• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaaa tabi sor. ben bildiğim kadar söylerim hic problem degil
olabilir canan hocaya direk sordular marketlerde serbest gezen satiliyor diye en azindan ondan alsimlar dedi.
ama gerçekten pazardan alinan koy yumurtasi hic birinin.yerini tutmuyor. ben de A101 bi de bi arkadasin yumurtalari var ondan alioz ama pazar gibi değil. :)
ama Sütçü buldum 1yildir kendi yogurdumu yapiyorum sukur. daha saglikli bagirsakta k2vitamini uretimi icin cok onemli
Çok sağol vallaha kitabı okumaya çalışıyorum ama biz Türk milleti sohbetle daha iyi öğreniyoruz sanki :KK48:
Yumurta olayı tamam yumurtamiz koy yumurtası ama tavuk alacak yer bulamadım. Araştırmaya devam ederken ondan alayım bari ne zamandir tavuğa hasretiz zaten.
Yoğurdu da burda yöresel bi marka var ev yoğurdu gibi iki günde bitiremezsek bozuluyor ondan aldık şimdiye kadar ama bugün süt alacak bi yer bulduk yoğurt da ev işi olacak insllh bundan sonra. :KK52:

yaaa tabi sor. ben bildiğim kadar söylerim hic problem degil
olabilir canan hocaya direk sordular marketlerde serbest gezen satiliyor diye en azindan ondan alsimlar dedi.
ama gerçekten pazardan alinan koy yumurtasi hic birinin.yerini tutmuyor. ben de A101 bi de bi arkadasin yumurtalari var ondan alioz ama pazar gibi değil. :)
ama Sütçü buldum 1yildir kendi yogurdumu yapiyorum sukur. daha saglikli bagirsakta k2vitamini uretimi icin cok onemli
Merhaba.Sizi takip ediyorum,bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Geçen ay bir hafta karatay tarzı beslendim,diyetisyen listesi ile veremediğim kiloyu verdim.Ben zor kilo veren biriyim,karatay ile özellikle yağdan gitti.
Şimdi sormak istediğim şu: eşim gece çalışıyor.Akşam 20.30 ve sabah 5.00 arası.Benimlr birlikte karatay şeklinde beslenmeye çalıştı ama kilo veremedi.Şeker başlangıcı var ve aklam yemeğinden sabaha kadar aç kalamıyor.Birde ayran içtiğinde tam uyku saatleri olduğu için daha çok uykusu geliyor.Ona nasıl bir düzen kurmalıyım acaba? Fikriniz var mı?

Çok sağol vallaha kitabı okumaya çalışıyorum ama biz Türk milleti sohbetle daha iyi öğreniyoruz sanki :KK48:
Yumurta olayı tamam yumurtamiz koy yumurtası ama tavuk alacak yer bulamadım. Araştırmaya devam ederken ondan alayım bari ne zamandir tavuğa hasretiz zaten.
Yoğurdu da burda yöresel bi marka var ev yoğurdu gibi iki günde bitiremezsek bozuluyor ondan aldık şimdiye kadar ama bugün süt alacak bi yer bulduk yoğurt da ev işi olacak insllh bundan sonra. :KK52:
ya sen tavugu sormussun ya ben yeni anladim:D

market tavuklarina yedirdikleri yem yuzunden renk veriyorlarmis guvenilir degil diyorlardi. ben 1yildir tavuk yemiyorum
:)

Merhaba.Sizi takip ediyorum,bilmeyenlere yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Geçen ay bir hafta karatay tarzı beslendim,diyetisyen listesi ile veremediğim kiloyu verdim.Ben zor kilo veren biriyim,karatay ile özellikle yağdan gitti.
Şimdi sormak istediğim şu: eşim gece çalışıyor.Akşam 20.30 ve sabah 5.00 arası.Benimlr birlikte karatay şeklinde beslenmeye çalıştı ama kilo veremedi.Şeker başlangıcı var ve aklam yemeğinden sabaha kadar aç kalamıyor.Birde ayran içtiğinde tam uyku saatleri olduğu için daha çok uykusu geliyor.Ona nasıl bir düzen kurmalıyım acaba? Fikriniz var mı?
canan hocaya hemşireler sormustu .
demisti ki; ben 8den sonra yememe isini normal geceyatanlar icin diyorum demisti . acikinca yiyin dedi. siz ac ac bekleyemzsiniz 8den sbaha kadar ac durulmaz demisti . kuruyemis yiyin dedi . gece yemek de yiyebilir sefer tasi gibi siz yemek koysaniz yese olmaz mi?

