• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

abla zahmet oldu çok teşekür ederim gerçekten bizimle çok ilgileniyorsunuz üstelik 2 tane küçük çocuğunuz var eminim çok yoruyarlardır sizi karatay usulu olsun diye tarif istedim sizden yoksa zahmet vermek istemezdim tekrar teşekür ederim abla
Estağfurullah . rica ederim . cocuklari uyuttum islerimi.bitirdim mola verince tele bakıyorum . evdeyim zaten . insanliga hizmetimiz olsun . inşallah mutlu olursunuz . ben oldum paylasmak istiyorum. :) :)

Merhaba hanimlar:KK66:
Aksam yemegimi de TİKA basa yedim bugünkü menumu yazayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla peynirli omlet
6 zeytin biraz peynir 4 tane ceviz
Öğlen 1 avuç çiğ badem 1 avuç çiğ fındık 2 bardak ayran
Aksam mercimek corbasi z.yağlı taze fasulye bol bol yogurtlu havuç sote:-)

Merhaba hanimlar:KK66:
Aksam yemegimi de TİKA basa yedim bugünkü menumu yazayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla peynirli omlet
6 zeytin biraz peynir 4 tane ceviz
Öğlen 1 avuç çiğ badem 1 avuç çiğ fındık 2 bardak ayran
Aksam mercimek corbasi z.yağlı taze fasulye bol bol yogurtlu havuç sote:-)
afiyet olsun .mmmm :)

Bir de benim tam anlayamadigim bir şey daha var. Kuruyemisin bi sınırı var mı ben Ekmekçi biri olarak doyabilmek için bazen abartmak istiyorum ama tam emin olamadigimdan kuruyemisi az yemeye çalışıyorum. Misal bugün öğle yemeğinde badem ve fındık yemeyi planladigimdan cevize doyamadim kahvaltida:KK70::KK70:

Bir de benim tam anlayamadigim bir şey daha var. Kuruyemisin bi sınırı var mı ben Ekmekçi biri olarak doyabilmek için bazen abartmak istiyorum ama tam emin olamadigimdan kuruyemisi az yemeye çalışıyorum. Misal bugün öğle yemeğinde badem ve fındık yemeyi planladigimdan cevize doyamadim kahvaltida:KK70::KK70:
canim kuruyemisin kendisini bir ogun olarak dusun . kahvaltida sadece1cay bardagi kadar olacak . . oglen de biraz yiyebiliriz . ama avuc avuc yemiyoruz .
glisemik indeksi dusuk ama abartmadan yiyoruz. :) aksam da yemeklerin yaninda yemeyecegiz . cunku hem yemej hem kuruyemis fazla gelir .

papatya aynen iste oyle kolay kilo veriliyor ki . hem saglikli insan onune gelene anlatmak istiyo insan .
tebrikler:KK73:

Sabah kahvaltısı 11.30 da :1 yumurta
Salatalık
Domates
5 zeytin
Bir ince belli bardak ceviz
2 biber

Akşam 17.00 da :
Ayran ve mercimek köftesi başka yemek yiyemedim canım hiç istemedi

Saliha abla yarın spora da başlıyorum sen spor yapmışmıydın ayrıca günde kaç lt su muhakak tamamlamamız gerekiyor ben bugün mahlesef 1 tamamladım

papatya aynen iste oyle kolay kilo veriliyor ki . hem saglikli insan onune gelene anlatmak istiyo insan .
tebrikler:KK73:
Aynen herkese söylemek istiyosun bak kilo vermek aslında cok kolay diye, gerçi bende bunu daha yeni anladım, :KK73: Eskiden diyet yaparken aklım hep yemekler de olurdu sımdı saatim gelmeden aklıma bile gelmiyo Yemek içmek

Merhabalar,
Bugun canım hep tatlı istedi :(

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi

Ben giremedim kızlar misafirliğe gittik akşam 8 sonrası birşey Yememe olamadı ama diyeti bozmadım
Sabah
Pırasalı omlet
7 zeytin
1 avuç peynir
1 bardak süt
3 cherry domates
Yeşillik
Akşam
Mercimek çorbası
Bakla yemeği ( biliyor musunuz bilmem ben evlenince öğrendim)
Salata
Yoğurt
Birkaç tane pancar turşusu
Misafirlikte tek kaçamak küçük bir salatalık
Yarım elma bu kadar inş birşey olmaz

Merhabalar,
Bugun canım hep tatlı istedi :KK43:

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
canim ton baligi yok karatayda .:(
normal balik var .
cilegi de sabah kahvaltida yersen daha dogru olur.

ben canim cok tatli cekince balik yerdim. baliktan hemen sonra 1kibrit kutusu kadar helva yememiz gerek . o helva benim tatli ihtiyacimi dizginlerdi.

bir de sabahlari gun kurusunun icine kaymak surup ceviz koyunca pasta gibi oluyor.

en son bir de arada sirada yumurta yerine sabah 1yerli muz yiyebilirsin. findikla muz da sanki tatli gibi oluyo. muzu kakoya bulayip findikla yiyebilirsin ama kahvaltida .

Back