• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

valla kizlar ben anlamiyorum ki onladar seyden uzak durup bi yola girip ordan burdan kacamak yapmak niye :( boyle yaparsaniz insulin direnci kirilmaz . kilo verseniz de dieti birakinca tak diye geri alirsiniz :( insulin direnci kirilinca zaten zararli seyleri yemek iste.eyeceksiniz :(

bosu bosuna hem sureci uzatiyirsunuz hem de sadece diet yapip kilo veriyorsunuz ama almak uzere . :KK20:

Saliha haklı kızlar kaçamaklar üç gün geri sayıyo diyeti, insülin direncini en başa alıyo yapmayalım ne olur, bi iki aya burda herkes zayıflarken aynı yerinde saymak ne kötü olur düşünsenize, çok şükür ben sildim attım kafamdan yememem gereken leri, misafirimde geliyo bende gıdıyorum, dışarda arkadaşlarımla buluşuyorum, kekler pastalar börekler havalarda uçuyo, azıcık ucundan alırsam sabah tartıdaki o mutlu anı yaşayanıcamı düşünüp yemiyorum, ıradeniz sizin onu siz kullanacaksınız

Saliha haklı kızlar kaçamaklar üç gün geri sayıyo diyeti, insülin direncini en başa alıyo yapmayalım ne olur, bi iki aya burda herkes zayıflarken aynı yerinde saymak ne kötü olur düşünsenize, çok şükür ben sildim attım kafamdan yememem gereken leri, misafirimde geliyo bende gıdıyorum, dışarda arkadaşlarımla buluşuyorum, kekler pastalar börekler havalarda uçuyo, azıcık ucundan alırsam sabah tartıdaki o mutlu anı yaşayanıcamı düşünüp yemiyorum, ıradeniz sizin onu siz kullanacaksınız
en önemlisi beyinde bu isin bitmiş olmasi :KK9::KK73:

bence yolculuk yaptigin icin vücudun sisti odem topladi . benim yolculuk sonrasi ayaklarim ve bacaklarim kütük gibi oluyo
:KK8:
süper yaa cok sevindim senin icin. :KK73:
Sanırım öyle oldu şükür ya moralim çok bozulmuştu desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar valla benim kadar kimse gezmez sanırım emziriyorum önümden ne tabaklar gelip geçiyor dokunmuyorum hiç birşeye tek hatam çok geç olmadan akşam 9 da gittiğim yerlerde sadece meyve yedim 1 tane başka hiç kafada kodlamak lazım kesinlikle yoksa kilolar gitmez birde üzerine eklenir istemiyorum ben kilolu olmak çok zor ya

kızlar nerdesiniz ya? arzu iyi misin?nerdesin begnip gidion ?
Elime tam teli aliyorum biseyler yazcam begniyorum hop bidaha birakip kalkiyorum iyim sukur artik bayagi alistim vucut alisti bu hafta yedigim bulgur olmasaydi kili verirdim diye dusunuyorum bakicaz artik pazartesi neolucak heyacanla bekliyirum

En Büyük KK:KK11:
:KK11:Ayfer bu sana
Salihanin
Dedigi hibi burda onemli olan kilo vermekten ziyade o verilenleri geri almamak insulin direncini gectim suan sizin iradeniz soz konusu once kendinizi tutacaksiniz dun misafirlige hittim oneme 3cesit sey geldi ev sahibi cok samimi
Arkasasim bana kusmamesi gerektigini ev yogurdu yapar hep ben bunlari yemiycem ama senin o guzel yogurdundan 1bardak icerim dedim bana koca bir bardak miss gibi ayran yapti 2bardakta cay dun sabahla aksamin arasi 7saat tabi aradaki ayrani saymasak once hedef kilo sonra bukadar siki olmuycak aralari bukaar bekletnek gerekmiycek koruma evresi daha kolay saliha suan koruma evresinde ve bizim kadar kayi yapmiyo acikinca agzina kuru yemisinide atiyo gerekirse yemeginide yiyo karataya uygun beslende nasil olursa olsun simdi arkadasima kahveye gittim onlarda benle basladi ama civitmialr onlarada bir ton kizdim