karatyin puf noktası uygun saglikli gıdalardan doyana kadar yemek acikina kadar atistirmamak acikinca da yine yemek . :)

canan hocaya hemşireler sormustu .
demisti ki; ben 8den sonra yememe isini normal geceyatanlar icin diyorum demisti . acikinca yiyin dedi. siz ac ac bekleyemzsiniz 8den sbaha kadar ac durulmaz demisti . kuruyemis yiyin dedi . gece yemek de yiyebilir sefer tasi gibi siz yemek koysaniz yese olmaz mi?

karatyin puf noktası uygun saglikli gıdalardan doyana kadar yemek acikina kadar atistirmamak acikinca da yine yemek . :)
Akşam yemeğinden sonra gece onikiye kadar bir şey yemiyor.Saat 19.30 ve 20.00 gibi akşam yemeği yiyoruz.Gece onikide yoğurt ve yeşillik yiyiyormuş.Oniki bir gibi ceviz,badem de eklesin o zaman.Gece normalde de yemek yemez zaten.Bakalım bu şekilde deneyelim.Teşekkürler.

Akşam yemeğinden sonra gece onikiye kadar bir şey yemiyor.Saat 19.30 ve 20.00 gibi akşam yemeği yiyoruz.Gece onikide yoğurt ve yeşillik yiyiyormuş.Oniki bir gibi ceviz,badem de eklesin o zaman.Gece normalde de yemek yemez zaten.Bakalım bu şekilde deneyelim.Teşekkürler.
sekerin hangi tipi var?
insulin kullannalar bile birakti . karatay diyetu ile. bende de Hipoglisemi oluyordu . ama gecti . uygun gida yiyince hem kilo veirr esiniz hem sekeri düzelir. glisemik indeks duzuk yiyecekler yercih ederseniz . googleda bakin . Allah iyilik versin

_Saliha_ _Saliha_ Merhaba saliha hanim, ben de cok enerjisizim; bir donem karatay yapmistim ama cok da kilo verememistim; bir yerlerde hata yaptim sanirim.

Bundan sonra yaziyim menulerimi de siz kontrol edin zahmet olmazsa olur mu?
Bir de ben sarap icebilmek istiyorum, cunku kan sekerime iyi geliyor.
Onun disinda baska sorum yok :)

sekerin hangi tipi var?
insulin kullannalar bile birakti . karatay diyetu ile. bende de Hipoglisemi oluyordu . ama gecti . uygun gida yiyince hem kilo veirr esiniz hem sekeri düzelir. glisemik indeks duzuk yiyecekler yercih ederseniz . googleda bakin . Allah iyilik versin
Sadece şeker başlangıcı dedi sabah yemekten sonra,tabi eşim için öyleden sonra yarım içiyor.İnşallah öyle olur.G.İ diyetini araştırdım,zaten o yüzden karataya düşündüm.Allah cümlemize iyilik versin,teşekkürler.

_Saliha_ _Saliha_ Merhaba saliha hanim, ben de cok enerjisizim; bir donem karatay yapmistim ama cok da kilo verememistim; bir yerlerde hata yaptim sanirim.

Bundan sonra yaziyim menulerimi de siz kontrol edin zahmet olmazsa olur mu?
Bir de ben sarap icebilmek istiyorum, cunku kan sekerime iyi geliyor.
Onun disinda baska sorum yok :)

canim benimtabi. ne zahmeti .
ama kita i indirsen nette ücretsiz var pdf olarak.
kitab biraz fikir verirdi . ben de yrd olurum.
ama sarap yasak ki. onunicin de içmeyin diyo . kan sekeri icin de tam.bi karatay kahvaltisi yaparsan inan ki sekerin dusmez . alisinca zaten vazgecemezsin .

canim benimtabi. ne zahmeti .
ama kita i indirsen nette ücretsiz var pdf olarak.
kitab biraz fikir verirdi . ben de yrd olurum.
ama sarap yasak ki. onunicin de içmeyin diyo . kan sekeri icin de tam.bi karatay kahvaltisi yaparsan inan ki sekerin dusmez . alisinca zaten vazgecemezsin .
Ben okudum butun kitaplarini zaten :)
Ben sadece 6 kilo vermek istiyorum aslinda.

