Can'ım zaten erken kahvaltı yapmışsın bence çorba salata ye diğer türlü akşama kadar çok uzun bir süre var karnını doyur çok aç kalmak da iyi değil Karatay da bu sefer de stok yaparsınSaliha abla sabah 8 de karatay kahvaltısı yaptım şimdi çok az acıktım biraz fındık ceviz getirmiştim yanında ayranla tüketerek ara öğün yapmam mı yoksa abla çorpa salata ılarak atıştırmam mı uygun olur karatayda 2 öğün çok etkili dediler siz bana dediniz 5 saatten sonra açıkırsan muhakak yemelisin peki öğle arası çok acıkmadıysak ne yapmalıyız karar veremedim
cok aclik yoksa sadece ayran ic. o zaman leptim salgilanmasi da durmamis olur. cok acikina kadar idare edersin .Saliha abla sabah 8 de karatay kahvaltısı yaptım şimdi çok az acıktım biraz fındık ceviz getirmiştim yanında ayranla tüketerek ara öğün yapmam mı yoksa abla çorpa salata ılarak atıştırmam mı uygun olur karatayda 2 öğün çok etkili dediler siz bana dediniz 5 saatten sonra açıkırsan muhakak yemelisin peki öğle arası çok acıkmadıysak ne yapmalıyız karar veremedim
Memmun oldum insallah bakalim neler olucakBeraber tekrar başarır inşALLAH birbirimiz motive ederek sizde hoşgeldiniz bu arada benim adım ayfer :) esilay değil öylesine yazdım esilay ı:)
tamam canım .Abla bende üniversideyim eve gitmem 6 ı bulur diye çorba salata ve bir ayran içtim çok açıkınca eve gidince yemek yapıcak hal kalmıyor insanda bir şeyler atıştırıyor dayanamıyor :)
ne güzelHerkese merhaba. Bugün regl oldum. Diyet heyecanindan takip edememisim günümü.. önceleri regl den 1 hafta önce çikolata krizlerim tutardi bu sefer hiç anlamadım bile.. çok iyi bu diyet yaa.. çok keyifliyim vallahi
Amin amiiinnne güzel
darisi kilolarin basina.
Kızlar diş fırçalamak leptin İ bozuyor mu birde kendimi ayna da görmek istemiyorum ya
Menü aynı imiş bende aynılarını yaptım bugün karnıbahar şişiriyor sanki öyle geldi banaS.a saliha ben cokmu yiyorum ne 5saat oldu yiyeli sanki yeni yemis gibiyim bahagida yadim walla mercimek corbasi karnabahar salata saglam yedim yani dur bakalim neolucak pazartesi
Ne güzel yazmışsın be vermiş sinEn son 66.900de birakmisim hamile olunca((bu listeye baktikca motive oluyorum
S.a saliha ben cokmu yiyorum ne 5saat oldu yiyeli sanki yeni yemis gibiyim bahagida yadim walla mercimek corbasi karnabahar salata saglam yedim yani dur bakalim neolucak pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?