canim ya bak arzu kiza kiza gul abla kiza kiza biraktim ben gerçekten hayatim degistiValla şekersiz içemediğim için hiç içmiyorum ben çay kahvaltıyı kahve işe yapıyorum
:)Bu arada yarin bir arkadas daha basliyo biz salihayla ayni anda basladik birbirimizi cok motive ettik site diyip gecme sekeri biraktirdik birgun yapiyodu birgun yapmiyodu kilo alinca bildirim yapmiyo ama karataya uyanvada muyhis kilo veriyodu ve gene yollarimiz kesisti cok sukur hersey bir sebebtir insana
Bitki çayı da hiç sevmiyorum ki aslında var evde de içesin yokBitki cayi ic mesela rezene ic hem aut yapiyo hem katik olur
Evet burası bu yüzden biraz zorKeske au yazilar arka arkasina dusse watshappta oldugu gibi aohbet daha koyu olcakta
aaaaaa sende hBitki çayı da hiç sevmiyorum ki aslında var evde de içesin yok
Aaaa sende hic biseye yanasmiuosun bacim nasil olcak yumurta yemem tavukta cikiyo yavuk yemem yumurta cikariyo olurmu yaniBitki çayı da hiç sevmiyorum ki aslında var evde de içesin yok
Bu arada sabah ac karnina sekersiz turk kahvesi hem yag yakimini hemde bagirsaklari calistiriyo bizzat deniyorum cok iyi zaten kahve hastasi biri olarakÇok güldüm kahve içiyorum sağol ya içmeye çalışacağım
Birde aç karnına deneyelimSaliha bayildi bile
esilay iyi ki yazdin . kahvalti hazırlarken bu kiz nerelere kayboldu diye dusunuyordum.Günaydın herkese kaçamaksız 3 gün karatay da sporada başladım kaçamaksız menü paylaşımını eksik etmeyeceğim tüm yazdıklarınızı okudum teşekürler sayenizde çok şey öğreniyorum
Abla cım gerçekten çok teşekür ederim çok yardım cı oluyorsunuz öğretmensiniz sabırla tüm sorularımı cevap veriyorsunuz sayenizde motivasyonum çok arttı bende iddalı bir şekilde varım 18 haziran mezuniyet törenim var umarım 2 ayda 10 kilo vermeyi başarırımesilay iyi ki yazdin . kahvalti hazırlarken bu kiz nerelere kayboldu diye dusunuyordum.
seni gordugume cok sevindim . :)
Beraber tekrar başarır inşALLAH birbirimiz motive ederek sizde hoşgeldiniz bu arada benim adım ayfer :) esilay değil öylesine yazdım esilay ı:)Gunaydin kizlar esilay benimde bugun kacamaksiZ 3cu gunum eski bir karatayci olarak isteyince oluyo hemse karnik tok takir takir kilo veriyosun sporda uaparsan yemede yaninda yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?