yapacağım kıtlık sinyali olur mu ya birşey yemek istemiyorum ama
Acikma hissu varmi nasil hissediyosunCan'ım ya şimdi ben 5 saati doldurdum küçük hanım uyumuyor ne yapacağım kıtlık sinyali olur mu ya birşey yemek istemiyorum ama
V
Acikma hissu varmi nasil hissediyosun
Öyle çok açlık yok kızlar su içeyim acıkır isem ayran içeyim ya da kahveonemli olan aclik hissedip hissetmemen. bence bisi yeme . Eger sikinti varsa ayran ic .