Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Valla şekersiz içemediğim için hiç içmiyorum ben çay kahvaltıyı kahve işe yapıyorum
canim ya bak arzu kiza kiza gul abla kiza kiza biraktim ben gerçekten hayatim degisti
kesinlikle inadla ic cayini bem biraktiysam herkes birakir. bi 15gun zor oluyor ama sonra istesen de icemiyorsun ve sekersiz cayin lezzetini aliyorsun .
:)
he utancimdan bildirim bile yapmiyordum . 1yil gecti ya zaman.ne hizli.geciyor. cocuklar buyuyo. :)

Günaydın herkese kaçamaksız 3 gün karatay da sporada başladım kaçamaksız menü paylaşımını eksik etmeyeceğim tüm yazdıklarınızı okudum teşekürler sayenizde çok şey öğreniyorum

esilay iyi ki yazdin . kahvalti hazırlarken bu kiz nerelere kayboldu diye dusunuyordum.
seni gordugume cok sevindim . :)

Gunaydin kizlar esilay benimde bugun kacamaksiZ 3cu gunum eski bir karatayci olarak isteyince oluyo hemse karnik tok takir takir kilo veriyosun sporda uaparsan yemede yaninda yat

esilay iyi ki yazdin . kahvalti hazırlarken bu kiz nerelere kayboldu diye dusunuyordum.
seni gordugume cok sevindim . :)
Abla cım gerçekten çok teşekür ederim çok yardım cı oluyorsunuz öğretmensiniz sabırla tüm sorularımı cevap veriyorsunuz sayenizde motivasyonum çok arttı bende iddalı bir şekilde varım 18 haziran mezuniyet törenim var umarım 2 ayda 10 kilo vermeyi başarırım

Gunaydin kizlar esilay benimde bugun kacamaksiZ 3cu gunum eski bir karatayci olarak isteyince oluyo hemse karnik tok takir takir kilo veriyosun sporda uaparsan yemede yaninda yat
Beraber tekrar başarır inşALLAH birbirimiz motive ederek sizde hoşgeldiniz bu arada benim adım ayfer :) esilay değil öylesine yazdım esilay ı:)

Estağfurullah ayfer . inşallah guzel sonuclar alirsin canim
burda hep beraber birbirimizi tebrik ederiz, edecegimiz gunler de gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…