• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba hanimlarrr Benide araniza alirmisinizz bi ara karatayla biraz kilo vermistim tekrardan vermek istiyorum ama hic motivem yok birde gündüzleri karatay çok güzel geçiyorda aksam yemeklerine ne yapicami bilemiyorum burada birbirimiz menulerinden fikir almis oluruz
hosgeldin canim .
kendinize 1 hafta sans verin . sabir ile irade ile aksam olayini da cozersiniz. basta karatayda irade şart . tatli ekmek meyve uzak durmak herkesin harci degil ama bi yapsak hele 21 gun tam kacamaksiz bi karatay yapsak muhtesem olur. hos siz yaomissiniz . kac kg vermistiniz . kac olmak istiyorsunuz

yaa valla kizlar cok üzülüyorum . millet iki lokma ekmek azıcık peynirle diey yapio yazmislar kilo veremiyorlar :(niye boyle diolar . :( oyle diet olmaz ki kas erir o kadar.

ben ilk dogumdan sonra o az az dietlerden yaptim62ye zor düştüm ama sonunda da hasta oldum . hoppp68de sabitledim . sonra da diet miet yapmak istemedim . taki 2.doguma kadar :)

Aklııma takılan bir soru var örneğin bugün sabah 10 da karatay kahvaltısı yaptım 3 te de açlık hissedersem yoğurtlu semizotu yiyeceğim akşam da sebze yemeği ızgara vs yiyeceğim ilk 5 saat ağzımıza bir lokma dahi koymuyoruz o zman türk kahvesi falan da içilmiyor değil mi ...ayrıca bugün karatay diyeti kitabını bitirdim omega 3 kapsül ve balık yapı kullanın diyor siz kullanıyormusunuz arkadaşlar nerden en doğal tedarik edebiliriz acaba

ne güzel degil mi
Güzel haberler .
Tebrikler
gerçekten başlamak cok zor insan nasil vazgecerim dio ama 1hafta yapinca birakimiyorsun . sonra yasam sekli haline geliyor.
Umarim birakmadan devam ederim ve böyle hızlı hızlı gider kilolar☺ siz ne zamandir karatay yapıyorsunuz hedefine ulasanlar arasındaydı sanki adiniz

Umarim birakmadan devam ederim ve böyle hızlı hızlı gider kilolar☺ siz ne zamandir karatay yapıyorsunuz hedefine ulasanlar arasındaydı sanki adiniz
canim ben aralik2014de karatayla karsilastum basladim . o zaman basladim . 2, 5ayda hedefime ulastim ama yarim yamalak yaparak duzgun yaosaydim surec kisalirdi. ben devam ediyorum ama tabi eskisi gibi meyveden vs kacmiyorum ya da 5 saat kuralina uymuyorum.

Aklııma takılan bir soru var örneğin bugün sabah 10 da karatay kahvaltısı yaptım 3 te de açlık hissedersem yoğurtlu semizotu yiyeceğim akşam da sebze yemeği ızgara vs yiyeceğim ilk 5 saat ağzımıza bir lokma dahi koymuyoruz o zman türk kahvesi falan da içilmiyor değil mi ...ayrıca bugün karatay diyeti kitabını bitirdim omega 3 kapsül ve balık yapı kullanın diyor siz kullanıyormusunuz arkadaşlar nerden en doğal tedarik edebiliriz acaba
canim balik yagi omega3 kesinlikle gunluk almak lazim hele ki senin . canim bunkarin indirimli satildigu eczaneler var ya da anlasmali yerler . ama ben bilmiyorum bi turlu alamadim ona firsat kalmadi . ben ücretsiz izinde oldugum icin :(

aralarda sekersiz turk kahvesi filtre kahve bitki cayi cay icebilirsin.
karatuda her seyin dogali kullanilir . ev yogurdu koy yumurtası kaya tuzu zeytinyağı tereyağı gibi. yavas yavas evimizin düzeni oturdu . kaya tuzu ile yapilan salata dahi daha lezzetli oluyor tursu erimiyor . . . vb . vb.

hosgeldin canim .
kendinize 1 hafta sans verin . sabir ile irade ile aksam olayini da cozersiniz. basta karatayda irade şart . tatli ekmek meyve uzak durmak herkesin harci degil ama bi yapsak hele 21 gun tam kacamaksiz bi karatay yapsak muhtesem olur. hos siz yaomissiniz . kac kg vermistiniz . kac olmak istiyorsunuz
Hosbuldumm ben gecen sene bir kaç ay karatay yaptim ama yarim yamalak yaptim 4 kilo falan verdim sonra biraktim ama sunu gordumki karatayla verilen kilo geri gelmiyor simdi bi 4-5 kilo daha vermek istiyorum 50 kilo olmak istiyorum boyum 160 yas 28 iki yasinda bi oğlum var. Boyle iste yarin baslicam insallah kilo bildirimleri hangi gün acaba sayfaları okuyamadimda daha

Hosbuldumm ben gecen sene bir kaç ay karatay yaptim ama yarim yamalak yaptim 4 kilo falan verdim sonra biraktim ama sunu gordumki karatayla verilen kilo geri gelmiyor simdi bi 4-5 kilo daha vermek istiyorum 50 kilo olmak istiyorum boyum 160 yas 28 iki yasinda bi oğlum var. Boyle iste yarin baslicam insallah kilo bildirimleri hangi gün acaba sayfaları okuyamadimda daha
pazartesi gunu .
1.sayfadaki formata gore yapiyoruz.
:)
aynen oyle verilen kilo oyle kolay geri alinmiyor. esim 98di 91 oldu . birakti . hala 91 . yeniden baslayacaz ona da . 5-6kg daha verirse ii olur :D

