• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok geç kaldım ama yinede menümü yazayım sabah 08.00:klasik karatay kahvaltısı
Öğle 02.00 de çorba salata

Akşam 18.30
1 bardak ayran 1 lahmacun 8 adet lahana sarması spor yok su:1.5 lt

Ben sabah menümü yazayım
sucuklu yumurta
7 zeytin
Biraz kaşar biraz tulum peyniri
2 cherry domates
Yeşillik
Yarım armut
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
Eşim biraz dikkat ediyor çikolata yiyor hazır nesfit yiyor saat aralığı yok meyve yiyor sarma yıyor benimle başladı 4 kilo verdi ya sinir bozucu Cidde'n

Ben sabah menümü yazayım
sucuklu yumurta
7 zeytin
Biraz kaşar biraz tulum peyniri
2 cherry domates
Yeşillik
Yarım armut
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
Eşim biraz dikkat ediyor çikolata yiyor hazır nesfit yiyor saat aralığı yok meyve yiyor sarma yıyor benimle başladı 4 kilo verdi ya sinir bozucu Cidde'n
elmayi da yarim yeseydin . :)
kuruyemis mi yok bana mi oyle geldi.
maşallah ya . demek ki odemi fazlaymis :)

Ya simdi yiyom mesela diyom 6da bitsin yemegim 20dk var gidiyom bir kase daha corba getirip iciyorum
hmm .
daha doymadiysan ic ne olur ki . maksat tatmin olmak yemek doymak

arzu yazın da yaptim ben burda sifremi kaynedince birakmadim .
yazin
-1kase mercimek.corba
-2tabak.fasulye yemgi
-2kase cacik
yedim. eger canin yemek istiyorsa zaten vucudun ihtiyaci vardir. yiyesin varsa doymamissindir.

hem hergün tartilma niye tartiliyon ki seb gecen sene haftalik tartiliodun. her gun tartilinca bi beklenti oluyo o insana motivasyon kaybi yasatiyo.

spor illa biraz şart enerjo gitsin diye. :)

elmayi da yarim yeseydin . :)
kuruyemis mi yok bana mi oyle geldi.
maşallah ya . demek ki odemi fazlaymis :)
Ya ben kuruyemişi çok sevmiyorum elmayı da yarım yiyecektim ama küçük hanıma rendeledim o yemedi ondan kalanı yemek zorunda kaldım

Ya ben kuruyemişi çok sevmiyorum elmayı da yarım yiyecektim ama küçük hanıma rendeledim o yemedi ondan kalanı yemek zorunda kaldım
hmm anladim . kuruyemiş de tok tutanlar icind ya ondan sordum
yumurta ve kuruyemis kahvaltinin onemlileri.

bem de badem sevmiyorum . ama yas fındıgi cok seviyorum. fistik da sevmem pek. acaba sevdigin bi cesit hic mi yok. zorlasan . kahvaltinim sonunda cayla ysen.

hmm anladim . kuruyemiş de tok tutanlar icind ya ondan sordum
yumurta ve kuruyemis kahvaltinin onemlileri.

bem de badem sevmiyorum . ama yas fındıgi cok seviyorum. fistik da sevmem pek. acaba sevdigin bi cesit hic mi yok. zorlasan . kahvaltinim sonunda cayla ysen.
Cevizi denedim en uygun o geldi bana ama içim almıyor ki

Gün kurusu arada yiyorum evet çok nadir kahvaltıda yemeyince olmuyor dimi onları
tabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)

cok iyi anliyorum seni ama ne yapacan bi ise girdik . :)

tabi yani senin icin zor olur. 5 saatte acikiyor insan .basta ben de kuruyemis cok yemiyordum ama insan acikiyor . :)

cok iyi anliyorum seni ama ne yapacan bi ise girdik . :)
Öyle böyle gidecek bu kilolar bu yola başladık bakalım deneyeceğim artık alıştım çok acıkma olmuyor bende ya 5-6 saat çok rahat duruyorum

Back