Ben okudum butun kitaplarini zaten :)
Ben sadece 6 kilo vermek istiyorum aslinda.
6 kg vermek icin en az1ay tamamen karatay yapman lazım . belki ilk hafta odemin coksa 2-3kg gider ama normal sartlarda haftalik 1,5 kg gidiyo .

İyi akşamlar kızlar
Menğm gelsin
07:30 domates salatalık biber zeytin peynir 3-4 adet ceviz ve 5 adet fındık. Bi küçük muz bir avuç kadar maydanoz
12:30 bi kase çorba bol yoğurt ve tavuk salata
18:00 kuru fasülye ve salata

O zaman ben de yazayım hemen
Sabah
1 çay bardağı çiğ badem
Ceri domates maydanoz dereotu ve kuzu kulagiyla yapılmış z.yağlı salata
Peynirli omlet 2 yumurtayla
8 zeytin
Bir avuç peynir

Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacik

Aksam
Yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Yeşil salata
:kk77:

İyi akşamlar,
Menüm
Kahvaltı:

2 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
salatalık
domates

Öğlen:
Köfte
Salata
Ayran

Akşam:
Yeşil fasulye ve barbunya yemeği
Cacık
yer fıstığı
çay

İyi aksamlar
Menüm
Sabah 10.30
2 yumurta haşlanmış
8 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Ceviz
2 gün kurusu
Ara öğün 15.30
Kahve bir tane kepek bisküvi
Aksam
Fasulye yemeği
Yoğurt
Bir kaç kacamagimda oldu malesefki
Tatli krizlerim meşhurdur zaten :( 1 kare bitter bi kepek bisküvi bi tanede oğlumun cicjbebesinden anlamadan attim agzima mama hazırlarken
Spor olarak ta 3 km yurudum

İyi aksamlar
Menüm
Sabah 10.30
2 yumurta haşlanmış
8 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Ceviz
2 gün kurusu
Ara öğün 15.30
Kahve bir tane kepek bisküvi
Aksam
Fasulye yemeği
Yoğurt
Bir kaç kacamagimda oldu malesefki
Tatli krizlerim meşhurdur zaten :KK43: 1 kare bitter bi kepek bisküvi bi tanede oğlumun cicjbebesinden anlamadan attim agzima mama hazırlarken
Spor olarak ta 3 km yurudum
:KK62:olmaz olmaz olmaz
yazik degil mi emeginize o kadar ugrasiyonuz kucuuk.de olsa kacamak sonuc almamizi engeller .

sizin.icin.diorum kizmayin bana :KK19:ama yazik degil mi .

biz insulini dusuk seviyede salgilatmya calisiyoruz ki insulim direnci kirilsin . neden tatli krizi oluyo insulin direnci var bagimlilik var agziniza hic koymayin bakin koymayin nasil duzelecek sistem . caniniz tatli gormek bile istemeyeck . eskiden 1kutu nutellayi ayip olmasin diye bitirmiyordum simdi 1cay kasigi alsam kesiliyorum .
olmasi gereken istek olmamasi o zamana kadar da yanlislardan uzak durmaliyiz :KK43:

İyi akşamlar,
Menüm
Kahvaltı:

2 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
salatalık
domates

Öğlen:
Köfte
Salata
Ayran

Akşam:
Yeşil fasulye ve barbunya yemeği
Cacık
yer fıstığı
çay
aksamki yer fıstığı fazla olmus .
glisemik yuk biner yag yanmaz.:(

Kızlar misafirm vardı yazamadım çok zor ya o kadar hazırlık yap yeme :110:me olacak halimiz ya kalan börekler buzluğa girdi

Back