sucuk kasab sucugu yeniyor. pastrima da var :)Aaaa sucuk yeniyor mu
İşlenmiş oldupu için yenmez diye düşünmüştüm.
Maşallah
canim sabah peynir yememissin aksam doydun mu iki.butla . ? doyduysan sorun.yokMenüm ..
Sabah11.45=
6 tane ceviz
2 yumurta
Maydanoz
Domates
Salatalık
Ve birdak çay
Akşam :19.00
2 but ızgarada tavuk
Büyük bir kase doyurucu salata
Karatay a bugün başladım
Başlangıç kilom :81.500
Haftaya bildirim yaparım kilo verinleri teprik ediyorum biz şu an toplamda burda kaç kişiyiz acaba
Saol cnmoo cok güzel maşallah
aksam yemegi guzel olmusSaol cnmBen bugun kahvaltı yapmadım ıkı tane günkurusu yedim aksamda kahvaltı yaptım (Menemen peynir zeytin marul) doğrumu yaptım Normal yemekmi yeseydim
Bugun evden erken cıktım bütün gün dışardaydım,dışarda yemek yemiyorum kahvaltıda dahil, mağlum diyetimize uygun seyler olmuyo, cıkarken günkurusu almıştım onu yedim, bugun böyle oldu, böyle durumlarda mecbur kalınca kuruyemiş felanmı yenmeli acabaaksam yemegi guzel olmus
ama sabah ac ac nasil.gezdin beni o dusundurdu.
evet papatya . kuruyemis yiyebilirsin . auran icebilirsn .Bugun evden erken cıktım bütün gün dışardaydım,dışarda yemek yemiyorum kahvaltıda dahil, mağlum diyetimize uygun seyler olmuyo, cıkarken günkurusu almıştım onu yedim, bugun böyle oldu, böyle durumlarda mecbur kalınca kuruyemiş felanmı yenmeli acaba
Sorun yok :) Haftaya inşallahArkadaşlar gözden kaçırdığım kimse yok sanıyorum .Ama varsa bu listeye kendını ekleyebilir.
B blackys güzel kılo vereceğini biliyorum . hatta vermişsindir de regl yüzünden cok çıktı ama listeyi sonuca göre yaptığım içininşallah motivasyon kaybın olmaz canımmm ..
Kilo verenleri tebrik ederiz.
Mühim olan sağlıklı olmak ve kalmaktır . YAn getirisi de zayıflamaktır.
tabii ki olmaz . ac kalmayin daGunaydinnnn. Bugün tartilamadim ama harika bi kahvaltı ettim saat 7 de. Hala gram acikmis değilim öğlen arasına 12.30 da çıkıyorum dışarda yemek istemediğim için menum çiğ badem ve ayran.. sizce sorun olur mu
kasaba gidip sucuk alayım diye düşünürken buzlukta duran ve kurbanda kasaba yaptırdığımız sucuklar geldi aklıma.sucuk kasab sucugu yeniyor. pastrima da var :)
canim sabah peynir yememissin aksam doydun mu iki.butla . ? doyduysan sorun.yok
doydum aslında ama gece aç hissettim kendimi ablasucuk kasab sucugu yeniyor. pastrima da var :)
canim sabah peynir yememissin aksam doydun mu iki.butla . ? doyduysan sorun.yok
canim cok gec yatmamak lazim . 23ten sonra uyumus olursak leptin en yüksek seviyede salgilanir. bir de karanlikta .doydum aslında ama gece aç hissettim kendimi abla
abla zahmet oldu çok teşekür ederim gerçekten bizimle çok ilgileniyorsunuz üstelik 2 tane küçük çocuğunuz var eminim çok yoruyarlardır sizi karatay usulu olsun diye tarif istedim sizden yoksa zahmet vermek istemezdim tekrar teşekür ederim ablaesilay23
Kırmızı Mercimekli Köfte
Malzemeler:
2 Bardak Mercimek
2 Bardak Su
1 Yemek kaşığı dolusu Biber salçası
Yarım Yemek kaşığı Domates salçası
Kristal kaya tuzu
1 Adet Limon
1 Tatlı kaşığı pul biberi (isteğe bağlı)
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım demet maydanoz
5 adet Yeşil Soğan
1 Çay kaşığı kimyon
İsteğe göre baharatlar azaltılıp çoğaltılabilir.
1 Çay bardağı sızma zeytinyağı
Yapılışı:
Mercimek yıkanır 2 bardak su eklenerek çelik tencerede kısık ateşde yaklaşık 30 dakika kaynatılır. Mercimek pişince limon ilave edilir soğumaya bırakılır, Mercimeğe salçalar ve baharatlar eklenerek yoğrulur zeytin yağınıda ekleyerek yoğrulmaya devem edilir maydanoz ve yeşil soğan da eklenerek yoğrulma işlemi tamamlanır. İstenilen şekil verilip servis yapılır.
Afiyet olsun.
gul ablanin tarifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?