- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Ne çabuk geçti bir hafta dimi salıhakizlar pek heyecanliyim pazartesi sonuclari cok merak ediyorum.
Evet canım lahmacun kısır bulgur belli miktarda serbest ama ertesi gün kilo verememiş oluyosun malesef koruma asamasında tüketmek daha mantıklı ben mercimek yediğim günler bile kilo verme hızım düşüyo, protein ve sebze yediğinde hızlı gidiyo bakliyat biraz az tüketmekte fayda varSelamlar dün çok rahatsizlandim hiç yazamadım.
Sabah kahvaltimi çok güzel her zamanki gibi kuvvetli bir şekilde yaptım. Öğlen arası 12.30 acikmamistim. Yemedim bi şey. İlk tenefuste ayran kuruyemis falan yerim dedim tenefuste de acikmamistim ama yiyim yine de bi seyler dedim. 2 avuç badem bir bardak ayran içtim. Sonra derste başım tuttu. Arkasından halsizlik mide bulantısı vucudum da deli ağrılar.. akşam yemek hazirlicak halim olmadığı için eşim lahmacun alıp getirdi 1 tane yiyince kendime geldim. Niye böyle oldu hiç anlamadım hani acliktan dicem ama gram açlık da hissetmemistim halbuki..
Neyseki şimdi iyiyim hafif mide agrilari disinda tabi..amaa bu sabah akşam akşam lahmacun yedigimden olsa gerek arti gördüm malesef..
Yine de moral bozmak yok tabi kaldığımız yerden devam
cok gecmis olsun .Evet canım uzak durulması gerektiğini biliyordum ama mecburiyet oldu benimki..
ideal kilonda misinya ben demek ki o yüzde karatayila kilo veremiyordum, ben zaten ideal kilomdayım, bulgur-kısır-lahmacun falan yiyince de gitmez tabii. Ok aklımda bu o zaman, ben de ptesi yeni bir başlangıç yapıyım :)
Çok teşekkür ederim. Bunlari kulağıma küpe ettim özellikle tursu bayiliriimcok gecmis olsun .
bagisikligi yuksek tutmak icin d vitamini olmazsa olmaz.
bir de prebiyotikler.
dogal yollardan prebiyotik icin bol bol ev yogurdu evbyapimi ayran ev yapimi tursu yiyin.
boyle hastalaninca ozellikle tursu suyu icin . yogurt yiyin . bir de haslanmis et-kemik suyu icin .
Evet boyum 168, 60 kiloyum; 52-54 olmak istiyorum.ideal kilonda misin
fazlaligin yoksa neden kilo vermek istiyorsun. ?
yaaa. hmmEvet boyum 168, 60 kiloyum; 52-54 olmak istiyorum.
Boyum 1.60 ve 60 kilo olmak istiyorum.. kendimi nerelerden atayimEvet boyum 168, 60 kiloyum; 52-54 olmak istiyorum.
Beterin beteri vardır. Boyum 172, 91 kiloyum. Ben ne yapayımBoyu
Boyum 1.60 ve 60 kilo olmak istiyorum.. kendimi nerelerden atayim
karatay .Beterin beteri vardır. Boyum 172, 91 kiloyum. Ben ne yapayım
papatya sonuclar guzel sanirim . tartildin mi hic .? :) :) :)Kızlar yarın bildirim günü, hazırmısınız tartıya çıkmaya
Ben hergün tartılıyorumpapatya sonuclar guzel sanirim . tartildin mi hic .? :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?