• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu arada saliha ben üç dört gündür spor yapamıyorum zaman ayıramadım. Ama yinede kilo veriyorum aynı hızda, acaba biraz kilo vermem durana kadar spor yapmasam mı?
yani spor yaparsan kilo vermen daha hizli olur. kendi temponda yürüyüş bile yeterli . olur.bence yap be n oyle bi takilma yasamadim inşallah sen de yasamazsin

Sabah kahvaltısı 11.30 da :1 yumurta
Salatalık
Domates
5 zeytin
Bir ince belli bardak ceviz
2 biber

Akşam 17.00 da :
Ayran ve mercimek köftesi başka yemek yiyemedim canım hiç istemedi

Saliha abla yarın spora da başlıyorum sen spor yapmışmıydın ayrıca günde kaç lt su muhakak tamamlamamız gerekiyor ben bugün mahlesef 1 tamamladım
canim su icin karatay derki eger idrarinizin rengi limonata rengindeyse yeterli miktarda su iciyorsunuz der . aslinda 1 litre2 litre cok onemli degil .idrar rengi önemli hem cok asiri su icmek de ii değil.

2.si karatay dio ki beyindeki acikma merkezi ile susama merkezi yanyaana bazen susayinca aclik.hissederiz once bi su icin der belki acikmamissinizdir der.

3.limonlu su ya da limonlu salata sirkeli salata yiyeceklerin daha uzun sure midede kalmasini.saglar der.

Ben giremedim kızlar misafirliğe gittik akşam 8 sonrası birşey Yememe olamadı ama diyeti bozmadım
Sabah
Pırasalı omlet
7 zeytin
1 avuç peynir
1 bardak süt
3 cherry domates
Yeşillik
Akşam
Mercimek çorbası
Bakla yemeği ( biliyor musunuz bilmem ben evlenince öğrendim)
Salata
Yoğurt
Birkaç tane pancar turşusu
Misafirlikte tek kaçamak küçük bir salatalık
Yarım elma bu kadar inş birşey olmaz

bi sey olmaz tabi ama istedigimiz sonucu daha az aliriz gec aliriz. meyve illa ki sabah olacak . ama sen emziriyorsun yakarsin. meyve vs yenecekse sabah ve uzerine az tarcin koyarsak tatli istegimiz gider ayni zamanda meyvenin glisemik indeksi duser.

neden glisemik indeks dusuruyiruz . cunku kan.sekerimizin aniden cikmasini ve inmesini istemiyoruz. glisemik indeks ne kadar dusukse kan sekeri o kadar yavas ve kontrollu yukselir . ve biz hizli acikmayiz.

kizlar ben öğretmenim ya arada kaciriyorum kusura bakmayin . derste gibi oldu :KK45::KK53::KK55:

neden glisemik indeks dusuruyiruz . cunku kan.sekerimizin aniden cikmasini ve inmesini istemiyoruz. glisemik indeks ne kadar dusukse kan sekeri o kadar yavas ve kontrollu yukselir . ve biz hizli acikmayiz.

kizlar ben öğretmenim ya arada kaciriyorum kusura bakmayin . derste gibi oldu :KK45::KK53::KK55:
Meslektaşız Saliha hanım :)

yaa :KK19:cok sevindim . ayni okulda olsak gretmwnler odasinda beraber karatay kahvaltisi yapardık:KK5:
1, 5yildir cocuk.bakiyorum ücretsiz izindeyim . hep konusasim var .
Süper olurdu gerçekten bende izindeyim şimdilik eylüle kadar eve de alıştım ben :)

benim aralikta bitiyor .
ben de cok alistim . ne guzel istedigin saatte yat kalk :)
ama bi yandan da anca konusasim var . :KK70: :KK70:
Alışkanlık olmuş derslerden sanırım branşınız ne idi benim de belli değil bebeğime kıyamıyorum belki evde olurum 1 yıl daha

Alışkanlık olmuş derslerden sanırım branşınız ne idi benim de belli değil bebeğime kıyamıyorum belki evde olurum 1 yıl daha
fenbilgisi öğretmenligi .
ben de ilk cocugumda calismak zorunda kaldim1yil izin aldim . ona kiyamadigim icin 2.yi istedik . simdi ikisi ileyim. 1, 5 yildir evdeyim . :) araliga kadar inşaallah evde olurum
sizin brans neydi hocam :) ?

fenbilgisi öğretmenligi .
ben de ilk cocugumda calismak zorunda kaldim1yil izin aldim . ona kiyamadigim icin 2.yi istedik . simdi ikisi ileyim. 1, 5 yildir evdeyim . :) araliga kadar inşaallah evde olurum
sizin brans neydi hocam :) ?
Branşlarda yakın hocam bende biyoloji öğretmeniyim evdeyim şimdi eşimde eşiniz gibi düşünüyor ard arda olsun çocuklar diyo ben kilo vermek istiyorum onun için eşim takılı kalan biri değil ama ben takıntılıyım kilo vermeden 2. Çocuk olsun istemiyorum

Branşlarda yakın hocam bende biyoloji öğretmeniyim evdeyim şimdi eşimde eşiniz gibi düşünüyor ard arda olsun çocuklar diyo ben kilo vermek istiyorum onun için eşim takılı kalan biri değil ama ben takıntılıyım kilo vermeden 2. Çocuk olsun istemiyorum
devam edin Karatayla kilo veremeyen gormedim simdiye kadar.
eltim yillardir diyetisyenlere para odedi . ama ben onu oyke ince hic görmedim. en son beni gordu ve basladi o da 8kg verdi. ve inceldi .

