Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gozunaydin dinlen biraz
Nasil durdun tartilmadan ben hergun tartiliyorum:). Ikimizde tarti gunu oncesi bulgur yemisiz:)...

Yarın ben yemeden biteceği için, yarının kahvaltısına köfte de ekledim. Bol protein oldu ve kuru meyve 2 kayısı, birkaç kuru üzüm. Badem, ceviz, kaju. Yumurtada eklenecek.

Köfteler fırında yapıldı.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, zorluyorsa yapma. Bende yarın kahveyle çikolata yemeyi planlıyorum. :)

Sağol canim.esimden kas gevşetici krem istedim bakalim faydası olur umarim..sende zorlama zumbayi bende 2 defa yapmistim 25 dk yapamadim bi 5-10 dk anca yaptim ama cidden eglenceliydi
Tarti gününde kaçamak çok mantikli bende eskiden yapardim:) afiyet olsun. ..

Gozunaydin dinlen biraz
Nasil durdun tartilmadan ben hergun tartiliyorum:). Ikimizde tarti gunu oncesi bulgur yemisiz:)...

Evet farkettim ama 2 kaşık yedim inşallah pisman olmam sabah.sofrDa dunden kalan eristede vardi dokunmadim..
Valla abla tartinin pilini cikardim tartiyida bebegimin yataginin altina koydum sabah alip tartilmayim diye:) artik kendime söz geciremedigim icin inat ettim tartilmadim:))

Süper görünüyor şimdiden afiyet olsun. .

iyi gecelerrrr nasılsınız

bugünkü menüm

saat 08:00 3 incir
saat 08:30 1 domates 5-6 yeşil zeytin örgü peynir
saat 12:00 1 kase mercimek çorba yemekde sulu kötfe vardı patateslerinden yemedim sadece 1-2 köftesinden aldım onuda beğenmedim zaten 1 kase yoğurt kekikli naneli pulbiberli
saat 12:30 türk kahvesi
saat 15:00 1-2 dilim ayva 3-4 dilim mandalina
saat 20:00 1.5 kase yoğurtlu bugday çorbası 2.5 tavuk şinitsel

spor yapamadım aslında bugün evdeydim ama 36 saat işte olunca eve saat 18:30 eve gel yemek yap ye iç mutfagı temizle sızıp kalmışım tv izlerken yarında nöbet var artık hafta sonu sporumu telafi ederim

yarın bildirim günü bakalım kilo verebilmişmiyim çokk heyevcanlıyım :18::18::18:

Iyi geceler canim
Ben iyiyim sen nasilsin.... Ogun aralari cok az ,kahvalti eksik.oglen yemegi iyi ama 3 saat sonraki ogun saat olarakta menu olarakta olmamis.... Sinitzel unlumuydu

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.5
bu hafta:46.1
fark: -400 gr
toplam fark: -3.9 kg
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: 1.162

Kuru üzümler mideme dokundu galiba.

Eridin bittin be kedicik. Prenscimin kilo vermesi kazar üzülüyoruz senin böyle hedefinden düşmene.

rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 78
bu hafta:78
fark: -
toplam fark: 2 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62
yüzde: 0,641

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 66,8
bu hafta:66,3
fark: -500 gr
toplam fark: -2,7 kg
beden: 40-42
spor: jillıan
boy:1.65
hedef: 65----60
yüzde: -0,748

Son düzenleme:
rumuz: Ekin06
başlangıç tarihi: 21 Ekim
başlangıç kilosu: 79,200
geçen hafta: 76,500
bu hafta:75,500
fark: -1
toplam fark: -3.7 kg
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, arada ip atlama
boy:1.65
hedef: 65
yüzde: 1.30

Eridin bittin be kedicik. Prenscimin kilo vermesi kazar üzülüyoruz senin böyle hedefinden düşmene.

Ben eriyeceğim, göbek hala erimeyecek, annem belin kopacak dedi, birde o göbek gitmez dedi. Bende 1 seneye kadar gidecek dedim. Neeeee 1 sene böylemi devam edecek diyor. Ne bir senesi ben ömür boyu böyle yapacağım dedim.

Aaaa, senden 2 gün sonra başlamışım.

rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 78
bu hafta:78
fark: -
toplam fark: 2 kg
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62
yüzde: 0,641

Üzülme, inşallah haftaya verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…