Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sagol Canım malesef 77 kg idim ve bu aralar hayatım karışık olduğu için karatayı bozdum 81.5 kg oldumbugün itibaren tekrar başlıyorum

yaa miyav -su hayirlisi olsun uzulme
olur boyle seyler.

ama 77 cok iyi .:)

Rumuz: kilolu annecik. Başlangıç tarihi: 28.03.2016. Başlangıç kilom:98.1. Geçen hafta:96. Bu hafta: 95.5. Fark:-500. Toplam fark:2.600. Beden:46. Spor: Leslie 3 ve yürüyüş. Boy:1.72. Yaş:27. Hedef: ilk hedef 80 ikinci hedef 70 üçüncü hedef 65

Kızlar telden girdiğim için iç içe gibi oldu bildirim ama bu hafta çok az gitti anlamadım bide emziriyorum

cok guzel canim . alisinca daha da cok gider .

regl zamani +1, 2 kg fark eder .
haftaya tam olarak belli olur.

Filtre kahve serbest şekersiz olmak Kaydı ile Canım

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:69.1
Bu hafta:67.3
Fark:-1.800
Toplam fark:1.800
Beden:40
Spor:5 gün koşu bandı
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Aslında 67.0 gördüm ama regl oldum

oo cok güzel maşallah

Menümü yazayım
07:30 domates salatalık peynir zeytin ve bi avuç kadar fıstık bi portakal
12:30 bol salata bi porsiyon adana
18:00 5 Yk kadar bezelye 3 Yk bulgur pilavı bol salata
Şu anda Türk kahvesi
Sanırım bezelye yasak ancak yemek olarak o vardı. Yedim gitti

s
sabah yumurta yok :/ portakal yemezsek daha iyi . ne kadardi canim kilon eger ideal kilonda isen yiyebilirsin ama kilon varsa bence yeme . engel olur. bezelye yasak degil de nisastasi cok oldugubicin kilo vermede cok yemiyiuz . iyi etmissin yedigine .

5 kilo versem fena olmaz
65 kiloyum en azından 62 olmak istiyorum.
Malesef yumurta sevmiyorum. Mümkün değil yiyemiyorum

5 kilo versem fena olmaz
65 kiloyum en azından 62 olmak istiyorum.
Malesef yumurta sevmiyorum. Mümkün değil yiyemiyorum
hmmm bu kotu olmus .
yumurta yerine et. sucuk . mercimek . kurufasulye. protein . tuketebilirsin . yumurta tok tutuyorya cok onemli .

hmmm bu kotu olmus .
yumurta yerine et. sucuk . mercimek . kurufasulye. protein . tuketebilirsin . yumurta tok tutuyorya cok onemli .
Aaaa sucuk yeniyor mu
İşlenmiş oldupu için yenmez diye düşünmüştüm.

Benim 3. Günüm o yüzden bildirim için önümüzdeki haftayı beklicem. Ancak 800 gr gittiğini söylemem lazım çok sevindirikim
Maşallah

Menüm ..
Sabah11.45=
6 tane ceviz
2 yumurta
Maydanoz
Domates
Salatalık
Ve birdak çay
Akşam :19.00
2 but ızgarada tavuk
Büyük bir kase doyurucu salata
Karatay a bugün başladım
Başlangıç kilom :81.500
Haftaya bildirim yaparım kilo verinleri teprik ediyorum biz şu an toplamda burda kaç kişiyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…