Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Saliha abla sabah 8 de karatay kahvaltısı yaptım şimdi çok az acıktım biraz fındık ceviz getirmiştim yanında ayranla tüketerek ara öğün yapmam mı yoksa abla çorpa salata ılarak atıştırmam mı uygun olur karatayda 2 öğün çok etkili dediler siz bana dediniz 5 saatten sonra açıkırsan muhakak yemelisin peki öğle arası çok acıkmadıysak ne yapmalıyız karar veremedim

Can'ım zaten erken kahvaltı yapmışsın bence çorba salata ye diğer türlü akşama kadar çok uzun bir süre var karnını doyur çok aç kalmak da iyi değil Karatay da bu sefer de stok yaparsın

cok aclik yoksa sadece ayran ic. o zaman leptim salgilanmasi da durmamis olur. cok acikina kadar idare edersin .

Abla bende üniversideyim eve gitmem 6 ı bulur diye çorba salata ve bir ayran içtim çok açıkınca eve gidince yemek yapıcak hal kalmıyor insanda bir şeyler atıştırıyor dayanamıyor :)

Abla bende üniversideyim eve gitmem 6 ı bulur diye çorba salata ve bir ayran içtim çok açıkınca eve gidince yemek yapıcak hal kalmıyor insanda bir şeyler atıştırıyor dayanamıyor :)
tamam canım .
iste insam.en.iyi kendisi.bilir. ac kalmadan .
o sekilde hal kalmayinca ac kalinca olmuyor yanlis oluyir.
cok iyi etmissin canım.

Herkese merhaba. Bugün regl oldum. Diyet heyecanindan takip edememisim günümü.. önceleri regl den 1 hafta önce çikolata krizlerim tutardi bu sefer hiç anlamadım bile.. çok iyi bu diyet yaa.. çok keyifliyim vallahi
ne güzel

darisi kilolarin basina.

Kızlar diş fırçalamak leptin İ bozuyor mu birde kendimi ayna da görmek istemiyorum ya

Kızlar diş fırçalamak leptin İ bozuyor mu birde kendimi ayna da görmek istemiyorum ya
heee . bozuyor diyorlar. yemeklerden sonra dis fircalyip leptini baglamak lazim . :) hani oruc icin de sahurda dis fircalayip basliok ya oyle yapmak lazim

Bir daha yemek sonrası yapalım bilmiyordum fırçalıyordum ben

S.a saliha ben cokmu yiyorum ne 5saat oldu yiyeli sanki yeni yemis gibiyim bahagida yadim walla mercimek corbasi karnabahar salata saglam yedim yani dur bakalim neolucak pazartesi

S.a saliha ben cokmu yiyorum ne 5saat oldu yiyeli sanki yeni yemis gibiyim bahagida yadim walla mercimek corbasi karnabahar salata saglam yedim yani dur bakalim neolucak pazartesi
Menü aynı imiş bende aynılarını yaptım bugün karnıbahar şişiriyor sanki öyle geldi bana

ya yok cok yememissin hem hepsini tam yiyince metabolizma daha cok calisiyor ya .
aralarda bisi yemiyorsan sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…