• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben sanki cok bir kilo vermis gibi size kilo erin diyorum 100gramm vermisim ne buyuk bisey ama kucumsememek lazim alan arkadaslarda var haftaya insallah bu hafta biraz yuruyusde katayim 75leri gorurum insallah

Arzuuuu bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum sabah bildiğimiz klasik karatay kahvaltısı yapıyorum onda sorun yok akşamları bu hafta mercimek köfte kuru fasülye köfte fırında semiz otu yemeği ıspanak yemeği tavuk fırın bu hafta bunları yedim yoğurt bazen salata nerde yanlış yapıyorum bu hafta dolunaymı acaba herkes dökülüyo offff bide su var aksam yemegı 7.30 a sarkıyo çünkü kahvaltıyı gec yapıyorum ama ılk haftalardada ortalama aynı saatlerde yiyordum bılmıyorum ya bende anlamadım açıkcası

Rumuz:kilolu annecik
Başlangıç tarihi:28.0316
Başlangıç kg:98.1
Geçen hafta:96
Bu hafta:93.500
Fark:2.500
Toplam fark:4.600
Spor:Özel bir spor yok ama 2-3 gün normal yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 85 ikinci 75 üçüncü 65
gozlerime inanamiyorum annecikkk. supersin . tebrik ederim . cok sevindimmmm. :halay:

Arzuuuu bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum sabah bildiğimiz klasik karatay kahvaltısı yapıyorum onda sorun yok akşamları bu hafta mercimek köfte kuru fasülye köfte fırında semiz otu yemeği ıspanak yemeği tavuk fırın bu hafta bunları yedim yoğurt bazen salata nerde yanlış yapıyorum bu hafta dolunaymı acaba herkes dökülüyo offff bide su var aksam yemegı 7.30 a sarkıyo çünkü kahvaltıyı gec yapıyorum ama ılk haftalardada ortalama aynı saatlerde yiyordum bılmıyorum ya bende anlamadım açıkcası
acikcasi ben bu hafta en cok senin ve arzunum verecegini dusunuyordum. hic kacamaksiz devam ettiniz. benim aklima sadece cok ac kalip yediklerinin depo oldugu geliyor. bence kesinlikle acikir aciaz kuruyemis vs yemelisin . sabahtan aksama kadar hic ara ogun yok mu? kac saat tok hissederek bekliyorsun. onemli olan tok hissederek.bisi yememek acikinca muhakkak yiyecez. yoksa leptin ters calisir. leptine beyinden haber gelio.

karatayin olmasi icin . mide ve bagirsaklar dolubolacak
beyin bakiomus mideee gıda var bagirsaklarda sindirim var devam ediyor iste o zaman leptin yag yakmak icin salgilaniyor.

eger midede bagirsakta bossa leptin yine salgilanio vucudu enerjisiz birakmamak icin ama beyin mide ve bagirsagin bos oldugunu biliyo sonucta kitlik sinyali yolluyo. leptin de ilk yedigimiz ogunu depo yapiyo.....:( :(

mesela normal.zamanda karatayla verdigimiz kiloyu ramazanda ayni sekilde yememize ragmen veremiyoruz...neden cunku depo oluyo. yani versek de 1 ayda 2kg felan gidiyo. :( .

acikcasi ben bu hafta en cok senin ve arzunum verecegini dusunuyordum. hic kacamaksiz devam ettiniz. benim aklima sadece cok ac kalip yediklerinin depo oldugu geliyor. bence kesinlikle acikir aciaz kuruyemis vs yemelisin . sabahtan aksama kadar hic ara ogun yok mu? kac saat tok hissederek bekliyorsun. onemli olan tok hissederek.bisi yememek acikinca muhakkak yiyecez. yoksa leptin ters calisir. leptine beyinden haber gelio.

karatayin olmasi icin . mide ve bagirsaklar dolubolacak
beyin bakiomus mideee gıda var bagirsaklarda sindirim var devam ediyor iste o zaman leptin yag yakmak icin salgilaniyor.
eger midede bagirsakta bossa leptin yine salgilanio vucudu enerjisiz birakmamak icin ama beyin mide ve bagirsagin bos oldugunu biliyo sonucta kitlik sinyali yolluyo. leptin de ilk yedigimiz ogunu depo yapiyo.....:KK43: :KK43:

mesela normal.zamanda karatayla verdigimiz kiloyu ramazanda ayni sekilde yememize ragmen veremiyoruz...neden cunku depo oluyo. yani versek de 1 ayda 2kg felan gidiyo. :KK43: .
Saliha hıc ara öğün yapmıyorum leptin salgılansın diye sabah kahve felan derken kahvaltı 1 buluyo akşama kadar hiç açlık yok 7 7.30 gıbı akşam yemeği yiyorum suyumu içiyorum bilmıyorum yaaa bu hafta mercimek köfte kuru fasülye baklıyat yedım o yüzden olmuş olabilirmi sebze yediğimde veriyorum sanki bilmiyorum artık kafa karıştı