Walla kizlar ben saliha kadar yumusak olamiycam kiziyorum belki birazda ifadelerim sert ama gul abla olsa inanin size daha cok kizcak kafaya cantayi gecirecek inaninki sureyi uzatiyo bulgur kilo yapmiuo ama sureyi uzatiyo bende bir an once kilolari verip korunada olup rahat rahat takilmak istiyorun

Biz burda kilo verirken saliha ben bor cok kisi gul ablanin gelip bizim menulerimizi yazdiklarimizi yorumlamasini nasil beklerdik cunku cok yogundun bitane kacamak yapardik yazmaya cekinirdik siz daha sanslisiniz yaninizda hemen cvp veren saliha var usenmiyo bu isten bir cikari yok ama oturup zaman ayiriyo lutfen kacamaklara dur diyelim zayiflayalim ve hepimiz burda once ve sonra halimizi paylasalim kafalar gozukmesin sadece vucutlar gozuksun hedef koyalim ve cillop olalim

Biz burda kilo verirken saliha ben bor cok kisi gul ablanin gelip bizim menulerimizi yazdiklarimizi yorumlamasini nasil beklerdik cunku cok yogundun bitane kacamak yapardik yazmaya cekinirdik siz daha sanslisiniz yaninizda hemen cvp veren saliha var usenmiyo bu isten bir cikari yok ama oturup zaman ayiriyo lutfen kacamaklara dur diyelim zayiflayalim ve hepimiz burda once ve sonra halimizi paylasalim kafalar gozukmesin sadece vucutlar gozuksun hedef koyalim ve cillop olalim
saol kardeş.
insan uzuluyo gerçekten . :( kacamak yapildigini duyunca diyorum bu hafta az verecekler. cunku ben yasadim en ufak kucucuk bi parca bosuna +getiriyo. ben de h. sonu foto cekineyim.disarda koyaym onceki halimi de bulacam

saol kardeş.
insan uzuluyo gerçekten . :KK43: kacamak yapildigini duyunca diyorum bu hafta az verecekler. cunku ben yasadim en ufak kucucuk bi parca bosuna +getiriyo. ben de h. sonu foto cekineyim.disarda koyaym onceki halimi de bulacam
Bencede sen suan zayifsin sen cekil koyki
Motive olalim

Saliha abla inan ne desen hak ediyorum ne desem boş sadece ağlamak istiyorum tartı gününden sonra açıklıcam ama çok güzel anlatmışsınız arzu ve sana çok teşekür ederim ben bu karatay mantığını tam olarak bu hafta anladım pazertesi kilo bildirimi yaptıktan sonra kendimce aldığım bir kararı anlatıcam ...ayrıca saliha abla gereçekten bzir zaman ayırıyorsu bir çıkarın bir şey yok desteğin için çok teşekür ederiz abla ne olur bizi bırakma bir süre için:

Saliha abla inan ne desen hak ediyorum ne desem boş sadece ağlamak istiyorum tartı gününden sonra açıklıcam ama çok güzel anlatmışsınız arzu ve sana çok teşekür ederim ben bu karatay mantığını tam olarak bu hafta anladım pazertesi kilo bildirimi yaptıktan sonra kendimce aldığım bir kararı anlatıcam ...ayrıca saliha abla gereçekten bzir zaman ayırıyorsu bir çıkarın bir şey yok desteğin için çok teşekür ederiz abla ne olur bizi bırakma bir süre için:
yaa hayir aglama . aglayack bisi yok . sadece birsürü seyden bosa mi vazgeciyirsun. aldigin karar ne cok merak ettim . inşallah kotu bi karar degildir. ben buralardayım sadece mayisin 15.den sonra biraz zor gireceğim kardeşimin dugunu olacak . yoksa buralardayım ins. kararin ne simdi soylesene :)

Back