- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
aaa Gül ablaa . ozlemisiz seni . yazdığını gördük cok sevindik.çıtırlarım selammmmm
nasılsınız
salihacığım son sayfaya baktım seni ve arzucuk u gördüm çok sevindim ne güzel sizlerin burada olduğunu bilmek,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa Gül ablaa . ozlemisiz seni . yazdığını gördük cok sevindik.çıtırlarım selammmmm
nasılsınız
salihacığım son sayfaya baktım seni ve arzucuk u gördüm çok sevindim ne güzel sizlerin burada olduğunu bilmek,
abla acikcasi baktim yetisemiyorsun . kocaman 2grubu yonetiyorsun . buralar da bos kalmis . insan.bi huzunlenio . dedik gul abladan ogrendigimiz kadariyla artik .çıtırlarım selammmmm
nasılsınız
çıtırlarım selammmmm
nasılsınız
Kızlar menümü yazayım sabah 11:30
Sucuklu yumurta
3-4 zeytin
Bir avuç peynir
Domates salatalık
Biraz kabak çekirdeği
1 bardak çay
Akşam 19:45
Bakla yemeği
1
Kase yoğurt
Yarım salatalık inş depo olmamıştır yediklerim geç yemek zorunda kaldım ya
Yok canimEkmek yokmu
Saat 8kahvalti aksama dunyalar var oglen yine biseyler yemelisin eger acikmiyorum ama 1-2gibi acikir gibi oluyorum dersen guzel bir ayran yaninda kuruyemisler olabilir yada bir kase yogur yada corba eger acikmasan nekadar az cignemenislemi yapmadan durursan leptini cok engellemezsin ama acikirda yemesen depolarsin bak bu cok onemli daha yeni basladigimiz icin bunye tamda alismadi alisinca 8-9saatle viz gelcek takildigin yerde sor yine
Yok canim
En basta ekmek seker un bunlari hayayindan cikacak
Hsg aramiza
73 le başladım.şimdi 61 kiloyum.boyun 1.64
merhaba canimCnm ben mesela 10.30 da kahvalti akşam 19.00da yemek istediğim kadar yesem olur mu (birde nelere izin var kahvaltı peynir zeytin yumurta domates salatalık başka?
Aksam kuru fasulye taze fasulye kabak ıspanak çorba başka?
anam pek bi heyecanlandim .Saliha hadi foto koy koy nolurrrrGörelim motive olalım sonra silersin
Okudum şimdi inşallah basaririmmerhaba canim
1.sayfayi okursan bayagi bilgi sahibi olursun.
Eğer tam uyup sporu da eklersen gayet güzel kilo verirsin sen sadece tam uyOk
Okudum şimdi inşallah basaririm
Hızlı veriliyor mu
Eğer tam uyup sporu da eklersen gayet güzel kilo verirsin sen sadece tam uy
Ne kadar vermek istiyorsunEskiden cok güzel diyet yapar hemen verirdim şimdi yavaş gidiyor
3 ayda veririm inşallah tatile kadar
Ne kadar vermek istiyorsun
İstersen verirsin tam uyarak kaçamak yapmadanCnm 72 yim tatile kadar 60 olsam havalara ucarim
3 değil 4 ay da yanlış olmuş
Onemli olan verip o kiloda kalmak walla eger tam yapar uyarsan kacamak yapsan 4ay cok bileCnm 72 yim tatile kadar 60 olsam havalara ucarim
3 değil 4 ay da yanlış olmuş