Acıkmıştım amaaksamki yer fıstığı fazla olmus .
glisemik yuk biner yag yanmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıkmıştım amaaksamki yer fıstığı fazla olmus .
glisemik yuk biner yag yanmaz.
olmaz olmaz olmaz
yazik degil mi emeginize o kadar ugrasiyonuz kucuuk.de olsa kacamak sonuc almamizi engeller .
sizin.icin.diorum kizmayin bana ama yazik degil mi .
biz insulini dusuk seviyede salgilatmya calisiyoruz ki insulim direnci kirilsin . neden tatli krizi oluyo insulin direnci var bagimlilik var agziniza hic koymayin bakin koymayin nasil duzelecek sistem . caniniz tatli gormek bile istemeyeck . eskiden 1kutu nutellayi ayip olmasin diye bitirmiyordum simdi 1cay kasigi alsam kesiliyorum .
olmasi gereken istek olmamasi o zamana kadar da yanlislardan uzak durmaliyiz
inşallah ama bakin irade sart.Doğru söyluyosunuz daha çok dikkat edicem inşallah bende sizin gibi olurum ya
Canim evet biraz ac kalsan da olur aksamlari, yer fistigini oglen ye sabah ye. Her gun menunde aksamlari yiyorsun ben de fark ettim.Acıkmıştım ama
olmuyo iste birakman lazim . o bi dilim ekmek yetiyor insulin icinCanim evet biraz ac kalsan da olur aksamlari, yer fistigini oglen ye sabah ye. Her gun menunde aksamlari yiyorsun ben de fark ettim.
Ay ben de sabahlari 1 dilim ekmegi yemeden olamiyorum.
ya evet sadece ben acaba mideme bisi olur mu diye korkuyorum, sabahlari yiyorum.olmuyo iste birakman lazim . o bi dilim ekmek yetiyor insulin icin
azicik sabir ha yedin ha yemedin aslinda . 1dilimcik ek.ek mi tok tutuyo
bu sarabin.glisemik indeksi kac . arada degil bari yemekle ic . yine illa insulin salgilatacanya evet sadece ben acaba mideme bisi olur mu diye korkuyorum, sabahlari yiyorum.
ay peki gaza geldim yarindan itibaren full karatay ama sarabimi icerim arada
inşallah ama bakin irade sart.
ben bu topice geldigimde sekerli cayi birakamam balli kaymakli ekmegi birakamam diyr direniyordum
saolsun gül abla diye diye biraktim..
eskiden esime pasta aldirirdim ya ben yapardım evden eksik olmazdi . onlardan utandigim icin pastayi bitirmezdim yoksa bitirecek altyapim vardı simdi iki uc cataldan sonra tikaniom yiyemiom .
Karatayi tam yapin . vucud normal haline donsun . izin verin vucudunuza . . zaten karatay cok seye karsi degil . arada sırada yemekle denge bozulmaz diyor ama bizim.milletimiz artik bagimli olmus dio . dusunsenize ne yemek yapayım diye degil cayin yanina ne tatli yapayım diye dusunurdum .
evde.yemek pisiyo artik .
sabir biraz sabir . zati canin istemeyecek .Biz sosyal olarak çok aktif bi aileyiz her gittiğim yerde çok zor oluyor Kahveler tatlılar çikolatalar Nasıl zor bir bilseniz ah ah
Rakı, votka, viski 0 Şarap 0 diyor canan karatayın sitesinde. 0 imiş bunların glisemik indeksi olley o zamanbu sarabin.glisemik indeksi kac . arada degil bari yemekle ic . yine illa insulin salgilatacan
:)
hmm valla ben tikandim .Rakı, votka, viski 0 Şarap 0 diyor canan karatayın sitesinde. 0 imiş bunların glisemik indeksi olley o zaman
gec gördüm .Ben birsey soracağım.bu ara kilo vermem durdu sanki.emzirdigim icin fazla yiyorum galiba o yüzden☺birde bu akşam yemekte lahmacun var.emzirdigim için kaç tane yiyebilirim?bilen varsa yardım etsin lütfen.
sevgili maya sen bilirsin tabi .İyi geceler bugünkü menunu paylasayim
Sabah
Disarda olduğum için
simit peynir cay uclemesi
Ara
Muz ve yarim elma
Aksam
Aksam balik izgara ve salata
Üstüne kahve
Baliği hic sevemedim kotu geldi tadi o yüzden çok az yedim aksami aç geçirdim çok zorlandim ya basta motiveydim ama yapamicam galiba
Alkol saf şeker canım şekerin hertürlüsü yasak, gecen aksam yemekte bende aldım ertesi gün + 600 gr dönüş yaptı, karatayın videolarında söylüyo zaten alkolün hertürlüsü yasak diye bırak kilo vermeyi fazlasıyla kilo aldırıyoRakı, votka, viski 0 Şarap 0 diyor canan karatayın sitesinde. 0 imiş bunların glisemik indeksi olley o zaman
sevgili maya sen bilirsin tabi .
ama boyle zamanlar da oluyor . sen dwvam et mecbur kalmissin. .
baliktan sonra 1kibrit kutusu helva yememiz lazimki baligin agir metalleri midemizi bulandirmasin hem de vitaminini kolay alalım.
kac kiloydun sdaha önce sor.ussam kusura bakma.