Estağfurullah . rica ederim . cocuklari uyuttum islerimi.bitirdim mola verince tele bakıyorum . evdeyim zaten . insanliga hizmetimiz olsun . inşallah mutlu olursunuz . ben oldum paylasmak istiyorum. :) :)abla zahmet oldu çok teşekür ederim gerçekten bizimle çok ilgileniyorsunuz üstelik 2 tane küçük çocuğunuz var eminim çok yoruyarlardır sizi karatay usulu olsun diye tarif istedim sizden yoksa zahmet vermek istemezdim tekrar teşekür ederim abla
olur canımAbla 4 kaşık bulgur koysam olur mu
canim pazartesi bildirim yap.beni de listeye ekleyebilirsiniz ama ben karatay yapmiyorum aslinda.
afiyet olsun .mmmm :)Merhaba hanimlar
Aksam yemegimi de TİKA basa yedim bugünkü menumu yazayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla peynirli omlet
6 zeytin biraz peynir 4 tane ceviz
Öğlen 1 avuç çiğ badem 1 avuç çiğ fındık 2 bardak ayran
Aksam mercimek corbasi z.yağlı taze fasulye bol bol yogurtlu havuç sote
O zaman yarına kabak var yemekteKızlar bide size bi öneride bulunacağım akşamları kabak karnıbahar patlıcan yediğim günler daha hızlı kilo veriyorum gözlemlediğim kadarıyla GI sıfır bunların sanırım o yüzden oluyo
canim kuruyemisin kendisini bir ogun olarak dusun . kahvaltida sadece1cay bardagi kadar olacak . . oglen de biraz yiyebiliriz . ama avuc avuc yemiyoruz .Bir de benim tam anlayamadigim bir şey daha var. Kuruyemisin bi sınırı var mı ben Ekmekçi biri olarak doyabilmek için bazen abartmak istiyorum ama tam emin olamadigimdan kuruyemisi az yemeye çalışıyorum. Misal bugün öğle yemeğinde badem ve fındık yemeyi planladigimdan cevize doyamadim kahvaltida
Aynen herkese söylemek istiyosun bak kilo vermek aslında cok kolay diye, gerçi bende bunu daha yeni anladım,papatya aynen iste oyle kolay kilo veriliyor ki . hem saglikli insan onune gelene anlatmak istiyo insan .
tebrikler
canim ton baligi yok karatayda .Merhabalar,
Bugun canım hep tatlı istedi
Menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi
Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?