Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canim cok guzel menun
sabah kahvaltiya yesillik ekleyip
1 cay bard. ceviz yapsan zeytini biraz daha artirirsan daha tok kalirsin hem metobolizman daha hizli.calisir.

ben kahvaltıyi yapinca yanaklarim kizariyo terliyorum buharli tren gibiyim
Elimi korkak alistirmiim yani bu hafta pazara cikamamanin cezasi yesilliksiz kahvaltı oldu ama salı günü köylü pazarını eve taşımayı planliyorum

ya ben kahvenin hic bir turlusunu icemem. ama nescafeye kesinlikle yok dio canan hoca.
filtre kahveyi ben de bilmiyorum canim . face de saglikli yasiyoruz diye bi yer var face varsa muhakkak takip et onlara sor onlar bilir. karatayi herkese tanitan insanlar .face sildim yoksa ben.sorardim .

Miyav_su bilebilir ama ??
Elimi korkak alistirmiim yani bu hafta pazara cikamamanin cezasi yesilliksiz kahvaltı oldu ama salı günü köylü pazarını eve taşımayı planliyorum
evet evet . az yemissin ben bi suru yesillik yiyorum. rokayi yıkayıp limon tuz zeytinyagi ekliyorum cok.guzel oluyo .

salata yaparken : once limom.tuz koyup karistirin. zeytinyağını sadece ustune gezdiriyoru karıştırmayin o zaman daha lezzetli . yag once konulunca limon tuz sebzenin icine giremiyo kayiyo:)

filtre kahve starbucks'tan alabilirsin, bir de french press al kendine tamamdir :)
tchibo'dan da hem french press hem de kahve temin edebilirsin.

marketlerde de oluyor kahveler bazen ama nedense cekirdekli kahve turk kulturunde pek yok

ya hem buraya, hem de 5.takima yazabilirsin aslinda istersen; karatay yapanlar da var. Yarisiyoruz; baya motive olunuyor gel sen de :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-18093#post-45998569

Benim kilom az oldugu icin karatay bana pek verdirmiyor yine de menumu buraya da yaziyim :

sabah kahvalti 11.30:
1.5 yumurtali menemen,
25 g beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi (Uno 25 g)
4 tane seker domates

14.30:
1 yesil elma, 10 findik

16.30:
1 yesil elma, 10 findik

18.30:
120 g kofte(4 ufak kofte)
2 yk bulgur pilavi

Spor: 8k yuruyus

Totalde 1125 kalori almisim, 343 kalori de yuruyuste harcamisim :)

canim yaa sana karatay nasil verdirsin sen karatay yapmıyorsun ki

ekmek yemissin öğle vakti elma yemissin sabah gram gram peynir yemissin. karatayda gram yok canim . doyana kadar yeme var. ekmek yok . kucucuk köfte yemissin . olmaz veremezsin . Sadece kaslarin erir zayıflad sanirsin . cok az yemissin yazik degil mi sana

Ben bu karatayı tam uygulayamıyorum ama yine de yarından itibaren menülerimle aranızda olacağım. Yapabildiğim kadarıyla

Can'ım filitre kahve de normal kahve Türk kahvesinin çok benzeri sadece çekilmemiş tane kahve üzerine su ekleyerek yapıyorsun sana nescafe tadı vermez

Aslında hiç benzemiyor türk kahvesine filtre kahvenin tadı. Sade nescafeye benziyor ama daha kaliteli ve daha gerçekçi bir kahve tadı gibi. blanche_ea bahsetmiş, ben de ekleyeyim marketlerde bulabileceğin Jacobs marka filtre kahve var üzerinde filtre kahve diye yazıyor yeşil pakette, bir de french press lazım ki her yerde satılıyor. Jacobs tan memnunun tavsiye ederim

Rumuz: blackys
Başlangıç tarihi:09.04.2016
Başlangıç kg:63.5
Geçen hafta:63.5
Bu hafta:63.8
Fark:+300
Toplam fark:+300
Beden:38
Spor:yürüyüş
Boy:1.68
Hedef:ilk hedef 57
Yüzdesi: +0.47

Regl olduğum için dalgalı gidiyor kilo

Rumuz: papatya
Başlangıç tarihi:09.04.2016
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:38-40
Spor: hafta da 4 gün leslie
Boy:1.65
Hedef: 60
Yüzdesi:
geçen hafta yarım yamalak karatay yapmaya çalıştım. ancak pek olmadı. bugün başlangıç olsun benim için o zaman...

Filtre kahve serbest şekersiz olmak Kaydı ile Canım

Filtre kahve serbest Canım

arzucuk25 nerdesin arzu?

kizlar ben de tartildim 58 im hala.

kizlar bir sey demek istiyorum.

ne olut diet yapacam die ac gezmeyin.
ac olunca verilmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…