karatayda yag yaniyor ya bi incelme oluyo diger dietler gibi kg gidip hala ayni bedende kalmiyosun .

ben hala kıyafet olayini cozemedim :) sonradan aldigim etekler de olmuyo dusuyo belimden :)

cok rahat verirsin , ama emzirdigun icin3ogun yapman gerek .

devam edin Karatayla kilo veremeyen gormedim simdiye kadar.
eltim yillardir diyetisyenlere para odedi . ama ben onu oyke ince hic görmedim. en son beni gordu ve basladi o da 8kg verdi. ve inceldi .

karatayda yag yaniyor ya bi incelme oluyo diger dietler gibi kg gidip hala ayni bedende kalmiyosun .

ben hala kıyafet olayini cozemedim :) sonradan aldigim etekler de olmuyo dusuyo belimden :)

cok rahat verirsin , ama emzirdigun icin3ogun yapman gerek .
Biz geç kalkıyoruz ya öğlen oluyor kahvaltı nerdeyse 12 gibi sonra akşam yiyorum birde erken kalkan biri olsam 3 öğün yaparım da bebişim le yatıyorum

canim ton baligi yok karatayda .:KK43:
normal balik var .
cilegi de sabah kahvaltida yersen daha dogru olur.

ben canim cok tatli cekince balik yerdim. baliktan hemen sonra 1kibrit kutusu kadar helva yememiz gerek . o helva benim tatli ihtiyacimi dizginlerdi.

bir de sabahlari gun kurusunun icine kaymak surup ceviz koyunca pasta gibi oluyor.

en son bir de arada sirada yumurta yerine sabah 1yerli muz yiyebilirsin. findikla muz da sanki tatli gibi oluyo. muzu kakoya bulayip findikla yiyebilirsin ama kahvaltida .
Neden yok ki ton balığı o_O
Teşekkürler öneriler için :KK36:

Neden yok ki ton balığı o_O
Teşekkürler öneriler için :KK36:
Karatay diyetinde pakete alınmış hazır hiç bir gıda yok birde o konserve tarzı diyetin özelliği herşeyi mevsiminde ve sağlıklı yemek diyet değil aslında sağlıklı yaşama geçiş

Herkese merhaba..
Son zamanlarda kalori hesabı diyetlere başladım defalarca ve hepsi bi tatlı kriziyle gözüm donmus olarak 2 ya da 3 gün dayanip koca bi pastanin basinda bozuyordum diyeti. karatay diyetinde 5. GünüM ve aklıma tatlinin t si gelmedi henüz..
Aynı zamanda çok halsiz sürekli uyuklayan bi haldeydim. Günde 4 .5. Kupa nescafe icmeden kafamı toplayamaz hale gelmiştim şimdi cok iyiyim. Bir sabah bir akşam olmak üzere iki fincan Türk Kahvesi içiyorum. O da keyif için uykum acilsin diye değil.
Bunca zaman hep programlarda dinledim ama yapılmaz bu diyet zor ya diyip erteledim. 5 günde bile bu kadar taze ferah hissedeceğimi bilseydim daha önce başladım. Tabi 5. Günde giden 1 kilo da ayrı bi mutluluk sebebi :KK49:

Karatay diyetinde pakete alınmış hazır hiç bir gıda yok birde o konserve tarzı diyetin özelliği herşeyi mevsiminde ve sağlıklı yemek diyet değil aslında sağlıklı yaşama geçiş
Anladım fakat çalıştığım için bu tarz kuralların tamamına uyamayabiliyorum malum öğlen yemekhanede yesem diyete alakasız kötü yemekler var,kendim et getiremiyorum bazen dışarıda yiyorum bazen de ton balığı vs.

Herkese merhaba..
Son zamanlarda kalori hesabı diyetlere başladım defalarca ve hepsi bi tatlı kriziyle gözüm donmus olarak 2 ya da 3 gün dayanip koca bi pastanin basinda bozuyordum diyeti. karatay diyetinde 5. GünüM ve aklıma tatlinin t si gelmedi henüz..
Aynı zamanda çok halsiz sürekli uyuklayan bi haldeydim. Günde 4 .5. Kupa nescafe icmeden kafamı toplayamaz hale gelmiştim şimdi cok iyiyim. Bir sabah bir akşam olmak üzere iki fincan Türk Kahvesi içiyorum. O da keyif için uykum acilsin diye değil.
Bunca zaman hep programlarda dinledim ama yapılmaz bu diyet zor ya diyip erteledim. 5 günde bile bu kadar taze ferah hissedeceğimi bilseydim daha önce başladım. Tabi 5. Günde giden 1 kilo da ayrı bi mutluluk sebebi :KK49:
Tebrikler:nazar:

Herkese merhaba..
ne güzel degil mi
Güzel haberler .
Tebrikler
gerçekten başlamak cok zor insan nasil vazgecerim dio ama 1hafta yapinca birakimiyorsun . sonra yasam sekli haline geliyor.

Merhaba hanimlarrr Benide araniza alirmisinizz bi ara karatayla biraz kilo vermistim tekrardan vermek istiyorum ama hic motivem yok birde gündüzleri karatay çok güzel geçiyorda aksam yemeklerine ne yapicami bilemiyorum burada birbirimiz menulerinden fikir almis oluruz

Back