- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Can'ım yemek yedikten sonra 2 saat insülin daha sonraki 2 saat de de glukagon hormonu salgılanır sonra leptin salgılanır mide be bağırsak boş olmadığında sen kendini aç hissetmediğinde yağlar erimeye başlarTeşekkürler kızlar
Yoğurt yedim.
Biz akşam yemeğini saat 18:00 gibi yıyoruz. Sonra da sadece kahve içiyorum leptin ne Zaman başlayıp ne Zaman biter acaba
Çok teşekkür ederim canımCan'ım yemek yedikten sonra 2 saat insülin daha sonraki 2 saat de de glukagon hormonu salgılanır sonra leptin salgılanır mide be bağırsak boş olmadığında sen kendini aç hissetmediğinde yağlar erimeye başlar
papatya seni bu hafta kararlı gördüm . maşallah.Çok teşekkür ederim canım
Ben artık 62 görmek istiyorum ya.papatya seni bu hafta kararlı gördüm . maşallah.
Evet senin hata burda 10kalkip 1re kadar o migde nasil calisacak gul anla kahvaltiyi hazirlarken agziniza atmaya baslayin diyo depo olmasin diye sen kahvaltiyi depoluyosun aksam yemeginde calisan hormon ancak 100grama kadar seni idare etmisya iste bence sorun kesinlikle burda.
degil miarzucuk25 .
gul abla uyandiktan hemen sonra kahvalti yapin. yarim saate sofraya oturun demisti.
filtre kahve su yemek degil kiacikiyorsun. sabah kahvaltini muhakak yap. az daha erken kalk. yok kalkamiyorsan en azindan bisiler ye . ama kahvaltini yapman lazim . boyle olmaz ki
haftaya mi bildirim yapacaksin?Menüm
Sabah 1 de mahlesef hasta gibiydim çok geç uyandım :2 yumurta
Salatalık doamates biber
Bir çay bardağı ceviz
Akşam 5 te çok açıktım ben de 30 dk daha bekledim sonra dünden kalan sebze yemeğim vardı onu yedim yanına da kocaman bir tabak salata ve soda
Diyette 2 günüm kaçamak yok :)
İste bak hem cok acikmisin hemde yarim saat daha beklemisin depoya gidiyo ozaman2 lt su tamamlanacak ve 50 dk eliptik yapacağım
Arkadaslar taze ic bakla glisemik indeks i dusuk kuru baklanin fazla diye okudum.Malum tak vakti yiyebiliyor muyuz taze ic bakla?Fikri olan var mi?
evet evet . acikmak.yasak . acikirsak yiyecez.İste bak hem cok acikmisin hemde yarim saat daha beklemisin depoya gidiyo ozaman
Canim leptin her halukarda caliyo ama sen cok acikinca kitlik sinyali gidiyo ozaman depolar yani kilo veremez kilo alirsin bence sen 1.ci sayfayi tekrar oku karatayin cok ince ciZgisi var acikmayam kisi kilon verir acikip bekleyen kisi depolar kilo alirSaliha abla 79.500 çıktım bu sabah ta baktım haftaya bildirim yapıcam ...arzu yani yarım saat dayanmadı diye leptin çalışmadımı
Bilmiyorum salihq belki biliyodurTilya kürü diye bir kür ibrahim saraçoğlu nun kürü altın otu kuş burnu ve ıhlamurdan kaynatılıp içiliyor yap metobolizmasını hozlandırıp yağ yakıyor diyor çok tavsiye ediyor uygulayım mı sizce ?karatay a bir yan etkisi olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?