Merhaba kızlar
Menümü yazayım
07:30 domates biber salatalık 5 adet zeytin peynir yarım avuç fıstık 4 dilim sucuk bi tane kivi
12:30 bi kase çorba, tavuklu Sezar salata
18:30 kuru fasülye ve bol salata
Şimdi Türk kahvesi içeceğim
Sabah 3 mil yaptım

Saliha abla köy yumurtası bulamadım markettekini kullanıyorum olmaz mı sütte desen öğrenciyim 2..3 ay sonra başlarım mayalamaya market kullanıyorum abla kaya tuzu aktarcıda bulabilir miyiz

canim ben aralik2014de karatayla karsilastum
canim ben aralik2014de karatayla karsilastum basladim . o zaman basladim . 2, 5ayda hedefime ulastim ama yarim yamalak yaparak duzgun yaosaydim surec kisalirdi. ben devam ediyorum ama tabi eskisi gibi meyveden vs kacmiyorum ya da 5 saat kuralina uymuyorum.

Ne güzel..2.5 ay çok güzel bir süre aslında. Geri alınmaması da harika..
Elimden geldiğince kurallara uymaya çalışıyorum. Umarım ben de ilk olarak şu 6 kilodan kurtulurum.
Boyum 1.60 suan 65.5 kiloyum 60 olsam yeter diyorum ama kuralları uygulamakta şimdiki gibi hevesli olursam devam edip bi 4-5 kilo daha veririm belki:KK28:

Menüm::
Sabah 10 .00 da :
2 yumurta tereyağ ında kırdım
Domates
Salata
Maydanoz
Bir yeşil biber
6 adet zeytin
7 adet ceviz

Ara:15 te :kırmızı mercimek köftesi 6 adet

Akşam 18.45 te :bonfile salatası büyük bir kase
Soda günü böyle kapatıyorum

Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi

Akşam

Mercimek çorbası 1 kase
közde patlıcan salatası
yer fıstığı

pazartesi gunu .
1.sayfadaki formata gore yapiyoruz.
:)
aynen oyle verilen kilo oyle kolay geri alinmiyor. esim 98di 91 oldu . birakti . hala 91 . yeniden baslayacaz ona da . 5-6kg daha verirse ii olur :KK70:
Hadi inşallah ozmn bende yarin tartilir baslarim menulerimi yazmaya inşallah cabuk gider ya motivem gitmeden kilim gitsin

Bende yazayım menümü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 avuç içi peynir
3 cherry domates
Yeşillik
1 bardak kahve
Yarım portakal
Akşam
2 tabak yeşil fasulye mecbur yaptım eşim almış
Semiz otlu yoğurt yemek öncesi 1 bardak süt biraz kabak çekirdeği

Saliha abla köy yumurtası bulamadım markettekini kullanıyorum olmaz mı sütte desen öğrenciyim 2..3 ay sonra başlarım mayalamaya market kullanıyorum abla kaya tuzu aktarcıda bulabilir miyiz
canim markwtte serbest dolasan yumurta satiliyo karatay en azindan ondan alin dio . elden geldiğince dogal almak lazim. tuz da normal kaya tuzu . ucuz . pahalı değil. bilmiyorum ki aktarda var midir. biz memelkette tuzcudan aliyoruz. bi de gül abla olsa nette indirimli yerleri var onlarin ah iste ben bilmiyorum :(

kızlar meyveyi arada sirada kahvaltida yiyoruz. oglen yemeyin ki istesiginiz sonucu alin :/

Sürekli soru soruyorum ama bi şey daha sormak istiyorum musadenizle:oops: şimdi gezen tavuk almamız gerekiyor ya. Ben henüz bulamadım. bir arkadas bimde gezen tavuk yazan bi ürün olduğunu söyledi. Alıp yiyen var mı aranızda. Dogalini bulamazsak onlardan yiyebiliyor muyuz:KK17:

Sürekli soru soruyorum ama bi şey daha sormak istiyorum musadenizle:oops: şimdi gezen tavuk almamız gerekiyor ya. Ben henüz bulamadım. bir arkadas bimde gezen tavuk yazan bi ürün olduğunu söyledi. Alıp yiyen var mı aranızda. Dogalini bulamazsak onlardan yiyebiliyor muyuz:KK17:

yaaa tabi sor. ben bildiğim kadar söylerim hic problem degil
olabilir canan hocaya direk sordular marketlerde serbest gezen satiliyor diye en azindan ondan alsimlar dedi.
ama gerçekten pazardan alinan koy yumurtasi hic birinin.yerini tutmuyor. ben de A101 bi de bi arkadasin yumurtalari var ondan alioz ama pazar gibi değil. :)
ama Sütçü buldum 1yildir kendi yogurdumu yapiyorum sukur. daha saglikli bagirsakta k2vitamini uretimi icin cok onemli

Çok teşekür ederşm saliha abla yarın aktarcıya bi sorayım kaya tuzu var mı yumurta çiftlik olanlarından aldırıyım eşime sarı yumurta marketten daha iyidir sanırsam köyde annem gönderir ama manisada çok uzak istanbul a :)

Back