Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum bisey yersem jaratay olmazkiya yok cok yememissin hem hepsini tam yiyince metabolizma daha cok calisiyor ya .
aralarda bisi yemiyorsan sorun yok.
Tabiki hsgeldin ilk saydayi okursan bayagi bilgi edinirsin menunude yazarsa eksik yada yanlislarini sana soyleriz hayirli olsunGünaydın arkadaşlar,bende aranızda katılabilir mıyım?
tabi olur. afiyet olsunşimdi yemeğe çıkacağım. çorba ve tavuk ızgara ya da et biftek yesem olur di mi
niye çok yedigini düşünüyon arzu . zaten doyana kadar yiyon demiYok kuzum bisey yersem jaratay olmazki
Ya simdi yiyom mesela diyom 6da bitsin yemegim 20dk var gidiyom bir kase daha corba getirip iciyorumniye çok yedigini düşünüyon arzu . zaten doyana kadar yiyon demi
elmayi da yarim yeseydin . :)Ben sabah menümü yazayım
sucuklu yumurta
7 zeytin
Biraz kaşar biraz tulum peyniri
2 cherry domates
Yeşillik
Yarım armut
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
Eşim biraz dikkat ediyor çikolata yiyor hazır nesfit yiyor saat aralığı yok meyve yiyor sarma yıyor benimle başladı 4 kilo verdi ya sinir bozucu Cidde'n
hmm .Ya simdi yiyom mesela diyom 6da bitsin yemegim 20dk var gidiyom bir kase daha corba getirip iciyorum
Ya ben kuruyemişi çok sevmiyorum elmayı da yarım yiyecektim ama küçük hanıma rendeledim o yemedi ondan kalanı yemek zorunda kaldımelmayi da yarim yeseydin . :)
kuruyemis mi yok bana mi oyle geldi.
maşallah ya . demek ki odemi fazlaymis :)
hmm anladim . kuruyemiş de tok tutanlar icind ya ondan sordumYa ben kuruyemişi çok sevmiyorum elmayı da yarım yiyecektim ama küçük hanıma rendeledim o yemedi ondan kalanı yemek zorunda kaldım
Cevizi denedim en uygun o geldi bana ama içim almıyor kihmm anladim . kuruyemiş de tok tutanlar icind ya ondan sordum
yumurta ve kuruyemis kahvaltinin onemlileri.
bem de badem sevmiyorum . ama yas fındıgi cok seviyorum. fistik da sevmem pek. acaba sevdigin bi cesit hic mi yok. zorlasan . kahvaltinim sonunda cayla ysen.
peki . gun kurusuna kaymak sürüp ustune ceviz koysan boyle pasta gibi yesen . ben de pek sevmem ya oyle en son cayla yiuodum.Cevizi denedim en uygun o geldi bana ama içim almıyor ki
Gün kurusu arada yiyorum evet çok nadir kahvaltıda yemeyince olmuyor dimi onlarıpeki . gun kurusuna kaymak sürüp ustune ceviz koysan boyle pasta gibi yesen . ben de pek sevmem ya oyle en son cayla yiuodum.
tabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)Gün kurusu arada yiyorum evet çok nadir kahvaltıda yemeyince olmuyor dimi onları
Öyle böyle gidecek bu kilolar bu yola başladık bakalım deneyeceğim artık alıştım çok acıkma olmuyor bende ya 5-6 saat çok rahat duruyorumtabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)
cok iyi anliyorum seni ama ne yapacan bi ise girdik . :)
Tatlim menu guzel ama seninki karatay olmuyoki yumurta yok kuruyemis yok ana urunler yokÖyle böyle gidecek bu kilolar bu yola başladık bakalım deneyeceğim artık alıştım çok acıkma olmuyor bende ya 5-6 saat çok rahat duruyorum