kurufasulye de sorun yok rahatca ye. papatya.Kuru fasülye yeyip ertesi gün kilo verimi oluyomu deneyeniniz varmı kızlar, yarın yapsam diye düşünüyorum ama bakliyatlar biraz tedirgin ediyo beni
Saliha abla meyve hiç mi tüketmiyiyeyim kilo vermek için ben anlayamadım meyve olayını
canim Canan hoca günlük acik.havada yürüyüşu tabsiye ediyo. eliptik de iyidir tabi . canan hoca temiz hava almayida kasd edio . :) gunluk1 saat kendi temponuzda yuruyus dioSaliha abla eliptik bisikleti biliyorsun her gün onun la 50 dk spor yapıyorum yeterli mi sence ama dün okula yüreyerek gidip geldim 100 dk tamamladım
abla istanbulda yaşıyorum şu an açık hava şansım yok sahil var evime yakın eyüp sultan camisine yakın oturuyorum bir kere ordaki sahile gittim laf atanlar oldu bende çok korktum bi daha gitmedim şimdi eliptik bisikletle devam edicem vakit bulduğum da yüzmeye yazılıcam inşALLAH artık hiç meyva yemeyeceğim kilo ya biraz engelmişcanim Canan hoca günlük acik.havada yürüyüşu tabsiye ediyo. eliptik de iyidir tabi . canan hoca temiz hava almayida kasd edio . :) gunluk1 saat kendi temponuzda yuruyus dio
ama burda bazi arkadaslr spor salonuna yazilip bayagi spor yaptilar. arzu bilio mreverasyon vardi. 90kgden58 inmisti . hatta face de grupta foto paylasti insanlar inanmadi bu kadin bu kiz degil dediler. bi sürü polemik oldu ama biz burdan tanidigimiz icin biliyoruz.
yani yeterli olup olmadigini bilmiyorum :) :)) :))
İşyerim çok rahat.ikisi de yenmio ya ne desem dedim.
bu gibi durumlat oluyorsa . tupper vs yok mu yogurt göturseniz. yemek göturseniz .
is yerinde ortam olmaz mi ?
yarim saate bitio ya da 45dk.Birşey soracağım akşam yemeği saatini ne kadar yapıyorsunuz
Saliha pzrtsi az kaldı herkes dersine çalışıyo bencekızlar nerdesiniz ya? arzu iyi misin?nerdesin begnip gidion ?
bence yolculuk yaptigin icin vücudun sisti odem topladi . benim yolculuk sonrasi ayaklarim ve bacaklarim kütük gibi oluyoEvet ya kimse yok nerdesiniz motivasyon lazım bu arada 94 kiloyum geçen hafta niye öyle çıktı anlamadım ki dayanamayıp tartıldım 96 yı görünce şok olmuştum
yok ne zaman çiğnemeyi bırakırsak ondan2saat insulin sonra2saat glukagon sonra da 4. saat sonrasi leptin calisio. Sabah ezana kadar leptin calisio sonra duruyo. bi lokma bile leptini engellio .Sonra birşey yemek yok dimi sadece izinli içecekler
Saliha pzrtsi az kaldı herkes dersine çalışıyo benceİnşlh öyledir
ayfer pazartesi yaptigini unuttun da bi de bugun de mi yaptin .Ah ah ben bir hata yaptım ama söylemicem pazertesi açıklıcam bakalımtelefisi için çok uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?