Zorlama tabiiki kendini bosver
Iyi geceler arkadaşlar, cok kosturmacali ve misafir agirlamali bi aksamdi..çaylar içildi sohbetler edildi..simdi gitti misafirler bende hemen buraya...
Sabah tarti bana surpriz olacak.1 haftadir tartilmiyorum...
yalniz sirt agrim beni bunaltiyor..bu gidişle 3. Leveli yapmayacağım
Neyse sabah sucuklu yumurta bol ceviz, peynir, 15 zeytin:) turp ,havuç ve nar yedim...
Arada elma ve yoğurt yedim.sutlu kahve
Aksam çeşit coktu ( çok şükür) azar azar yedim..yarmali yoğurt çorbası, barbunya, patlican yemegi (yazdan konserve yapmıştım) 2 kaşık bulgur pilavı, 2-3 çatal salata
Su 2.5 lt
Yeşil çay yok (aktardan açık alacağım)
Spor 2/8 jillian ,200 ip atlama
Kendi programımı yapacaktım ama bıraktım, yarın yapacağım inşallah, 2 gün aradan 1 sorun olmaz zaten.
Eki Görüntüle 909980
Yarın ben yemeden biteceği için, yarının kahvaltısına köfte de ekledim. Bol protein oldu ve kuru meyve 2 kayısı, birkaç kuru üzüm. Badem, ceviz, kaju. Yumurtada eklenecek.
Köfteler fırında yapıldı.
Köftelerin yanında ekmek içi gibi görünen şey nedir?Eki Görüntüle 909980
Yarın ben yemeden biteceği için, yarının kahvaltısına köfte de ekledim. Bol protein oldu ve kuru meyve 2 kayısı, birkaç kuru üzüm. Badem, ceviz, kaju. Yumurtada eklenecek.
Hafta sonu yapacağım, sadece olan malzemeleri ayırdım.Kurabiyeyi yaptinmi
Köftelerin yanında ekmek içi gibi görünen şey nedir?
Geçmiş olsun, zorluyorsa yapma. Bende yarın kahveyle çikolata yemeyi planlıyorum. :)
Gozunaydin dinlen biraz
Nasil durdun tartilmadan ben hergun tartiliyorum:). Ikimizde tarti gunu oncesi bulgur yemisiz:)...
Eki Görüntüle 909980
iyi gecelerrrr nasılsınız
bugünkü menüm
saat 08:00 3 incir
saat 08:30 1 domates 5-6 yeşil zeytin örgü peynir
saat 12:00 1 kase mercimek çorba yemekde sulu kötfe vardı patateslerinden yemedim sadece 1-2 köftesinden aldım onuda beğenmedim zaten 1 kase yoğurt kekikli naneli pulbiberli
saat 12:30 türk kahvesi
saat 15:00 1-2 dilim ayva 3-4 dilim mandalina
saat 20:00 1.5 kase yoğurtlu bugday çorbası 2.5 tavuk şinitsel
spor yapamadım aslında bugün evdeydim ama 36 saat işte olunca eve saat 18:30 eve gel yemek yap ye iç mutfagı temizle sızıp kalmışım tv izlerken yarında nöbet var artık hafta sonu sporumu telafi ederim
yarın bildirim günü bakalım kilo verebilmişmiyim çokk heyevcanlıyım :18::18::18:
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.5
bu hafta:46.1
fark: -400 gr
toplam fark: -3.9 kg
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: 1.162
Kuru üzümler mideme dokundu galiba.
Eridin bittin be kedicik. Prenscimin kilo vermesi kazar üzülüyoruz senin böyle hedefinden düşmene.
rumuz: kedi83
rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 66,8
bu hafta:66,3
fark: -500 gr
toplam fark: -2,7 kg
beden: 40-42
spor: jillıan
boy:1.65
hedef: 65----60
yüzde: -0,748
Ben yüzdeyi yanlış mı hesapladım ne?
rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 78
bu hafta:78
fark: -
toplam fark: 2 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62
yüzde: 0,641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?