Saliha hıc ara öğün yapmıyorum leptin salgılansın diye sabah kahve felan derken kahvaltı 1 buluyo akşama kadar hiç açlık yok 7 7.30 gıbı akşam yemeği yiyorum suyumu içiyorum bilmıyorum yaaa bu hafta mercimek köfte kuru fasülye baklıyat yedım o yüzden olmuş olabilirmi sebze yediğimde veriyorum sanki bilmiyorum artık kafa karıştı
Hayır hayir kesinlikle sebze değil mesele. ben mercimek kofte ve kurufasulye ile verdim diyebilirim .

peki sabah kacta uyaniyorsun . ? 1de kahvaltı yapana kadar sadece kahve mi iciyorsun? orayi da detaylı anlatir misin?sonra bisi diyecem

Sabah 10 da 9 da kalkıyorum dört gün okul var bu saatlerde, öğlen 12 1 gibi eve geliyorum gelir gelmez kahvaltı yapıyorum, sabah sadece kahve içiyorum sade filtre su bide saliha

Sabah 10 da 9 da kalkıyorum dört gün okul var bu saatlerde, öğlen 12 1 gibi eve geliyorum gelir gelmez kahvaltı yapıyorum, sabah sadece kahve içiyorum sade filtre su bide saliha
ya iste bence sorun kesinlikle burda.
degil mi arzucuk25 arzucuk25 .

gul abla uyandiktan hemen sonra kahvalti yapin. yarim saate sofraya oturun demisti.

filtre kahve su yemek degil ki:( acikiyorsun. :( sabah kahvaltini muhakak yap. az daha erken kalk. yok kalkamiyorsan en azindan bisiler ye . ama kahvaltini yapman lazim . boyle olmaz ki:(

Kalkınca ıkı tane günkurusu yiyodum ılk haftalar sımdı zayıflama aşamasında az tüketilmeli diye onuda bıraktım bu hafta yemek saatlerini değiştiriyorum o zaman sabahları hiç açlık olmuyo bende birazda o yuzden gelince yerim diye sabah kahvaltısız Gidiyodum bu hafta değiştiriyorum bu durumu o zaman :KK61: Emek verip sonuc alamamak cok kötüymüş :KK61: Desteğin için saol

Kalkınca ıkı tane günkurusu yiyodum ılk haftalar sımdı zayıflama aşamasında az tüketilmeli diye onuda bıraktım bu hafta yemek saatlerini değiştiriyorum o zaman sabahları hiç açlık olmuyo bende birazda o yuzden gelince yerim diye sabah kahvaltısız Gidiyodum bu hafta değiştiriyorum bu durumu o zaman :KK61: Emek verip sonuc alamamak cok kötüymüş :KK61: Desteğin için saol
olsun üzülme. bu hafta daha iyi verirsin . . onemli olan tok tok yemeden durmak. sabah açlık olmuyor mu? geceden beri hic yememis oluyorsun saatlerce ac kalıyorsun aslinda. aksam8de yesen sabah 8.12 saat eder sen resmen 17 saat vucudunu ac birakmis oluyorsun . mide bos, bagirsak bos . beyin anliyor iste . :(

Annecik aydan fazla olmus tatlim sen dikkat etsen daha guzel verirsin emOriuosun bak bizim saliha dikkat edinde 1.5altinda vermezdi bak bu firsat bidaha ele gecmez emzirmek acayip kalori yaktiriyo tavsiyem daha kati yap daha hozli gider meyveyi kesssen biraZ
Canım bebeğim 1 yaş üstü olsa meyve hiç Yemem ama 7.5 aylık süt kalitesiz olmasın diye meyve yiyorum bu diyet öncesi diyetisyen bana daha fazla şey vermişti çok geldi meyve haftada iki gün tatlı falan o yüzden meyve yiyorum günlük 1 porsiyon olacak şekilde birde emzirenlerin aslında haftada 500 gr vermesi uygunmuş bilmiyorum ki arada kaldım

İşten geldim. Şu anda yavaş yavaş acıkmaya başladım.
Öğlen 12:30 da şiş köfte yemiştim.
Şimdi akşam yemeğine kadar ne yiyeyim kızlar
Ay inşallah birini hemen görür de cevap verir

İşten geldim. Şu anda yavaş yavaş acıkmaya başladım.
Öğlen 12:30 da şiş köfte yemiştim.
Şimdi akşam yemeğine kadar ne yiyeyim kızlar
Ay inşallah birini hemen görür de cevap verir
ya koyu bi ayran ic. o zaman leptin drvam eder.

ya da findik fistik ye . leptin bozulur ama en azindan depo olmamis olur.

Back