• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çıtırlarım selammmmm

nasılsınız

salihacığım son sayfaya baktım seni ve arzucuk u gördüm çok sevindim ne güzel sizlerin burada olduğunu bilmek,

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
abla acikcasi baktim yetisemiyorsun . kocaman 2grubu yonetiyorsun . buralar da bos kalmis . insan.bi huzunlenio . dedik gul abladan ogrendigimiz kadariyla artik .
:)

Kızlar menümü yazayım sabah 11:30
Sucuklu yumurta
3-4 zeytin
Bir avuç peynir
Domates salatalık
Biraz kabak çekirdeği
1 bardak çay
Akşam 19:45
Bakla yemeği
1
Kase yoğurt
Yarım salatalık inş depo olmamıştır yediklerim geç yemek zorunda kaldım ya

Saat 8kahvalti aksama dunyalar var oglen yine biseyler yemelisin eger acikmiyorum ama 1-2gibi acikir gibi oluyorum dersen guzel bir ayran yaninda kuruyemisler olabilir yada bir kase yogur yada corba eger acikmasan nekadar az cignemenislemi yapmadan durursan leptini cok engellemezsin ama acikirda yemesen depolarsin bak bu cok onemli daha yeni basladigimiz icin bunye tamda alismadi alisinca 8-9saatle viz gelcek takildigin yerde sor yine

Cnm ben mesela 10.30 da kahvalti akşam 19.00da yemek istediğim kadar yesem olur mu (birde nelere izin var kahvaltı peynir zeytin yumurta domates salatalık başka?

Aksam kuru fasulye taze fasulye kabak ıspanak çorba başka?

Cnm ben mesela 10.30 da kahvalti akşam 19.00da yemek istediğim kadar yesem olur mu (birde nelere izin var kahvaltı peynir zeytin yumurta domates salatalık başka?

Aksam kuru fasulye taze fasulye kabak ıspanak çorba başka?
merhaba canim
1.sayfayi okursan bayagi bilgi sahibi olursun.

Back