hosgeldin canim .Merhaba hanimlarrr Benide araniza alirmisinizz bi ara karatayla biraz kilo vermistim tekrardan vermek istiyorum ama hic motivem yok birde gündüzleri karatay çok güzel geçiyorda aksam yemeklerine ne yapicami bilemiyorum burada birbirimiz menulerinden fikir almis oluruz
Umarim birakmadan devam ederim ve böyle hızlı hızlı gider kilolar☺ siz ne zamandir karatay yapıyorsunuz hedefine ulasanlar arasındaydı sanki adinizne güzel degil mi
Güzel haberler .
Tebrikler
gerçekten başlamak cok zor insan nasil vazgecerim dio ama 1hafta yapinca birakimiyorsun . sonra yasam sekli haline geliyor.
canim ben aralik2014de karatayla karsilastum basladim . o zaman basladim . 2, 5ayda hedefime ulastim ama yarim yamalak yaparak duzgun yaosaydim surec kisalirdi. ben devam ediyorum ama tabi eskisi gibi meyveden vs kacmiyorum ya da 5 saat kuralina uymuyorum.Umarim birakmadan devam ederim ve böyle hızlı hızlı gider kilolar☺ siz ne zamandir karatay yapıyorsunuz hedefine ulasanlar arasındaydı sanki adiniz
canim balik yagi omega3 kesinlikle gunluk almak lazim hele ki senin . canim bunkarin indirimli satildigu eczaneler var ya da anlasmali yerler . ama ben bilmiyorum bi turlu alamadim ona firsat kalmadi . ben ücretsiz izinde oldugum icinAklııma takılan bir soru var örneğin bugün sabah 10 da karatay kahvaltısı yaptım 3 te de açlık hissedersem yoğurtlu semizotu yiyeceğim akşam da sebze yemeği ızgara vs yiyeceğim ilk 5 saat ağzımıza bir lokma dahi koymuyoruz o zman türk kahvesi falan da içilmiyor değil mi ...ayrıca bugün karatay diyeti kitabını bitirdim omega 3 kapsül ve balık yapı kullanın diyor siz kullanıyormusunuz arkadaşlar nerden en doğal tedarik edebiliriz acaba
Hosbuldumm ben gecen sene bir kaç ay karatay yaptim ama yarim yamalak yaptim 4 kilo falan verdim sonra biraktim ama sunu gordumki karatayla verilen kilo geri gelmiyor simdi bi 4-5 kilo daha vermek istiyorum 50 kilo olmak istiyorum boyum 160 yas 28 iki yasinda bi oğlum var. Boyle iste yarin baslicam insallah kilo bildirimleri hangi gün acaba sayfaları okuyamadimda dahahosgeldin canim .
kendinize 1 hafta sans verin . sabir ile irade ile aksam olayini da cozersiniz. basta karatayda irade şart . tatli ekmek meyve uzak durmak herkesin harci degil ama bi yapsak hele 21 gun tam kacamaksiz bi karatay yapsak muhtesem olur. hos siz yaomissiniz . kac kg vermistiniz . kac olmak istiyorsunuz
pazartesi gunu .Hosbuldumm ben gecen sene bir kaç ay karatay yaptim ama yarim yamalak yaptim 4 kilo falan verdim sonra biraktim ama sunu gordumki karatayla verilen kilo geri gelmiyor simdi bi 4-5 kilo daha vermek istiyorum 50 kilo olmak istiyorum boyum 160 yas 28 iki yasinda bi oğlum var. Boyle iste yarin baslicam insallah kilo bildirimleri hangi gün acaba sayfaları okuyamadimda daha
canim ben aralik2014de karatayla karsilastum
canim ben aralik2014de karatayla karsilastum basladim . o zaman basladim . 2, 5ayda hedefime ulastim ama yarim yamalak yaparak duzgun yaosaydim surec kisalirdi. ben devam ediyorum ama tabi eskisi gibi meyveden vs kacmiyorum ya da 5 saat kuralina uymuyorum.
Ne güzel..2.5 ay çok güzel bir süre aslında. Geri alınmaması da harika..
Elimden geldiğince kurallara uymaya çalışıyorum. Umarım ben de ilk olarak şu 6 kilodan kurtulurum.
Boyum 1.60 suan 65.5 kiloyum 60 olsam yeter diyorum ama kuralları uygulamakta şimdiki gibi hevesli olursam devam edip bi 4-5 kilo daha veririm belki
Hadi inşallah ozmn bende yarin tartilir baslarim menulerimi yazmaya inşallah cabuk gider ya motivem gitmeden kilim gitsinpazartesi gunu .
1.sayfadaki formata gore yapiyoruz.
:)
aynen oyle verilen kilo oyle kolay geri alinmiyor. esim 98di 91 oldu . birakti . hala 91 . yeniden baslayacaz ona da . 5-6kg daha verirse ii olur
canim markwtte serbest dolasan yumurta satiliyo karatay en azindan ondan alin dio . elden geldiğince dogal almak lazim. tuz da normal kaya tuzu . ucuz . pahalı değil. bilmiyorum ki aktarda var midir. biz memelkette tuzcudan aliyoruz. bi de gül abla olsa nette indirimli yerleri var onlarin ah iste ben bilmiyorumSaliha abla köy yumurtası bulamadım markettekini kullanıyorum olmaz mı sütte desen öğrenciyim 2..3 ay sonra başlarım mayalamaya market kullanıyorum abla kaya tuzu aktarcıda bulabilir miyiz
Sürekli soru soruyorum ama bi şey daha sormak istiyorum musadenizleşimdi gezen tavuk almamız gerekiyor ya. Ben henüz bulamadım. bir arkadas bimde gezen tavuk yazan bi ürün olduğunu söyledi. Alıp yiyen var mı aranızda. Dogalini bulamazsak onlardan yiyebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?