canim cok guzel menun
sabah kahvaltiya yesillik ekleyip
1 cay bard. ceviz yapsan zeytini biraz daha artirirsan daha tok kalirsin hem metobolizman daha hizli.calisir.
ben kahvaltıyi yapinca yanaklarim kizariyo terliyorum buharli tren gibiyim
ya ben kahvenin hic bir turlusunu icemem. ama nescafeye kesinlikle yok dio canan hoca.Yaa bir de Nescafe olayı var.. ben bildiginiz bağımlıyim bu mereteiki gündür Türk Kahvesi yle idare etmeye çalışıyorum ama pek tat alamıyorum açıkçası. Filtre kahve serbest diyenler olmus internette biraz arastirinca gördüm ama o konuda da benim bilgim yok flitre kahve cahiliyim yani . Nerden alınır NE MARKA Alınır BİLEN ANLAYAN varsa BİR EL ATSA BANA NE SEVABA girer
evet evet . az yemissin ben bi suru yesillik yiyorum. rokayi yıkayıp limon tuz zeytinyagi ekliyorum cok.guzel oluyo .Elimi korkak alistirmiim yani bu hafta pazara cikamamanin cezasi yesilliksiz kahvaltı oldu ama salı günü köylü pazarını eve taşımayı planliyorum
Yaa bir de Nescafe olayı var.. ben bildiginiz bağımlıyim bu mereteiki gündür Türk Kahvesi yle idare etmeye çalışıyorum ama pek tat alamıyorum açıkçası. Filtre kahve serbest diyenler olmus internette biraz arastirinca gördüm ama o konuda da benim bilgim yok flitre kahve cahiliyim yani . Nerden alınır NE MARKA Alınır BİLEN ANLAYAN varsa BİR EL ATSA BANA NE SEVABA girer
Teşekkür ederim canım. Hemen bakicam dediklerine.filtre kahve starbucks'tan alabilirsin, bir de french press al kendine tamamdir :)
tchibo'dan da hem french press hem de kahve temin edebilirsin.
marketlerde de oluyor kahveler bazen ama nedense cekirdekli kahve turk kulturunde pek yok
ya hem buraya, hem de 5.takima yazabilirsin aslinda istersen; karatay yapanlar da var. Yarisiyoruz; baya motive olunuyor gel sen de :)Afiyet olsun herkese. Ben akşam mercimek çorbası, yeşillik ve kaşar yedim çok az. Doğru düzgün yemek yapmaya fırsat olmadı maalesef rahatsızım.
Menü paylaşırsak hem hataları görürüz hem yeni gelenler de faydalanır mesela ben
Ben motivasyonumu yüksek tutmak için sürekli yazıyorum buraya :) Olmadı akşam yazarken o gün diğer yazdıklarımı da alıntılarım :) Burası çok faydalı oluyor 4 sene falan önce ben montignac yapmıştım ve KK sayesinde yapabildim 5 kilo falan vermiştim yine o zaman. İnşallah yine olur şimdi
Can'ım filitre kahve de normal kahve Türk kahvesinin çok benzeri sadece çekilmemiş tane kahve üzerine su ekleyerek yapıyorsun sana nescafe tadı vermezTeşekkür ederim canım. Hemen bakicam dediklerine.
Can'ım filitre kahve de normal kahve Türk kahvesinin çok benzeri sadece çekilmemiş tane kahve üzerine su ekleyerek yapıyorsun sana nescafe tadı
Bi deniim olmazsa Türk Kahvesi ne devam naapaalim
canim yaa sana karatay nasil verdirsin sen karatay yapmıyorsun kiBenim kilom az oldugu icin karatay bana pek verdirmiyor yine de menumu buraya da yaziyim :
sabah kahvalti 11.30:
1.5 yumurtali menemen,
25 g beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi (Uno 25 g)
4 tane seker domates
14.30:
1 yesil elma, 10 findik
16.30:
1 yesil elma, 10 findik
18.30:
120 g kofte(4 ufak kofte)
2 yk bulgur pilavi
Spor: 8k yuruyus
Totalde 1125 kalori almisim, 343 kalori de yuruyuste harcamisim :)
Yaa bir de Nescafe olayı var.. ben bildiginiz bağımlıyim bu mereteiki gündür Türk Kahvesi yle idare etmeye çalışıyorum ama pek tat alamıyorum açıkçası. Filtre kahve serbest diyenler olmus internette biraz arastirinca gördüm ama o konuda da benim bilgim yok flitre kahve cahiliyim yani . Nerden alınır NE MARKA Alınır BİLEN ANLAYAN varsa BİR EL ATSA BANA NE SEVABA girer
Can'ım filitre kahve de normal kahve Türk kahvesinin çok benzeri sadece çekilmemiş tane kahve üzerine su ekleyerek yapıyorsun sana nescafe tadı vermez
Tamam katılacağım teşekkür ederimya hem buraya, hem de 5.takima yazabilirsin aslinda istersen; karatay yapanlar da var. Yarisiyoruz; baya motive olunuyor gel sen de :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-18093#post-45998569
Filtre kahve serbest şekersiz olmak Kaydı ile Canımya ben kahvenin hic bir turlusunu icemem. ama nescafeye kesinlikle yok dio canan hoca.
filtre kahveyi ben de bilmiyorum canim . face de saglikli yasiyoruz diye bi yer var face varsa muhakkak takip et onlara sor onlar bilir. karatayi herkese tanitan insanlar .face sildim yoksa ben.sorardim .
Miyav_su bilebilir ama ??
evet evet . az yemissin ben bi suru yesillik yiyorum. rokayi yıkayıp limon tuz zeytinyagi ekliyorum cok.guzel oluyo .
salata yaparken : once limom.tuz koyup karistirin. zeytinyağını sadece ustune gezdiriyoru karıştırmayin o zaman daha lezzetli . yag once konulunca limon tuz sebzenin icine giremiyo kayiyo:)
Filtre kahve serbest CanımYaa bir de Nescafe olayı var.. ben bildiginiz bağımlıyim bu mereteiki gündür Türk Kahvesi yle idare etmeye çalışıyorum ama pek tat alamıyorum açıkçası. Filtre kahve serbest diyenler olmus internette biraz arastirinca gördüm ama o konuda da benim bilgim yok flitre kahve cahiliyim yani . Nerden alınır NE MARKA Alınır BİLEN ANLAYAN varsa BİR EL ATSA BANA NE SEVABA girer
Malesef ben mecburiyetten açım yanımda kuruyemiş vararzucuk25 nerdesin arzu?
kizlar ben de tartildim 58 im hala.
kizlar bir sey demek istiyorum.
ne olut diet yapacam die ac gezmeyin.
ac olunca verilmez .
:) :)Malesef ben mecburiyetten açım yanımda kuruyemiş var
Sagol Canım malesef 77 kg idim ve bu aralar hayatım karışık olduğu için karatayı bozdum 81.5 kg oldum:) :)
afiyet olsun miyav-su .
kac oldun merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?